Отговори
# 495
БРО, няма да е спомен. Всички ще са там, в тази зала. Гледах на Неслихан сторита и тя беше там, също и Селин, Пъръл, Енгин, Ердем, Мело и забравих кой още.
Скрит текст:

Енгин казва на Серкан, че обновявят офисите в Измир и... Анталия 😏
Ама чудесно, сега остава да стане проблем с офиса в Анталия, а Серкан и Еда да отидат да проверят какво има, все пак са собственици. Лейля резервира хотел, но нали е наш човек, ще запази една стая, с голяма спалня, без дивани и походни легла. Нашите мечета ще трябва да спят там, защото нещо се е объркало мноооого лошо и ще останат още един ден. През това време Селин ще си е изгризала ноктите и кожичките, защото не знае какво се случва 🥳
Не се правя на сценаристка, не е моя работа, нито го умея. Просто се хващам за тези офиси и се надявам нещо да стане там, за да може Серкан да изпита пак онези моменти - под водопада, за Аполон, та дори и онзи разговор с клиентите, които му казваха нещо за любовта и той се правеше на ошипана мома, но адски ревнуваше Еда. То си беше за ревнуване де, тя беше страшно парче там 😏

# 496
  • София
Достатъчно грешки и небивалици намерихме, достатъчно коментирахме какво не ни харесва. Нека сега да покажем и хубавите неща от тази серия. Все пак не всичко е лошо...

Момичета, относно този прословут плик със снимката на целуващата се Селин, мисля, че той все още е в колата на Еда. Нали при пристигането на Еда и Мело пред ресторанта, Мело си беше забравила чантата в колата. Когато влезе в нея, тя вида плика, взе го, но след това го остави на задната седалка. Как така на сутринта този плик се появи на бюрото на Серкан?

Снощи най-силно впечатление ми остави момента, в който Еда седеше сама у дома, тъжна и в безисходица. Така прекрасно го изигра, че чак на мен ми се сви сърцето. А песента беше подбрана великолепно.

# 497
  • София
Бро ,та те двамата са  все заедно напоследък,така че може и тренировка да има,а Еда може и един удар на главата да му сложи,така де да му оправи настройките.Най много се нараняват в присъстето на годениците си ,а те завалиите най много се кефят,само тогава се усещам като техни половинки.Това за което мечтаят чуват само когато Еда е наоколо  нежни и мили думи чува  Селин,и същото се отнася за Дениз,но  емоции има изживяване  не.

# 498
Ново:

От Туитър - не знам колко е достоверно:
Днес 16 часа започва мащабна кампания в защита на сериала. Основната цел е връщане на някой от сценаристите, за да оправят кашата на Асена и сие. Явно от Фокс са казали, че имаме толеранс на не повече от два епизода да подобрим рейтинга в Тотала иначе ни финализират.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 12:30 от mi_si

# 499
В това хале снимаха и Любов под наем. Йомер поиска Дефне най после да реши как иска да им се развиват отношенията след завръщането му от Италия. Паралел- Серкан пита Еда как ще продължат отношенията им след кати му идва акъла там където му е мястото.

# 500
  • Кърджали
Май ще работят по някакъв проект.
Хубавите моментинот снощи
- макар имда осъзнавам че си беше просто тип пълнеж - бързи и яростни. Забавляваха се.
- Работим. Тряс телефона
- разговора между Серкан и Енгин
- Цветарницата

Селин.. Абе навремето и аз се бях влюбила в един мъж дето хич не бвше за мен. Така се бях влюбила, че акъл не ми остави. Но пак не бях толклва сляпа, че да не видя че на него не мй пука особено за мен. И накрая си събрах и малкото останал акъл и си хванах пътя. Та не мога да я разбера Селин. Серкан е толкова заинтересован от нея колкото се интересуса какво е времето в Патагония. Та на какво се надява. Че ще му падне тухла върху главста и той ше реши че я обипа ли. Това не е и наивност, не е и глупост. Пак ще кажа - за мен това е "искам синтози трофей, аз го искам, за мен ще е", а това не е любов. Ако беше люнов щях да ѝ съчувствам

# 501
Алекс, та той падна от самолет и пак не заобича, една тухла едва ли ще промени това 😆
Бюста е за нея, тя такъв си го обича - студен, хладнокръвен, без емоция, без чувства. Докато сегашният Серкан, по-скоро този, в който се превърна след появата на цветарката Еда Йълдъз, не е по Селинските критерии. Той обича, изпитва емоция и не е студен, поне с който трябва не е.
Видях това във Фб и много ми хареса, все едно Еда го е писала 😆 Особено заради онези мисли, които не изрече, а направи точно обратното... Та и тук така.

mi_si, то ние от сменяне на сценаристи и за това сме на този хал - някои неща не са логично свързани, някои истории останаха на заден план. Хайде да сменим пак сценаристи и изведнъж бабата ще се върне, Селин ще изчезне на майна си Райна, таткото на Пъръл пак ще дойде, защото зет му е забременил щерката...
За някои линии трябва малко повече време, за да се развият. Те трябва да знаят, че от днес за утре нещата не стават така.

# 502
  • Кърджали
А сакън, пак смяна на сценаристи. та съвсем да се забатачи положението.

# 503
 Въпреки всички недостатъци които разискваме ежедневно,  това е нашия сериал. Историята на Еда и Серкан.
Имаше много раздувки в последните серии (при повечето турски сериали), но любовта на Серкан и Еда ще продължава да ни вълнува . Иска ми се Серкан вече да започне да си спомня повече от миналото си с Еда, да тъси близостта на Еда. Въпреки че негодуваме ,всяка една от нас ще продължава  да го гледа.

