Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 272
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
За много години, дами!
Чудех се каква е тази тишина,  а то имало нова тема. Grinning
Много не следя модния подиум, но облеклото и осанката на някои дами почти винаги ме изпълват с възхищение - Мелания Тръмп, Кейт Мидълтън, Летисия Ортис...

Моите timeless са стилетос, дълго черно палто; бельо, рокли, ризи и шалове от коприна , кожени ръкавици,  класически бижута с естествени камъни, слънчеви очила със златна рамка.

# 31
Копче, супер ти седи панталона. Това си е твоя модел.
2 панталона са с един десен, но различна кройка и материя.
При мен дойде този, който гледах в магазина, ужасно боцка и е без басти. Да не говорим, че  поръчах друг, какво е станало идея нямам.

Добре ми седи, но като го видях в магазина на какво прилича и с това боцкане въобще не се замислих.

Палтото е без хастар и ми е голямо. Тази номерация вече е пълно тото. Как може S да ми е толкова огромно. И него ще го връщам. Оставям си само класическия тъмносин панталон.

# 32
  • тук-там
Зари, твоето палто се виждаше, че е без хастар. Отдавна се наложиха този тип палта. Иначе е добре да знаеш кой номер си при МД, за да поръчваш онлайн. Аз съм S, а съм 175 см.

# 33
Първо Честита 2025.

Никакви модни къщи, марки и пр. не ме интересуват.
Удобство и кокетство, ако може.  И то не винаги, според настроението.
И далеч от стила "добро момиче".  Което значи  класика, тон в тон, всичко добре избрано, по конец... - далеч от това.

# 34
Mtz,  как да разбера кой номер съм, като имам техни дрехи от S до L. Последните години като че ли доста овърсайз почнаха да шият всичко. В магазина пробвах едно яке, S не можах да го закопчая, с М бях на кантар.
Готино е палтото, но такива преходни имам доста. Търся си тъмно палто с хастар и по-дебело, за студено време, да мога да си облека нещо тънко под него и да не умирам от студ.

# 35
И аз издирвам такова палто, но не мога да харесам.
Днес опитах да направя поръчка от Зара, но имаше проблем с плащането.  Ще пробвам утре пак.
Скрит текст:

Тази зима съм основно на кожени поли и панталони и вталени пуловери, а синьото ще се върже с доста неща.

# 36
Кейт Мидълтън е вдъхновение за милиони жени, включително и за мен. Костюмите с пола, женствените рокли, блузите с панделка, вталените палта, токчетата с перфектна дължина, бижутата ѝ, т.н ❤️

Харесва ми костюм с пола (Мими, тук ли си? 🙃

timeless ❤️ харесва ми да се обличам така. Е, не точно така де, но вдъхновена от това.

Копче, панталоните на М.Д. са добро попадение, честити, а аз съм очарована от кройката на Стилна Жена.

С точките беше приятна изненада, изхарчих ги с удоволствие за книги 🙂
Който имa желание, може да пусне следващата / следващите теми 🙂

Pepa, аз си умирам за спретнат вид 😃
А за теб В.Уестууд

# 37
Здрава и хубава да бъде 2025 !
Модни къщи не мога да дам за пример за вдъхновение,  но точно тези трите + иранската кралица Рания са ми фаворитки за стил....
Много не следя модния подиум, но облеклото и осанката на някои дами почти винаги ме изпълват с възхищение - Мелания Тръмп, Кейт Мидълтън, Летисия Ортис...
Днес първи работен ден и успях да ида и на йога, че от 20.12 все не можех да стигна до студиото....От 1.05.2022 се върнах активно към йогата и искам така да продължи...

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 20:46 от kativita

# 38
Пак За Много Години!
Нямам любима марка за дрехи.
Много напълнях тази година. Обещавам си да не преминавам на 40 Номер !!!
Проблемът ми е, че пътувам и трудно създавам рутина за спорт или друго. Трябва да намаля хапката.
От класиката установявам, че имам от мнооого години  един пепитен вълнен панталон, с цяла подплата отдолу. Широки крачоли надолу. С Парамент. Може и ръб. Дори дамо заради него си заслужава да не качвам кг!

# 39
Ал, тук съм, тук! Всичко по мой вкус!!! Heart Eyes И аз съм за спретнатия външен вид, стил тип клошар не понасям!
Мариета и моята мечта е да не стигна номер 40! Затова салата само за вечеря - бейби рукола, чери, орехи и фета. Виното е за мъжа ми и алкохола съм спряла! Wink

# 40
Блейзър букле тип Шанел и на мен ми е timeless - неизменно присъства в гардероба ми, с различни кройки, през годините, блуза с поло яка също.
Като се замислих обаче най универсалната и най присъствена дреха timeless е непретенциозната памучна тениска - има я във всеки гардероб, във всички страни по света и всеки без значение от пола.

Vogue’s best looks from the Chanel Métiers d’Art 2025 show

Много ми харесва колекцията на Шанел за 2025 година!
Bon appetit, Mimi!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 21:04 от Sweta

# 41
  • Sofia
Да, и Амал Клуни се облича красиво.

Мими, недей гладува! Поръчай една пържола към салатата!

# 42
Да, и Амал Клуни се облича красиво.

Мими, недей гладува! Поръчай една пържола към салатата!
Хич не ми е гладно...иначе щеше да е едно фагри!  Blush В Гърция свинско, пилешко и телешко не ям! Wink

# 43
  • Sofia
Добре де, протеин какъвто искаш,  че след час ще си гладна. Joy

# 44
Честита да е новата година за всички участнички в темата, прекрасни сте и бъдете все така различни, цветни и себе си!

За себе си имам малко семпли дрехи, които не ми омръзват през годините и не ми се налага да сменям стил- дънки, тениски и безброй жилетки, тънки пуловери с поло яка, полуполо или шпиц, но почти винаги с къс ръкав, кожени ботуши до коляното, само лятото съм с рокли и на сватба.

Аз идвам с въпрос към почитателите на зимни спортове. От къде високите и много фини дами си купуват ски екип, който не стои като чувал и покрива обувките?

Общи условия

Активация на акаунт