Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 585
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 75
Ооооо, Анииии, страхотна! Ан Хатауей може само да ти завижда! Wink
Айдеее, пак е минала метлата...! 🤣
Тръгвам за Неа Перамос, да запазвам шезлонг за лятото! Joy

# 76
  • София
Али, Лагера-стадион Левски, виждам едно прекачване на СУ., но ако само си изчислява от картата няма да го мисля.
Точно така. Качваш се и маркираш цял ден дебитна, кредитна карта на сините апарати. Във всяко превозно средство. Колкото пъти искаш. Накрая на деня ти взема само 4лв от картата за цялото возене. Изпитано е. Само така се придвижвам с София и не ползвам вече годишната ми карта. Излиза ми по евтино. Плащам с Револют по Градския транспорт (ГТ) и така имам разбивка на разходите си за транспорт. По евтино ми е да се чекирам, само когато пътувам. Има дни, в които не ползвам ГТ. Дано е полезно за всички, които идват в София! Не купувайте хартиен билет от 2 лв. Само с разплащателна пластика/телефон/ часовник се маркирате. И да е една и съща винаги!

За панталоните Агентката беше качвала много хубаво илюстрирано на какъв тип тяло какъв модел стои.

Ех, пропуснала съм го. Някой ако се сеща кое е, може ли да пусне линк, моля.
Защо ти е? Няма ли огледало? То е най-добрият съветник!

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:46 от kopche

# 77
Защо ти е? Няма ли огледало? То е най-добрият съветник!

Точно така. Просто често посягам към модели, които определено не ми стоят, а така се надявам да си спестя изгубеното в пробните време.
Отделно и за обща култура, както се казва. Blush

# 78
  • София
И само да вметна ползвате само една и съща карта/устройство (и само да напомня - карта вкарана в гугъл пей е различно платежно средство от пластиката), че иначе няма да са 4 лв:)))
Аз се чудех какво нещо ми се изгубиха мнения та се връщах назад а то заради почистването:))
За много години от мен мацки, нямам май новогодишни обещания и планове, да сме живи и здрави, пък другото ще го подредим Hug

# 79

Аз бях качвала това, ако ви върши работа.

# 80
  • Sofia
Нямам любимци, всичко красиво ме впечатлява. Предпочитам разнообразието. Всъщност имам два любимеца при парфюмите -Жан-Пол Готие и Тиери Мюглер,  въпреки, че  и тук предпочитам разнообразието, но на тези двамата почти всичко ми е харесвало през годините.

Да ви питам, тези, които ползвате метро в София- видях един билет 4 лв. Това ли е най-подходящ вариант да отидеш от А до Б и и след няколко часа да се върнеш обратно?
Гале, момичетата са казали - само дебитна/кредитна карта ползваш, една и съща. Никакви хартиени билети не ти трябват и много се радвам, че са на изчезване!

# 81
Обърках се какво щях да пиша.
За мен timeless е класическият стил.
Ако трябва да изброявам марките при французите е споменатата вече Chanel и Celine. При американците Ralph Lauren, при англичаните Burberry. При италианците Armani, Loro Piana, Brunello Cucinelli със сигурност има още, които изпускам.

За мен годината ще е интересна доста марки смениха дизайнерите си. Любопитно ми е ще допринесат ли с нещо ново. Да не ги изброявам, тук го има обобщено.

Любима марка и да съм ѝ вярна нямам. Просто едни са добри в шиенето на панталони, други в палта и т.н.

И преди съм казвала много харесвам стила на Марион Котиярд. Винаги е много стилна, елегантна може и с щипка дързост, но никога вулгарна или пошло изглеждаща.

Копче честити придобивки.🤗

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:21 от bubanka

# 82
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Чакам от зара едно палтенце, дано да ми стои добре, ако не го връщам.
Ани много си елегантна, Копче много ти се възхищавам и на ДХЗ.
Аз съм затрупана с документи и синът ми иска да гледам внучето за малко.
Успешна година на всички.

# 83
Пътьом се сдобих и с една гривна с real pearl! Просто вече се улях! 😁 Кичът по ръцете ми излезе извън контрол! Диаманти на пръстена, цирконии на часовника, перла на гривната! 🙃 Ричард е виновен! 🤣

# 84
  • Берлин
Съвсем ми се разпиля разговорът, явно съм пропуснала нещо, но прочетох едно грозно изказване снощи. Не ми се влиза в детайли около това, но вярвам абсолютно в 2 неща - 1.лошото възпитание няма място в тема за стил, защото само по себе си не е стилно, 2.игнорирането на подобни изказвания не е успешна тактика, защото често се бърка с толериране.
Света, + 100000

