Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 121 730
  • 1 753
  •   4
Отговори
Добре дошли в първата за 2025 тема за мода, красота и стил!

Да си пожелаем една красива, успешна година, пълна със здраве, красота и щастливи моменти!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си, приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките и не толкова малки тайни, усещания и настроения.

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас Simple Smile

Вместо запис, кажете коя е най-вдъхновяващата модна къща за Вас.
Или Ви вдъхновява личност?
Коя е тя?

Кои са timeless дрехите и аксесоарите, които винаги имате в гардероба?

линк към тема декември 2024

И моля, не цитирайте коментари със снимки!!!

# 1
  • Русе
Честита Нова година! Здрава, щастлива и успешна да е за всички!
За мен си пожелавам да е по-добра и по-спокойна!
В новогодишната нощ бях в златисто.
Снощи в ярко розово.
Два пъти вдигахме чаши за новата година, по нашенско и по сръбско време.
А оказах се първа в темата.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 08:35 от *sve*

# 2
Благодаря за новата тема, Ал.
Да я изпишем с настроение и усмивки.
За много години!
Дрехите, които винаги мога да нося от гардероба си са черна рокля, стилето и хубаво, класическо палто.
Супер си, Све.

# 3
  • София
Благодаря за новата тема.
От модните къщи най-много харесвам Saint Laurent - дръзки и еманципирани, адски мъжки рок-шик. Единствените фигури, които понасят този стил са върлинестите жени без грам мазнина по себе си, каквато не съм. Но много, наистина много ги харесвам.

# 4
  • Пловдив
За много години, дами! Чета ви, радвам ви се, заспивам с вас, макар че не пиша.
Прекрасни сте! И през 2025 бъдете все такива, жизнени, целеустремени, стилни и грижовни към вашите близки.
За себе си през новата година планирам да си обръщам повече внимание, да си вземам малки, но чести почивки. Жизненоважно ми е.
Бъдете здрави!

# 5
  • София
Гледам ревюта от всички модни къщи, търся и нови и си взимам вдъхновение за себе си.

Вдъхновявам се от успели жени. Напоследък следя Ваня Щерева.

# 6
За много години и в новата тема!
Све, чудесна си.
Ние се връщаме от Банско, разбира се има задръствания.
Изкарахме приятно, но хотелът не отговаря на 5 звезди- Регнум, Банско.
Не е лош, но не е за 5 звезди, имам доста забележки.Обслужването и храната бяха ок.Но май само ние бяхме българи там.
Банско се развива доста добре, ако  малко наблегнат на инфраструктурата и решат въпроса с паркирането, то ще е чудесно.Само много се чака на гондолата и горе на пистите заведенията са пълни в пиково време.

Ал, благодаря за темата, задължително нося много багажи не обличам и 2/3 , ама да си имам.😅, модна къща не знам имам ли любима, май на ДГ се възхищавам често.В гардероба си имам класики: черен панталон, черна рокля, класическа чанта.
За НГ трябва пак да вляза във форма и да съм по-активна.

Рокси, Ваня Щерева не е пример, не я гледай.Даже ми е антипример.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:33 от ДХ3

# 7
Оооо, Све! Много си красива! 😍
Модна къща ли, Шанел естествено! Макар, че никога няма да имам в оригинал! 😍
От достъпните харесвам Ралф Лорен!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 15:27 от mimi.7299

# 8
Копче, панталона е "Стилна жена" нали? Много си хубава в него, мисля е моя модел, още едно кило ми трябва надолу и ще ида да се зарадвам с един.
Може ли да питаш баклавата с лимона ли се пече, върху горещата баклава ли си слага или като изстине се нареждат и залива с горещия сироп?

Мими, на НГ имаше едно момиче с къси черни панталонки и черно бяло сако стил Шанел. Чантичка със синджир, косата и беше на кок. Красота ❤️

Све, много си хубава ✨
Разкошни поли 😍
Цикламената ще ми отива на пуловера.

Банско измина дълъг път, обичам това място ❤️

# 9
Най-вдъхновяващата модна къща за мен е D&G. После се нареждат Шанел и Диор.
А timeless дрехите и аксесоарите, които винаги имам в гардероба, са черни рокли с различни дължини, кожени панталони, якета и клинове, блузи и пуловери в бяло и черно, костюм в черно в класическа линия, сака, кожени обувки в класически линии и цветове. От аксесоарите харесвам бижута в злато и сребро, колани и чанти от естествена кожа или метал.

Ние бяхме на Банско за три дни точно преди Бъдни вечер - беше умерено празно, никакви опашки на лифтове и писти, заваля чуден пухкав сняг, абе беше приказка. Покарахме ски с кеф! Хотелът беше бутиков, малък, семеен. Като недостатък бяха малката по размер и ужасно топла стая /с мокет?.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:35 от mamaLina

# 10
Честита Нова Година! Да е здрава и успешна за всички!

Пиша рядко, но пък ви следя редовно Wink!

Нямам любима модна къща, в инстаграм следя акаунтите и се вдъхновявам от Chanel, Аnine Bing, Victoria Beckam, Ralph Lauren.. 
От инфлуенсърите, които следя, харесвам стила на MadisonRoe, Cecile and Amalie Moosgaard (млади и небрежно елегантни).

# 11
  • Ямбол
Честита да ни е 2025 година!
Замисли ме Ал с този въпрос... Не съм си харесвала изрично модна къща, но май много ми допадат Оскар Де ла Рента.
Баклавичката с това лимонче отгоре изглеждаше припадащо добре Purple HeartPurple Heart

# 12
  • София/Севлиево
Привет в новата тема и благодаря.
Аз нямам любими модни къщи и не следя никой,но пък ще се върна към нещото,коментирано в края на миналата тема-новогодишните обещания.Обещах си да си обръщам поне малко внимание,да дам малко свобода на децата,да съм по-спокойна и да не се затрупвам с излишни неща.Е ако може и малко да отслабна,но ще видим след 364 дали съм се справила.

# 13
При Долче и Габана харесвам лъскавата пищност, но май само да я гледам...не да нося!
Боже, гърците на кънки...и даже могат да ги карат! 🤣 За първи път сварвам пързалка в Кавала!

# 14
За много години, момичета!
Да сме здрави и обичани пожелавам!
Видях красиви дами и изкушаващи баклавички, слабост моя.
И аз по въпроса от предходната тема-гледам да нямам новогодишни обещания. Настройката ми е максимално да живея в настоящето. Е, ако някакси мога да отслабна, ще е чудесно. Миналата година свалих 17 и върнах 7от килата. Все още съм в минуса но желаното тегло започва с друга цифра.

Общи условия

Активация на акаунт