Отговори
# 405
  • Кърджали
О, Еда хич не му оставаше длъжна...Даже хубаво си го предизвикваше. Двамата много добре си мерят инатите.

# 406
  • Плевен / София
83 Потребители и 185 Гости преглежда(т) тази тема. Незнаещи какво чакат...В това число и аз.
Разочарована съм от тази серия...Това е третата серия, която ще си остане с едно гледане на онлайн....
На някой може да му харесва джафкането мужду Еда и Серкан...но сегашното е различно от предишното....Тогава Еда говореше това, което мислеше, а сега сърцето я боли и аз вече невярвам, че Серкан ще си спомни....а дали се влюбва...Не знам....за мен не е любов, когато нараняваш човека който обичаш...страх те е да се влюбиш...да обичаш....Тогава недей...остани си студено кръвното и си стойте вечер и без да има какво да си кажете....
Не искам в живота си такъв като Серкан Болат...

# 407
  • София
Във фрага откъсът на погледа на Серкан, който бяха избрали, изглеждаше драматичен. Но сега, като изгледах цялата сцена няколкото пъти (вече е качена в Ютуб), по-скоро бих определила изражението му като “poker face”. Абсолютно никаква емоция не издава. Не знам защо я целуна, какво цели, какво ще й каже. Но виждам, че снимат в някаква боулинг зала. И Ханде, и Биге, и Керем са там. Също и Елчин, Сарп (Ердем), Чааръ, Мелиса. Може да е сбирка на офиса. Тийм билдинг, например. Обаче и Неслихан е там - какво прави Айдан на подобно събиране?! Казвам го, защото ми е интересно след тази целувка как ще се държи с Еда и със Селин Серканчо?!? 🤯

# 408

В Туитър пак недоволстват:
Общо за епизода = 2 часа 30 минути - средно
Айфер-Айдан-Сейфи сцени = 1 час
Сцени Пърл - Енгин = 40 минути
Еда-Серкан (главна роля) = 20 минути
Друго = 30 минути

# 409
Тук съмм и чакам фрагмана! Цялата серия я изслушах само, утре ще я изгледам, но поне целувката хванах Heart Eyes

# 410
Аз съм съгласна с Алекс и Бъборанка за Серкан. Действията му спрямо Еда бяха умишлени и за мен си бяха защитна реакция, точно както след годежа в 3 епизод. Усети привличането, допусна я близо до себе си, започна да я желае, и за да се предпази се държеше грубо. Не казвам, че го оправдавам, а че разбирам защо го прави. Каква беше идеята му за вечерята не разбрах и дано да е нещо хубаво, че хич им нямам доверие на тези сценаристи. От целия епизод само Еда и Серкан моментите харесах, и Мело и Ферит. Всичко друго ми беше в повече. Не знам наистина защо в 90% от дизитата бременните ги представят като някакви абсолютно побъркани, неуравновесени и изяждащи света същества. Това просто ме побърква. То бива отвратително послание, ама чак думи нямам. А за ААС едва ги издържах днес. Дано другата серия е по-интересна.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:29 от blue`

# 411
Хайде, 2 минути!

# 412
Стана ми много тъжно за Джерен, надявам се се осъзнае в прегрътките Ферит. И двамата имат нужда от истинска любов надявам се сценаристите да ги съберат. Дано да е помогнала за събир€нето на нашите гълъбчета. Много ми беше смешен Серкан през целия епизод заяжда се с Еда, а като му изчезне от погледа откача и тръгва след нея

# 413
# 414
Е, да.. Селин ще намери снимките, разбира се.

# 415
Отиде, Селин намери снимките. Flushed
Ама Серкан и Еда и бокс, малее. Heart Eyes

# 416
Еееее не. Цял епизод си прехвърляха пакета и накрая пак в Селин. Rage

Фрагът ми хареса.

# 417
  • София
Фрагментът ме фрагментира....

Поне няма да мислим за плика...и Селин го видя...но беше вече отворен...

# 418
# 419
Какво им става?! Някакви демонстрации на страст, ревност, ..Когато обичаш нали съжаляваш, изпитваш нежност, страхуваш се за другия, мислиш го, сърцето те боли, свиваш се от болка, цъфтиш от щастие...Алогично ми е всичко.... И Серкан... И Еда.... Къде са ония хора...И на фрагманите не вярвам, защото са по-романтични от това, което гледаме повече от 2 часа...

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:24 от mari08

Общи условия

Активация на акаунт