Аз съм на вълна нова чанта. Имам достатъчно време около ъпдейтването на всички системи следновогодишно и си ровя в нета. За пръв път не знам какво искам - мадамска ли, по-спортна ли, дори какъв точно вид... надявам се да я видя, но засега нищо. И май пак искам червена или олив.
Интересно ми е да видя, че се повтарят до побъркване модели, които познавам от години. Ами не са ми непреходна класика, скучни са ми. От поне 3000 модела едва десетина чанти са по-различни, което и търся, но пак не са моите. Ето някои от набелязаните

И няколко линка към модели извън рамката>
https://www.zalando.de/moschino-biker-bag-umhaengetasche-nero-6mo51h0df-q11.html
https://www.zalando.de/olympia-le-tan-book-ballerina-clutch-dark … lz51h00z-j11.html
https://www.zalando.de/published-by-cloud-medium-set-handtasche- … j951h011-d11.html
https://www.zalando.de/published-by-arabella-tall-shopping-bag-b … j951h001-q11.html
https://www.zalando.de/rabanne-sac-a-main-handtasche-cappucinogo … pa51h01c-f11.html
https://www.zalando.de/cult-gaia-the-caldera-clutch-ballet-cui51h07s-j11.html

И те не са моите. Скука, скука, скука - това е равносметката от рисърча.

Мими, не си. Просто позволяваш Ричард да те поглези, защото си добричка и не можеш да му откажеш Two Hearts

# 85
За точките и лоялната програма бих желала да отбележа
Скрит текст:
че в 2024 съм пуснала 6 теми, просто защото някой е трябвало да го свърши, включително съм спирала на пътя да си извадя компютъра и да пусна тема, а колегата само дето не припадна като ме видя какво правя на цялото напрежение и звънящи нон-стоп телефони Joy  
Правила съм го и бих го правила и в бъдеще , защото темата ми е любимото място за разпускане, виртуални приятелства прераснаха в реални, което е страхотно, по-хубаво от печалба от тотото, но шеговито сакрастичните подмятания за облагодетелстване са неприятни, да не кажа грозни.....
Копче, Cloè и всеки който се чувства ощетен, защото не е автор на темата да поеме щафетата и да пуска теми от тук нататък.
Книгите които съм купила с точките от лоялната програма като ги прочета ще ги даря както правя с повечето книги.

Копче, знам кой е панталона, но с токчета си Уау.
Още да си купиш от С.Жена Kissing Heart

Мими, честита гривна. Много е красива.
ММ искаше да ми купи същия модел, но аз не харесах тъмните камъни на тази в София и остана за по-нататък.
но то ММ и ТМ имат толкова много общи неща Simple Smile

Мими 8809 ме инфлуенсна и чакам пола от Веричи Heart
Обадиха се, че понеделник ще е готова.
Дебела, вълнена, права, ще я нося с пухестото яке на цветя, че с по-тънка пола ми измръзна з.ка

Silver, да, това е Simple Smile Помня още такива картинки с панталони, рокли, деколтета....

Галдучо, къде ще ходиш и бродиш из София?
Ще имаш ли време за кафе?

Папурче, и аз съм на вълна чанти.
Искам да си купя светла чанта за пролет/лято.
Мисля да пробвам английските DeMellier, и двата модела които си харесах са на pre-order за края на февруари.

# 86
  • София
Папурче, интересни модели "извън рамката", но много непрактични ми се струват, аз съм по по-ежедневните неща:)
А за Desigual аз лично имам едно на ум за качеството, купувам единствено на достатъчно намаление, на първоначална цена за мен изобщо не си струват.
Ал Hug

# 87
  • София
Ани, много елегантна и хубава!
Жилетката на Копче е жестока! Страхотни цветове и класическа кройка. Материята е още един +.
Демобаза имат много интересни и футуристични модели - като от сайбърпънк филм са и биха били идеални за хора с екцентричен вкус.
Папурче, кафявата чанта не е лоша и има интересен туист (пуристите да не четат тази дума) с едрата плетеница. От кожа ли са, че цената не навежда на това, но нещо в описанието мернах, че може би е естествена.
Аз и този сезон съм пас с покупките - докато не изхвърля стари дрехи няма да купувам нови. Макар че ми се върти в главата нещо за сребрист панталон, ако открия готин.

# 88
  • Бургас
Благодаря ви! Имам револют карта, супер!   Сега се,сетих, за двама как се процедира с една карта? При нас се добавя когато си с карта / пластика/на валидатора с един  плюс.                                                                                                            По повод темите си го помислих още тогава, не взирам тази тема, или Ал, а разни други, за които все трябва да се напомня. Сега очаквам състезания...и не харесвам когато се подстрекава конкуренция, харесвам сътрудничество и равнопоставеност, но кой ме пита...

# 89
Галдучо, не може двама с една карта. Няма да отчете второто чекиране.

Общи условия

Активация на акаунт