Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 516
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 45
Добре де, протеин какъвто искаш,  че след час ще си гладна. Joy
Ми фетата, бая е мазна и солена! 😁

# 46
  • София
За много години, момичета! Живи, здрави и изпълнени  с положителни емоции бъдете!
Аз не робувам на марки.
Обещах си тази година да поспра с покупките и да почна да комбинирам от наличното, което меко казано, хич не е малко. Обожавам дънки, тениски и блузи/пуловери с поло яка. И обувки. С обувките положението е неспасяемо. Как пък все така правя? В последните години нямам случай да купя един чифт. От 3 нагоре. Смятам, че това вече отива към... Flushed Трябва да се поправя.

Све, много си слънчева и стилна.
Копче, панталонът на Масимо ти стои супер. И аз искам, дай линк да го разгледам.

# 47
Благодаря за новата тема!
Нямам еднозначен отговор за любима модна къща.
Рок, много ми хареса с по- дълга коса.

# 48
  • София
Роклята от клипчето на Зари на 3,35 минута много ми хареса за абитуриентка.

# 49
  • София
Ал,благодаря за тази тема!🤗
Дано през цялата година запазим желанието си за стил и красота!
Темата ми е безценна като дух и отзивчивост,както и като моден съветник и източник на информация.И преди бях писала,че очаквам следващата среща.
Новогодишни обещания май не съм давала на глас.Но вътрешно в себе си знам нещата,които искам да променя.
Любими дизайнери и модни къщи нямам.
Timeless може би са малката черна рокля и денимът.

# 50
За много години, бъдете здрави!
Благодаря за новата тема, Ал!
В последните дни нямам никакво време за писане, само чета по диагонал. Дългоочакваната ми кратка почивка дойде и при мен и се наслаждавам на минералната вода.
През новата година искам да започна да спортувам, имам ужасно сериозна нужда от движение!
Нямам време да следя модни марки в последните години, но тук вие сте вдъхновение! Timeless в гардероба ми са токчетата и палтата - каквото из а се случва с модата, те винаги са актуални. Не мога да кажа същото за дънките, имам доста скини модели, които не мога да облека напоследък - просто не се приемам с тях - добре правят момичетата, които носят основно панталони.
Което ме подсеща - Копче, панталона е супер, обикновено техните на мен са ми мнооооого дълги…

# 51
Ал, благодаря за новата тема!
Нямам любима модна къща, не следя никой друг освен вас и личния си усет. Вие сте моето вдъхновение. Тениските и дънките са винаги и по всяко време в гардероба ми. Ежедневието ми рядко позволява красиви и елегантни линии. Новогодишни обещания не си давам защото не началото на една година ми е причина за промени. Наложи ли се, мога да бъда решителна, но не ми пречи и нищо ново да не ми се случва, защото обичам живота си какъвто е.

# 52
Юхууу, имам билети за Парижката света богородица! 8 - ми февруари, зала НДК. Очаквам грандиозен спектакъл на Парижката опера! 😍

# 53
Госпожа, казвайте ги тези неща и ние да дойдем с Вас.
Значи, Миме, ще трябва да правим среща преди/след деня на концерта, ‘мисли го 😀

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 23:48 от ДХ3

# 54
Нямам любима модна къща, само любими парфюми на някои от тях. В гардероба ми неизменно присъстват сини дънки, кожени якета, спортни обувки, бели тениски, нещо от коприна, хубави слънчеви очила и суитчъри с качулка. 

Работя с чужденци, в по-голямата част от ежедневието комуникирам на техния език и оттогава безразборното използване на чуждици за елементарни неща в нашия език ме напряга, но има изрази, които много ми допадат, заради възможността да сведеш дълга фраза до размера на мисъл.
Изпадането в крайности, като “драсни пални клечица”, също е нелепо 😆

Тези дни препрочитам “Записките на самурая” и една от мъдрите препоръки е, че човек трябва да говори на родния си език / диалект, когато е в родното си място.

