🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Ели а мЪ жена..  и двете сме безработни.. по цял ден се чешем по косите, каква простотия да напишем тук .. Joy Давай да им пращаме СВ-тата си.. Ще пишем, че сме Аристократки с потекло  .. Joy ще си сложим по една снимка на Дилета, ама в цял ръст и в профил.. за да се вижда "чупката в кръста" а и "балкона" Joy
Ооо и като голям плюс, за да ни наемат ще пишем, че имаме опит в моделството, имаме снимки и клипове.. ако искат,  ще им пратим от "онези опасните" Joy Joy
Да видиш тогава.. ако не ни вземат поне да решем конете пък НА!! Joy

Тези хора имат най-добрата работа в света!
Аз също си бях подготвила тази снимка Ели.. с която да завиждам на колегите Joy
Ама ти си бая бая бая .. по- завистлива от мен и ме изпревари табики.. Joy

Нови тренировки на Джан

https://twitter.com/samishg80/status/1370426114343116809

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 20:36 от grozdence.

# 166
Етооо я, бе момичета! Златната ни снаха! Поетесата ни тя! Вижте колко стойностни думи е написала! И Джано й е харесал публикацията, очевидно е, че още са заедно! Joy Пък сияние.98 май малко завижда Joy

# 167
Никоя не иска да пусне последното включване на Джанко, еееми добре. Айде аз ще "се прежаля" и без това скоро не съм пускала негови фотоси или сторита. Grinning

"Благодаря ви" - в превод, това е писал.

Добре е посъбрал алкохолеца и цигарките, пуретките и т. н., викам аз. Grinning

# 168
Ангел, аз може и да съм искала да го пусна, ама съм спала тогава 10тия си сън. След сериалното будуване, вчера ходих цял ден като сгазена гугутка и вечерта се отрязах „раничко”.

Снахито е в Торино, беше качила стори, та явно Джано си е скучал самотно снощи и за това пуска сторита по нощите Joy Че иначе явно е „зает” Sweat Smile

Аз пък веднага видях шоколадите, нали са ми слабост JoyChocolate Bar

# 169
Добро утроо!

коментар от испански таблоид...

Скрит текст:
Испанский таблоид....
Турецкий актер живет в Риме два месяца и уже сделал, все: снялся в рекламе (конечно, макарон), влюбился и сделал предложение, усердно тренировался для сериала «Сандокан». Но нам не хватало одной вещи, это камео (эпизодическая роль, в которой как правило задействована известная личность) для #ДжанЯман в итальянском сериале.
Этот сериал называется «Да поможет нам Бог» и повествует о некоторых монахинях, которые из-за финансовых проблем решают превратить религиозную резиденцию в общежитие для студентов. Что ж, Джан Яман принял участие в этом итальянском сериале в роли бармена, но это станет большим соблазном для монахинь. Они хотели только всемогущего бога, но турок с его турецкими грудными клетками, турецкими бицепсами и турецким телом заставляет их задуматься о другом. Эпизод, показанный в этот четверг по итальянскому телевидению, является последним в сезоне, у Джан Ямана - лишь эпизодическая роль , но никто не исключает, что он останется неизменным персонажем в следующем. Особенно после прочтения интервью, которое дала одна из сценаристов: «Я не могу давать спойлеры. Я не могу дать вам никакой информации об этом, но да, это может быть запуском чего-то еще, еще будет время подумать". Мы также должны добавить тот факт, что он прекрасно говорит по-итальянски. Кроме того, у него миллионы подписчиков, так что это вопрос времени, когда «Сандокан» станет не единственным сериалом, в котором он снимется в Италии.
Можно предположить, что Джан Яман навсегда поселится в Италии. Во-первых, в Турции он не так успешен, как в других странах, поэтому ему нечего терять. А во-вторых, потому что его девушка итальянка , поэтому у него уже есть еще одна причина уехать из Стамбула, по крайней мере, на время. И, конечно же, в Италии недостатка в работе не будет. На данный момент он уже подписан в качестве лица посольства Турции в Италии , поэтому он находится в полном продвижении. Ладно, в Турции его не любят, но они очень умны и знают, что он был лучшим.
Плюс в том, что независимо от того, как бы далеко он ни был, его стиль по-прежнему неповторим и его личность не изменилась.
p.s. в переводе возможны неточности

Имайте слънчева събота! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverHug

# 170
Здравейте рагаци

Пълно е из ТТ и ИГ с нови снимки и видеа на Зевса.. направо свят ми се зави ..

Ново видео от Джан в Инстаграм
надписано: "Хайде още един!!"

На това видео нашия е много, много добър.. перфекционист! Голямо зрелище ни чака със Сандокан!

Започвам с фотките ....

De Cecco рекламен клип Sign Clapper Movie Camera

и няколко кадъра  ..
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1370689477744689153
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1370688785026007042
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1370680743819677697

ще огледам и след малко ще допълня..има още, ноо ще си почина малко : ))

Още мъка ...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 14:10 от grozdence.

