Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 49 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
В Лили нямаше новата брошура някой да я има ?
Преди време бях в последен ден от месеца в Лили и видях, че имат нови каталози и попитах дали не може да ми дадат и ми отказаха.

# 691
Пазарували ли сте от този сайт или магазин? Има някои много евтини цени. Дали е легитимен?
https://scosmetics.net/catrice-superbia-vol-1-warm-copper-eyesha … ata-senki-za-ochi

# 692
# 693
Прахът за пране Само Максима 90 пранета на постоянна цена от 15 лв ли е в ДМ?

# 694
Пазарували ли сте от този сайт или магазин? Има някои много евтини цени. Дали е легитимен?
https://scosmetics.net/catrice-superbia-vol-1-warm-copper-eyesha … ata-senki-za-ochi
Не съм, но не ми и изглежда фалш.
В сайта makeup има по - евтини неща за грим.

# 695
  • Пловдив
Прахът за пране Само Максима 90 пранета на постоянна цена от 15 лв ли е в ДМ?
От кога го търся на тая цена. Има ли го някъде?

# 696
Аз го взех в събота от русенски Дм

# 697
По темата с доставките от Ремедиум идвам да кажа, че 4 работни дни след пускането на поръчката (която би трябвало да се изпълни за 2 до 6 работни дни) ми се обадиха да ми кажат, че единият продукт е изчерпан.
Нямаше да си играя да поръчвам, понеже и без това съм в София, но в аптеките им така и не го намирам, а онези мърли, които се мотаят там и кудкудякат, докато те дебнат, никога не знаят дали и къде стои продуктът, който търсиш. Ясно е, че нямам намерение да се занимавам вече Grin

# 698
  • Пловдив
Момичета, някоя ползвала ли е този флуид, ок ли е?

Досега съм ползвала слънцезащита за лицето само от аптека, но имам добри попадение от ДМ и се замислих дали да не пробвам.
Постоянно ли го има в асортимента им?

# 699

За тези тонирани ли казвахте,че не са ок?

# 700
  • Стара Загора
Форумка преди време писа, че тонираният крем ѝ е любим продукт - https://bg-mam.ma/p/1307469/42530053 В сайта на DM има и положителни, и отрицателни мнения за него, но оценката му е 4,5 от 5.

# 701
Много благодаря!Ще го пробвам .

# 702
Идвам с инфо, което най-вероятно повечето знаят, но за мен беше новост и реших да споделя. С изненада открих, че Лили предлагат Доори. Бяха намалени протеиновата маска и безсулфатния шампоан. Ще взема може би маската за проба. От черната им серия съм много доволна, даже сега като я видях пак си взех шампоана, а за друго бях влязла.

# 703
Да, отдавна ги продават, но аз лично не съм ги ползвала, предвид на разнородните коментари за тях.Ще ги погледна, обаче, щом са намалени. Докога ,пишеше ли?

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:55 от ДХ3

# 704
Предполагам, че е валидно през целия април
Да, отдавна ги продават, но аз лилно не съм ги ползвала, предвид на разнородните коментари за тях.Ще ги погледна, обаче, щом са намалени. Докога ,пишеше ли?

Общи условия

Активация на акаунт