🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 847
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Баси яката дет станах .. Sunglasses Joy

Снощи гледах по*но клиповете на снахата.. Scream Head Band (не знаех за тях досега.. знаех само за голите й снимки..)
и сега съм ядосана на годеника й....
Пълна будала е нашия! Не заслужава аватар.. докато е в контакт с нея!!
Joy Joy

Айде и една фотка от ергенските му години да сложа..
Ей тука още е непорочен, непокварен .. невинен и чист като сълза  .. недокоснат и неупотребен от блонди..
Жив ангел!

И да ревеш и да ми се усмихваш.. прошка йок! Засега ....... Cry Joy

П.С Мислех отдавна да си сменя аватара.. ей така, малко промяна. Тъкмо си търсех яка снимка на снахата да си сложа.. и докато се ровех в нета за нейни снимки.. ми излезнаха геройските й клипове ...... Joy иначе досега много я уважавах, ноо вече ми е черна! Joy

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 23:01 от grozdence.

# 76
Какви, какви клипове, Грозде? Thinking

АбсурТ!
Снахата е от аристократично семейство! Умна, образована, сериозна! САМО един годеж зад гърба си има... Джано ѝ е втория... годеник! Няма да говорите така за снахичката ни, ей! Аз се явявам тука неин върл защитник, лоша дума да не съм чула! Joy

И като сме по темата...
В ИГ се въртят едни снимки с едни подаръци за Джан от фенове - шоколадови бонбони, чай, гръцки коняк Metaxa, каска и чанта за обувки за конна езда и DVD Sandokan.

И много му благодарят, че ги е показал в сторитата си! Ама такъв си е нашия Джан, миличък и сладичък! Ей тука на тия снимки, дето всички си мислят, че си показва годеницата, щото много я обича... ми той си показвал подаръците, бе!!! Щото много си обича феновете! Grinning

И да не кажете после, че съм злобна и си измислям някакви конспиративни теории! Просто ви нося каква информация се върти из соц. мрежи... Grinning Grinning Grinning

П.С. Нали ни обвиниха, че завиждаме на Дилетка за даденостите й! Пак да кажа, ВЕРНО Е! След клипчетата ѝ, които и аз изгледах и съжалих после 120 пъти, че си омърсих съзнанието с такива пошли неща, вече всичко съм ѝ видяла! Има за какво да се завижда! Да си знаете! Grinning

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 23:29 от Ели-Мели

# 77
Бак.. бак... и родата не я искат снахата! : ))

На 11-ти като е в манастира, не да се пръска със светена вода ..
ами направо на един гълток на екс да я изпие трябва!
Само да си качи нещо за Монахинския сериал в ИГ си .. и ще му пиша!
Съвет ще му дам просто ..  за светената вода..  пък ако ще да ме блоква.. аз за негово добро го правя ..
Sweat Smile Sweat Smile

П.С ако ме блокира, ще си направя нов профил.. и без това този от който го гледам е някакъв резервен на децата.. Joy Не знам дали ви казах, блокирал е сума ти народ.. и фен-групи даже .. Joy Иска само положителни коментари за годеницата му да има.. да се възхищаваме на голямата им любов .. и да им желаем съвместно семейно щастие до дълбока старост .. Joy
Преди си затваряше коментарите на общите им снимки.. сега чисти наред.. по- скоро, този който му управлява профила..
Joy

# 78
Аха, не я искат, ама друг път! Тате е написал в стори „Ние сме щастливи, бъдете и вие”! Грозде, май само ние злобеем тука и не одобряваме снахата... Гузно ми стана сега Grinning ...щото аз си го обичам Нашия и се притеснявам за него. Ама щом Тате е щастлив и аз вече съм щастлива, да се знае! Laughing

Ето ги, Рошльо и Татю на видеочат. Липсват му на Джано любимите хора, но добре, че си има и любими хора в Италия, да не му е самотно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
Здравейте,момичета на Джан!

Грозчее Hug,честит ти нов аватар! Flowers Grapes А така отдалеч да си личи кой пише! Wink

Ели Hug

с маска на D&G

нови от вчера при излизане от хотел ''Eden''

Скрит текст:

и с фенка

Скрит текст:

Желая ви приятен и усмихнат ден! Nature SunnyFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 80
Въх, добър ден! Вижте го само какво ни е гъзарче Джано-бой Heart Eyes Скандално готин! Sunglasses

“Conduttura/ Тръбопровод”
05.03.2021

# 81
Привет рагаци!

Хайде на пресните зеленчуци моляяя!
Който разбира, тук се спира ... Nerd
Почваме средиземноморска диета!
С много Витамин С (Can) ...  Innocent за да сме млади, красиви и прекалено секси! Sunglasses
Полезно и здравословно .. още един път, моля заповядайте!
Flowers Chili Flowers Eggplant
Да ви е сладко! Бон Апети!