# 171
Грозде Hug,да пусна пост с още снимки,че да не редактираш! Wink

# 172
Напълно обсебваща, безмерна и изгаряща красота... гледаш .. гледаш ии.. офф да не задълбаваме, че миЙ лошо .....

Злате Hug мерси!

# 173
Ко става тука, бееее FlushedFlushedFlushed

Разногледа станах, Боже мили! И Бог няма да ни дойде на помощ днеска Cold SweatJoy

Ето тези спагети да съм! Да ме държи с тези големи ръце, да ме гледа така влюбено! JoyJoyJoy

# 174
Джан работи усилено, дава всичко откакто е започнал да тренира, придобива увереност, сигурност и умения... Това, което виждаме е впечатляващо, бойните хореографии са брутални!
Радвам се да го видя на място, където той е обичан и уважаван по начина, по който заслужава, далеч от завистливата турска тв индустрия. Неговото щастие се вижда в неговия напредък .. Става все по добър, тепърва ще го видим как стига много далеч...

Джан Яман: определение за упорита работа и съвършенство!

GAZETEMAG TV направи заглавието:
"Джан Яман намигва на Холивуд“ Wink Wink

и аз му намигам от две години.. с тикове съм вече Joy

П.С .. Още малко .. и Джано ще е международна суперзвезда.. не знам нашия на кой ще намига .. ноо Холивуд със сигурност ще му намигне! Той просто е за там .. няма какво да го овъртаме и да си кривим душата .. Sweat Smile Nature Star Стойте и гледайте!! Sunglasses

Още от Турската медия, ти да видиш......"Can Yaman впечатляващо представяне!"

От сутринта.. на път за рекламата : ))

И както се вижда м/у Джан и Ферзан всичко е топ!! Sunglasses

Стефка от ТТ.. фенка съм й на тази жена Joy малко я хапе песа .. ама е мн забавна Joy
надписала я е така: "Всичко, което виждате, дължите на спагетите" Joy Joy

И още един бисер от нея Joy написала я е:
Да видим кой ще ме блокира пръв Джан или Де чеко...
Joy Joy

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 18:05 от grozdence.

# 175
Сладък мушмурок, ще му изям перчемчето Heart Eyes Grinning

Тука няма какво да коментирам на този мой авторски колаж! Който разбрал, разбрал Joy

Стори от Джано! Sign Clapper

"Джан Яман намигва на Холивуд“ Wink Wink
Па чакайте и аз да почна да намигам, току виж са ни се срещнали някъде намигванията Grinning

# 176
Колегите му и те се вълнуват като нас .. Nature Zap

Цитат
Мартина Валентинова
Чувствам любов и благодарност, гордост и радост, че ни прави съпричастни в стъпките, които го водят към успеха, никога не виждаме само блясъка и готовия продукт, а и цената му, обичам това, че Джан ни допуска толкова много и близо до "кухнята", а знаем, че там винаги е най-интересно и любопитно. ❤️ Обичам го за тази съпричастност, откритост, искреност, с която споделя безценни за нас мигове от живота си, които го правят близък и наш.

Няма друг, който да споделя толкова много с феновете си! Както ние сме винаги с него, така и той ни държи близо до себе си .. : )) Ето защо е толкова обичан, уважаван и ценен от безбройните си верни фенове! Heart

Абе какво става с блудната ни снаха?!
Пръстена да връща бързо, лютфен!!
Joy
и да не сме я видяли повече ... Head Band Cold Sweat

П.С .. И малко по- сериозно: Краят на постановката не зависи само от Джан. Циркът е заседнал от известно време, защото е управляван зле.. от сценария до актьорите, но подхранван от всички медийни бърборения .. така че взе грешен завой и преди всичко е пълен с грешни похвати/хитрини .. и така схемата се обърка... Разбира се, че трябва да приключи и се надявам да свърши възможно най-скоро!!
Нека не забравяме абсурда/подигравката на Амадеус и Фиорело (на Санремо) ... апокалиптично беше ...
Те вероятно подцениха медийното отразяване на тяхната постановка ..
и тази подигравка пред толкова обширна публика, вероятно беше спирачката, която ги принуди да забавят ..
и в допълнение изявленията на Ариса ("уж" годеницата на Андреа), която допълнително разкри част от театъра ...
В мрежата, вече започнаха слухове: "Приключи ли историята между Джан Яман и Дилета Леота?"
Важното е да започнат да пишат и говорят за това..
Личното ми  мнение: Никога не е започвало.. а "това нещо"  продължи твърде дълго за моя вкус .. аайде бакалъм..

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 19:57 от grozdence.

# 177
От Клаудия Герини:

Днес на снимачната площадка с @canyaman, ново място за мрежата .... изядохме много тестени изделия! 😊

# 178
Мама миа ..............

Зевса нали януари засне 4 реклами на пастата.. сега още ли заснема?!

Няма умора и спирка нашия красавец .. и парата се трупа.. Joy Joy

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 22:37 от grozdence.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт