Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 521
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 60
За много години мили дами!
Не проявявам особено пристрастие към определени модни къщи задаващи модните тенденции.
Напълно наясно съм, че нямам нито финансови възможности, нитo начин на живот/ lifestyle  Simple Smile, позволяващи ми да нося техните творения. Но пък понякога си гледам  ревюта с удовоствие и набелязвам тенденции. Харесвам дрехите на Аlexander Мcqueen, въпреки че често подчертава раменете повече, отколкото на мен би ми отивало Simple Smile.
В гардероба ми постоянно присъстват дънки, тениски, кожени якета. Винаги съм обичала необичайните цветови комбинации и ми доставя удоволствие да откривам такива за себе си.
Боже zari65, ако се бях родила преди   появата на шапка, само гугли и калпаци щеше да ми се  полага  да нося явно Simple Smile ... А да и забрадки.
А, и въпреки че нямаме дългогодишни  традиции в модата, за мен е удовоствие, че се появяват и български модни къщи работещи на международният пазар. DEMOBAZA, е сред интересните за мен, въпреки, че дрехите им са много специфични и си ги представям предимно като сценично облекло.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 09:54 от pep_si

# 61
  • тук-там
Езиците си живеят. Ние ги живеем.
Марки за дрехи, които ми импонират, са MarcCain, Polo Ralph Lauren, Max Mara. Харесвам парфюмите на Hermes и Byredo. Но има и много други марки, на които тествам новите парфюми, така че по-скоро нямам любима.
Чакайте да ви покажа една рокля, която ми влезе в главата:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D … 11583?colorId=500

# 62
  • София
Копче, супер ти седи панталона. Това си е твоя модел.
2 панталона са с един десен, но различна кройка и материя.
При мен дойде този, който гледах в магазина, ужасно боцка и е без басти. Да не говорим, че  поръчах друг, какво е станало идея нямам.
Скрит текст:
Добре ми седи, но като го видях в магазина на какво прилича и с това боцкане въобще не се замислих.
zari65, Благодаря! Радвам се, че ме одобряваш! Simple Smile
Ама, това е точно панталона, който първи исках да поръчам и се изчерпа в 36 р-р, който и ти показа тук по рано! Защо да си поръчала друг? Нали е този, който се води цвят НОРКА? Аз си го чакам и него сега да дойде, ама написаното от теб сега ме обезкуражава. Thinking

Аз, понеже, нали нямаше нищо да купувам от Зара... Вчера отиваме със щерка ми да връщам ризата на Масимо. Тя - айде, да влезем и в Зара! Викам си, детето дойде с мен до Парадайс, айде сега и на нея да угодя, все пак.
Ами, още с влизането - от пръв поглед обходих залата и веднага си видях ...моите неща. Sweat Smile NerdГащеризонът с лен в единствена бройка с колан на кръста в любим цвят! Какво да иска повече човек?! Smile

Нещо съм се отворила на вълна жилетки. От вълна. От мохер. Не спирам да купувам жилетки, ви казвам! Бъгнах се нещо! Нито има къде да ги нося, нито ми трябват! Хоум офис съм 85% от времето. Имам 100 пуловера!
Тази я взех на момента вчера в Зара. 100% вълна.
Прекрасна! Ще я нося по сутиен, като пуловер! Тъкмо си търсех пуловер в бордо, но да не е съвсем скучен.

Копче, панталонът на Масимо ти стои супер. И аз искам, дай линк да го разгледам.
Ето го: Ref. 5018/847
https://www.massimodutti.com/bg/product-l42832750

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 09:14 от kopche

# 63
Копче, жилеткатата е супер.
Аз съм влюбена в панталона с който си на Н.Г. 😍 Стои ти разкошно.

Вчера върнах ботите в М.Дути, нищо не съм гледала, не ми се купува докато не сваля още малко.

И аз в отбора "Да спра на 38 размер" 🤣
Само че Мими е вечеряла салата, а аз баклава 🤣

# 64
МТЗ много е красива роклята и съставът е супер!
Жилетки почти не нося, последно имах една тъмно синя на Ралф Лорен, скоро я подарих! 😁
Ал, мислете за солени предложения. Сладкарниците не са моето! 😁
И аз искам линк Копче за панталона от Стилна жена?

