Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 654
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • САЩ
Здравейте коремчета Simple Smile Аз нямам никакво желание за секс, а ММ много иска и много ми се радва на гърдите че са толкова порастнали, но аз го отбягвам засега. Даже питах док дали е ок да правим секс и той каза че нямало проблеми, но след последния път имах леко розово зацапване и се уплаших малко.
Днес пък имах видео разговор с гинеколога за кръвните резултати и цитонамазката. Кръвните всичко е ок, но цитонамазката не била добра и другата седмица ще ми взима биопсия от шийката на матката (colposcopy се казва изследването, на български не знам как се води). Каза че не е опасно за бебето, опитвам се да мисля позитивно, но малко се притеснявам. Бъдете здрави!

# 256
Цитонамазка? Тук докторите не съм чувала да вземат цитонамазка по време на бременност, освен ако не е нещо наложително. Само секрет.

# 257
Добро утро и честит празник!
Аз вчера като бях и питах дох разни неща. Каза секс след 3-ти месец колкото искаме 😂, мога да си се лакирам, боядисва и даже каза, че може по чаша вино или една бира, ако сме някъде и има повод.

# 258
Аз пък отслабнах с 1кг. Явно от стреса хем съм гладна, обаче като седна да се храня много бързо се засищам. Пия по 2-3 литра вода на ден и общо взето пазя леглото. Така че и движение никакво нямам, не ми се гади и не повръщам. За това го отдавам на притесненията дали не е кухо яйце.
Секс не сме правили над месец вече. Ама и при предната ми бременност правихме много рядко. Изобщо никакво желание нямах.
Цитонамазка тук правя много рядко. Само ако скоро не си правила. Аз бях правила преди 3 месеца и ми каза, че няма смисъл. Скоро е правена и едва ли нещата ще са се променили.

# 259
Аз пък имам спомен, че са ми правили предния път в началото. Ще видим сега като ида какво ще пуснат.
Предния път ММ не знам как не ме напусна 😄 за 9 месеца секс видя 3 пъти, после след раждането първия път беше чак на 3тия месец. Просто желанието при мен беше не 0,а под нулата😄 Този път не вярвам да е по-различно..

# 260
Попринцип не се взима цито по време на бременност. Тия неща се правят преди това. А биопсия изобщо (колпоскопия е едно като микроскоп което ти оглежда шийката )
Не се взима цито , защото там се "наслоява "със слуз  така наречената тапа и това може да попречи на бебето
Аз не разбирам тея доктори и да имаш нещо какво може да направи сега , само да всява стрес...

# 261
Честит празник момичета!
Стискам много палци на Бъги за днес и чакаме добри новини,а утре на Елиииии,разбира се и на всички момичета които са на преглед,❤️❤️❤️❤️❤️

# 262
Честит празник!
Предната бременност ми взеха цитонамазка, предполагам и сега ще вземат, защото да си призная от доста време не съм правила.
Секс не сме правили от положителния тест насам, мъжа ми все иска даже ми праща разни статии как било напълно безопасно, ама аз като съм прочела колко момичета са прокървили след това , поне до края на месеца няма да рискувам.

# 263
  • София/Севлиево
Честит празник!
Шейкче,радвам се да те видя тук.
Секса засега е мираж,минимум до 4 месец.Максимум-не се знае...ММ го е страх,аз пък не искам...
Цитонамазка и на мен са ми вземали при започване на ЖК.Сега не знам ,не помня колко важи-3 или 6 месеца,ама ноември правих...

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:36 от Елислава

# 264
Честит празник! Аз вече съм в средата на 9седмица и ми е много зле... повръщане,причерняване, вие ми се свят, кожата ми стана като ренде .. суха и с пъпки.
Коремчето наддава като че ли на паласки повече 😄  относно секс с всичко това което изживявам не искам и да го мисля даже!

# 265
Мама Софи, аз над давах на паласки с второто и беше момиче, а при всички мои приятелки се повтори. Не знам дали ще позная и за теб, но може да си гушкаш момиченце 🍀🙏😊

# 266
  • омъжена
Добро утро. Честит празник. И на мен вчера ми взе цитонамазка и секрет. И преди са ми взимали не съм имала проблеми незнам. За секса..ММ много иска и също се кефи на гърдите вчера докато се мажех даже с маслото и му се прииска 😄🤭 правим но много рядко и аз нямам желание . Но много внимаваме с предпазни средства и т.н че с миналата бременност правихме без предпазни средства и като родих лежахме 10дена отгоре заради инфекция. Затова може но с пазене,че е много гадно иначе.

# 267
Олее... При мен нов проблем. Увеличиха ми Утрогестана. Вечер 2 вагинално, сутрин 2 орално. Снощи нямах проблеми, ставах 3-4 часа след като ги бях сложила. Обаче сега след около час, така започна да ми се вие свят, ходя като пияна, ама много пияна. Някой да има такива странични ефекти, минават ли след няколко часа или е така постоянно?

# 268
  • au bout du monde
За секса... Правим, когато ни се иска. Желание не ми липсва, дори се е увеличило ☺️
Цитонамазка правих октомври, но забравих да питам за резултата. Дали ако сега попитам, че има достъп до стари изследвания? 🤔

# 269
  • София/Севлиево
Бъги, Утрогестан през устата има ужасни странични ефекти.Ще отминат,но си е гадничко...

Общи условия

Активация на акаунт