# 55
  • Бургас
Добро утро дами!
Благодаря за темата Ал Flowers Bouquet!

Замислих се за непреходността .... то май всичко ми изглежда така вече. Не се сещам за идея, цвят линия или каквото и да е друго модно, което да не сме виждали вече. Сякаш по-скоро не виждам генерално нови идеи. За съжаление мога да го кажа за почти всичко - мода, кино, грим, книги, като че ли само музиката не се повтаря.

За любима марка не знам, май нямам. Особено харесвам първата колекция на Диор, New look и изобщо модата на френските дизайнери от онова време. В техните колекции усещам точно онзи НОВ подход към облекло и визия, генерално нов за времето си.

По отношение чистота на езика, така и не мога да реша какво ми е мнението - от една страна съм съгласна, че той определя идентичността и уникаността на един народ, от друга езикът служи на хората и времето. А времената се менят. Със сигурност не така е звучал езикът ни през всичките 1300 години (или малко повече) в които съществуваме като държава и народ. В крайна сметка животът е промяна, това е единственото сигурно нещо и няма как да очакваме нещо да остане непроменено. Но пък съм сигурна, че споделям мнението на Света.

Све, и двата тоалета са чудесни, но златистия е много, много твой.
Мими 7299, благородно завидях за Парижката света богородица, много любима, особено с Гару (така ли се пише?) в ролята на Квазимодо. Грасът му е страхотен.
Марджи, обожавам комбинирането на бяло и сиво, много красиво.
Копче, панталонът е супер и ти стои много добре.

Отплеснах се.... отивам да тренирам. Пожелавам ви хубав ден!

# 56
Благодаря за темата, Ал!

Относно любимите ми модни къщи... не следя задълбочено. Принципно съм фен на линиите и силуетите на МаксМара, Том Форд и Макуин, но винаги съм отворена за всевъзможни предложения и идеи, стига да ми импонират както стилово, така и на възприятията. Не обичам да си слагам рамки и да се дефинирам, пък било то и когато става дума за любими дизайнери.

Новогодишните препоръки по- скоро (само и единствено към себе си) съм ги дала още преди няколко месеца. Остава по- трудната част, а именно- следването им. Старая се и се уча в движение.

Не знам от какво се вдъхновявам, но вече гледам първо на мен да ми харесва това, което виждам в огледалото. Ако имам някакво съмнение питам, но то е не защото не познавам себе си или имам някакви колебания , а защото искам да чуя поглед от страни.

Аналогична е ситуацията и при мен.
А за стилето- то, респект!!!

ПП. Относно timeless непреходността- езикът като жив организъм винаги се стреми към икономии.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 07:42 от TuЛи

# 57
Честита Нова година на всички! Nature Dizzy
Да се запиша и аз тука.
Не съм много по марките. Като естетика в последните години харесвам Sezane, Massimo Dutti, например. Ама даже май и тъка съм писала, за качеството има някои неща, които притежавам и са топ, но и някои от които не съм доволна. Timeless в моя гардероб са прав тъмен панталон с ръб, дънки, кубинки и плетени рокли.
Интересни разсъждения по повод езика. Хареса ми, Льоня, че даде импулс за интересна дискусия, но не и как се изрази в този случай. Аз споделям горните мнения, че езикът е изразно средство и как го използваме говори много за човека и средата му. Но трябва той да служи на нас, а не ние на него и да пишем баланиади. В случая за мода и в контекста на форумното общуване за мен думата е на място. Cheers 😉

# 58
  • Бургас
Нямам любимци, всичко красиво ме впечатлява. Предпочитам разнообразието. Всъщност имам два любимеца при парфюмите -Жан-Пол Готие и Тиери Мюглер,  въпреки, че  и тук предпочитам разнообразието, но на тези двамата почти всичко ми е харесвало през годините.

Да ви питам, тези, които ползвате метро в София- видях един билет 4 лв. Това ли е най-подходящ вариант да отидеш от А до Б и и след няколко часа да се върнеш обратно?

# 59
За метрото за мен най-подходящо е плащането с кредитна/дебитна карта. Ако има само 2 пътувания, след полунощ от картата ще бъдат изтеглени 2×1.60=3.20. При повече пътувания, ще изтеглят 4 лв., колкото е цената на дневната карта.

Общи условия

Активация на акаунт