# 65
  • тук-там
Ал, кои боти върна?
Копче, хубаво ти стои гащиризона! И жилетката е красива. И аз като Ал повече те харесах с панталона от НГ. Не знам защо си мисля, че от МД ще ти пасне повече другия панталон, който и двете харесахме, но нямат 36-ти номер.

# 66
От около 40 г. (боже как звучи само Simple Smile) съм се спряла на 38 размер. Европейска номерация разбира се, италианците са гадняри в това отношение ...
Хубава жилетка с интересно цветово съчетание kopche
mtz, роклята е чудесна точно като за теб Simple Smile.

# 67
Момичета, не забравяйте, че размер 38 стои едно на 1,75 и друго на 1,62! Така, че...можете само да се радвате! 😄

# 68
  • Бургас
За метрото за мен най-подходящо е плащането с кредитна/дебитна карта. Ако има само 2 пътувания, след полунощ от картата ще бъдат изтеглени 2×1.60=3.20. При повече пътувания, ще изтеглят 4 лв., колкото е цената на дневната карта.

Благодаря много! С прекачване е затова гледах този вариант, но щом само си смята още по-добре.

# 69
    • Бургас/Пз
    Копче, страхотна е жилетката. И аз я гледах, но многото вълна ме спря. Не мога да я изтърпя на голо, а с риза отдолу завирам.
    Гащеризонът също е много твой, обаче и аз искам такъв.
    Днес съм с форумния панталон на Зара, сакото и ризата също. Напоследък май тази марка преобладава в гардероба ми Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:23 от ani_d

# 70
    Тези върнах, пясъчен цвят
    Скрит текст:

За панталоните Агентката беше качвала много хубаво илюстрирано на какъв тип тяло какъв модел стои.

Ани, шанел мацка си днес 😍

# 71
    • София
    Галчудо за да ти е изгоден билета/картата от 4 лева трябва през целия ден да се качиш поне на 3 превозни средства.И то в интервал по-голям от 30 минути между всеки две превозни средства.
    За размери на дрехи не ми говорете!Вчера се качих на кантара ииии резултатът беше,че на момента ограничих всякакви сладки и тестени неща.По празниците винаги качвам 2 килограма,но и отпреди това имах 2 килограма.
    40 размер не искам да го чувам,а дано,ама надали!🤣
    Жилетката на Копче ми харесва,но нещо не мога да се накарам да отида в МОЛ.
    Дано успея за срещата с Мими!Не съм сигурна,че ще бъда свободна,но то всъщност зависи и кога ще бъде.

# 72
    • София
    Ал, кои боти върна?
    Копче, хубаво ти стои гащиризона! И жилетката е красива. И аз като Ал повече те харесах с панталона от НГ. Не знам защо си мисля, че от МД ще ти пасне повече другия панталон, който и двете харесахме, но нямат 36-ти номер.
    Ще снимам, като дойде и ще покажа! Simple Smile

Панталона от НГ е същият, но съчетан с велурени токчета. Но с него бях и на срещата, Ал! Показвала съм и преди, как го нося с маратонките Бианки.

Ани, много е хубаво сакенцето на Зара! Факт е, че правят много хубави и стилни неща, на бюджетни цени! Затова и са толкова силен бранд, колкото и да не ги харесват някои хора.

Аааа, да не забравя! Попадна ми вчера на живо в Зара, това палтенце! За мен е произведение на изкуството и в моите очи струва поне 1000лв. https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE-%D0%BE … html?v1=364102574

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 09:15 от kopche

# 73
    • Бургас
    Али, Лагера-стадион Левски, виждам едно прекачване на СУ., но ако само си изчислява от картата няма да го мисля.

# 74
    За панталоните Агентката беше качвала много хубаво илюстрирано на какъв тип тяло какъв модел стои.

Ех, пропуснала съм го. Някой ако се сеща кое е, може ли да пусне линк, моля.

Общи условия

Активация на акаунт