П.С
Пресегнете се към щайгата рагаци...Няма срамно, щом сте пощеливи.. ви е простено нахалството!
Вземете си от ВСИЧКО... що душа ви иска! : )))
Innocent Smiling Imp Innocent

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 17:16 от grozdence.

# 82
Грозде, изкуши ме и хукнах към пазара за зеленчуци. Ей ме, тъкмо се връщам Flowers ChiliFlowers SeedlingFlowers Green Apple

Много се надявах да срещна Джан с щайгата, да си купя от патланДЖАНа му... Flowers Eggplant От толкоз надежди накрая ме обслужи една 70-годишна баба... Егати тъпия живот! Animal Joy Cat

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 17:50 от Ели-Мели

# 83
Ели!
А мЪ жена така ли се прави.. да ходиш по пазарите да се излагаш на дребно.. да мъкнеш торби с домати и кромид.. Звънни един телефон на Разносвача..

Като бял човек се почувствай.. хем на вратата ще ти ги донесе.. хем можеш да го помолиш да ти ги приготви..
Я Менемен, я Имамбаялдъ ще ти сготви. Ако ти е приятен .. нека остане, хапнете заедно.. след това можете и един лаф моабет да направите .....

После си го изпрати по живо по здраво..

Защото човека е сгоден, щял да се жени през юни.. Булката бая бая бая краставици, моркови и червени чушки капия трябва да изяде (екстра витаминозно меню).. за да й се случат нещата със сватбата. Ама късмет ... да не е само той.. друг още по- хубав ще си намери!

======================

Ей на.. докато аз се занимавам с кулинария.. нашия побойник, вижте какви ги върши!!
Ново от Джано....

На кака муцунчото сладък ..........

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 18:59 от grozdence.

# 84
Ново стори от Джано Sunglasses

И гъзенцето отблизо Wink

# 85
Бог да ни е на помощ: „Джан Яман опустоши актьорския състав. Дали ще е в седми сезон? Ще видим"

Джан Яман гост-звезда на финала на сезона на Бог да ни помогне 6. Сценаристът Силвия Леуци каза пред Fanpage.it какво ще прави актьорът, как е посрещнат от останалата част от актьорския състав и отговори на недискретността, според която Яман ще бъде сред главните герои от седмия сезон на поредицата. Освен това тя разкри как се е родил фантастичният запис на рейтингите.

В четвъртък, 11 март, ще бъде възможно да присъстваме на дългоочаквания финал на сезона на Бог да ни помогне 6 . Между неочакваните обрати и героите, призовани да вземат важни решения, това изключително успешно издание ще приключи. За украса на последния епизод, е присъствието на Can Yaman. Какво ще направи актьорът? Наистина ли ще участва в актьорския състав на седмия сезон? Fanpage.it разговаря за това със Силвия Леуци, сценарист на Че Дио Айути, която разказа цялата история на любимия сериал.

Шестият сезон на „Бог да ни помогне“ постигна изключителен успех в рейтингите. Какъв е вкусът на този отговор в този много деликатен момент?

„Бог да ни помогне" винаги е имал добри оценки, но тази година беше важно потвърждение за нас. Голямо удовлетворение, предвид голямата трудност, която срещнахме поради Covid при писането и производството. Това беше състезание с времето. Мислите ли, че ние приключихме редакцията в наши дни. Обратната връзка ни утешава.
Забелязах, че в края на епизода всички искат да отидат в манастира. (Смее се).
Вярно е, че вярвам, че един от ключовете за успеха на „Бог да ни помогне“ е способността да ви завлече в един приветлив свят, изпълнен с радост и позитив. Светът, от който се нуждаем днес. Той съдържа всички онези съставки, които за съжаление липсват в този драматичен момент от нашата история. Засегнати са дълбоки и деликатни теми, но с правилното послание за надежда.
Скрит текст:
В продължение на шест сезона видяхме интересна еволюция на героите. Драстично, но достоверно. Azzurra, например, от модно момиче до начинаещо.

Опитваме се да създадем добре закръглени хора, изграждащи характери със силни, слаби страни, които реагират и се променят в лицето на житейския опит, като всички нас. Azzurra е един от персонажите, който се е променил най-много, но не е предала истинската си същност. Срещнахме я като несериозно, леко момиче през първия сезон. В манастира тя срещна голяма любов, която я промени. Тогава за съжаление го загуби и трябваше да се справи с тази болка. Трябва да кажа, че те все още много ни мразят за смъртта на Гуидо (смее се, изд.). Но ако Azzurra е жената, която е днес, това е и поради това страдание.

Много силен елемент на „Бог да ни помогне“ са гост звездите. На първо място ли е сюжетът и след това изборът на известни лица или обратно?

Гостите-звезди са екстри, които обличаме по-късно. Това е начин да се разруши стената, която съществува между реалния свят и този на фантастиката. Опитваме се да се фокусираме върху гост-звезди, които могат да зарадват нашата публика, която също е много млада. В миналото е имало Бенджи и Феде, Раймондо Тодаро ..

В последния епизод ще има Can Yaman, какво можете да ми кажете за това?

Джан е обичан, очарователен и освен това много добър актьор. В последния епизод той ни предлага много забавна камея с присъствието си. С него Азура ще трябва да се изправи пред поредното изкушение. Той ще се постарае да го избегне, но не може да остане лесно незабелязан. Със сигурност ще е забавно. Освен всичко друго, разбрахме, че той идеално се вписва в манастира (това трябва да се види.. смея се), добре е интегриран в света на Бог да ни помогне.

Ще действа ли на италиански?

Да, да, видях, че в Daydreamer е дублиран. Караме го да действа на италиански с гласа си.

Бихте ли ми разказали анекдот, свързан със снимачната площадка за него?

Със сигурност знам, че това предизвика малко раздвижване в актьорския състав не само на жените, но и на мъжете. Очевидно винаги има онази петелска ситуация в кокошарника (смее се), беше много забавно. Тази година в "Бог да ни помогне" не липсва красота, както при мъжете, така и при жените.

Как беше приет от останалата част от актьорския състав?

Беше много добре приет. Всички ми казаха, че са се разбирали много добре с него, че е мил, любезен, услужлив човек, който много се забавляваше, правейки тази камея. С режисьорът също се оказа много, много добре. Уверявам ви, че ще бъде забавно.

Има хора, които твърдят, че присъствието на Can Yaman в последния епизод е начин да се обяви, че той ще бъде част от седми сезон. Колко е вярно?

Очевидно не мога да правя никакви спойлери. Не мога да ви дам каквато и да е информация за това, но да, това може да бъде и старт за нещо повече. Вече беше трудно да завършим този сезон, ще има време да помислим за това.
https://tv.fanpage.it/finti-stupri-nelle-fiction-rai-e-polemica- … ica-a-fanpage-it/

==================================

Вдясно доктор ли виждам?! Scream Май на тея монахини ще им става лошо ....... Head Band Cold Sweat  Head Band Cold Sweat
 Бог да им е на помощ.. Амин! Sweat Smile Sweat Smile

# 86
Поредно стори от Патрона!

"Неуморен" ни е написал! Само така! Луд умора няма! Grinning Каквото се е опаковал... маска, шапка, качулка... не съм свикнала да го гледам така навлечен Rolling Eyes

Вече нямам търпение за 11-ти да го видим тоя опасен бармЕн, дето ще подпали манастира Nature FireNature FireNature Fire Grinning

# 87
Здравейте,момичета!

Грозде Hug  Ели Hug,благодаря ви за новите снимки,инфо и преводи! Flowers RoseFlowers Tulip

Желая ви приятна събота! HugFlowers Four Leaf Clover

# 88
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Вдясно доктор ли виждам?! Scream Май на тея монахини ще им става лошо ....... Head Band Cold Sweat  Head Band Cold Sweat
 Бог да им е на помощ.. Амин! Sweat Smile Sweat Smile
Не знам за доктор, ама виждам, че никой от екипа не е посмял да съблече Джано на сета и да му сложи микрофончето под тениската, където му е мястото. Явно са се пазили от припадъци. Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

# 89
Привет рагаци

Ето го отново нашия хулиган ... побойник сладък ни е той! Joy

П.С ако продължаваме да не уважаваме снахата .. можем да си отнесем един тупаник от него .. Joy

Общи условия

Активация на акаунт