# 504
Случайно да има преведен епизод 32 с бг субтитри? Ако трябва да сравнявам 32 повече ми хареса.

Може би защото имах повече очаквания за 33.
Фрагментите добре ме подгряха, бяха силни, но епизод 33 не ги надхвърли.

Освен това се надявах целувката да не е последния кадър. Много мразя да показват последната сцена във фрагмента. Не разбирам защо показват нещо което реално ще видим в 34 епизод.

Епизод 33 за мен беше преходен - Серкан продължава да не си спомня, но лека полека разумът почва да остстъпва на чувствата. Което вероятно е един вид развитие. Енгин постави пред него въпроса да избере Еда или Селин, но да престане да измъчва всички.

Епизод 33 постави няколко линии, които ще се доразвият в 34 и 35, постави доста въпроси.

Серкан ще си спомни след като признае и изкаже на глас, че се е влюбил, но ще е късно. Все пак - при тях е така - първо единия се бори за любовта им, после другия.

В 28,30,31,32,33,34 - т.е. 6 епизода Еда се бори за любовта им. В 34-35 очаквам нещо да стане - някаква пак глуава постъпка на Серкан и Еда да се откаже... и след това следващите епизоди Серкан да тича след Еда и да иска да си я върне.

# 505
  • София
Защо Ханде и Керем не правят лайв:

# 506
Момичета, още не съм гледала епизода и сигурно няма и да го гледам до превода. Напоследък след лайфа гледам чак бг превода и забелязвам следното. В събота на онлайна подпалвам метлата и съм ядосана и разочарована от Серкан. С превод обаче реакциите му ми се струват логични и нормални (изключвам изцепките със Селин), а Еда и нейното поведение ме дразни. На моменти дори е истерична в упреците си към него, че не си спомня, разпитва го как е, що е да не помни и когато получи откровен отговор му казва намусено, че такива неща не се казват в лицето или нещо подобно.

Не знам кой какви каши ще оправя и как? Ако наистина им дават само 2 епизода да вдигнат рейтинга - ами той единият трябва да е почти заснет, а сценария за другия да е почти готов. Как се реагира толкова бързо?

Това което не искам е да претупат набързо към финал - просветление, сдобряване, сватба за половин епизод и финал. Аз искам да гледам Еда и Серка, а не номерата на Дениз и Селин!

И да добавя нещо хубаво. Вчера из фб се въртяха младежки снимки на Керем. Слагам няколко.

# 507
И това е любов...

Скрит текст:
Друг път Smiling Imp

- Серкан, обичаш ли ме?
- Мммм, да.
- А кога ще се оженим?
- Защо така рязко сменяш темата, Селин...

- Наистина ли ме обичаш, Серкан?
- Ами, да, да! Защо е нужно точно ти да бъдеш изключение, Селинджим?

Почукай на вратата ми, сезон 12, еп 34

Скрит текст:

Журналист - Вие как се оженихте - по любов или заради нещо друго, Серкан бей?
- На този въпрос, нека отговори Еда ханъм.
- По любов естествено, то нещото друго вече е на две годинки вече !
[/
b]

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 13:49 от Slawena

# 508
  • Кърджали
paterina, снощи и аз писах нещо подобно. Че в събота дори аз изпускам доста неща, които не успявам да отблежа. А пък колкото и да се опитвам да преведа, не мога да насмогна всичко и са откъслечни преводи.   А в неделя често се променя мнението ми за  серията. Та съвсем в реда на нещата е и при вас след превод да погледнете по друг начин.

След ралито 

Скрит текст:
Еда: И зайчето стигна до финалната линия
Серкан: Трябва да си благодарна на задръстванията, Костенурке
Еда: Нямаше никакви задръствания. А пред теб е състезател, който спечели съвсем честно
Серкан: Нали не искаше да се състезаваш с мен?
Еда: Ти искаше.И загуби. Вече хубаво ще мислиш перид да се състезаваш с мен
Серкан: Но ако правилно си спомням, в тази приказка не печелеше вещицата, а костенурката
Еда : А нашето приказка ли е, Серкан Болат?
Серкан: Приказките са за приспиване на децата
Еда : Не.Приказките са за да може децата да  растат с красиви истории- Но то ти какво ли разбираш?
Серкан: Как хубаво мирише…

Гневът на Селин

Скрит текст:
Селин: Серкан?
Еда: Дениз?
Селин: Какво правите тук?
Серкан: Такова…Еда се беше загубила-Дойдохме тук и сме заспали
Селин: Заспали сте?
Серкан: Да
Селин: Серкан, какво правите тук?
Серкан: Заспали сме, Селин. Няма за какво да се нервираш
Селин: Серкан, подиграваш ли ми се?Намирам те прегърнат с бившата ти, заспали ли сте били ли ми казваш…
Серкан: Добре.Разбирам, но наистина заспахме, а и на Еда ….
Селин: Ти със всеки ли заспиваш така?
Серкан: Селин, успокой се
Селин: Няма да се успокоя
Серкан: Не е станало…
Селин: Няма да се успокоя, Серкан- Днес е рождения ми ден и аз трябваше щастлива да разрежа тортата си .Не трябваше да те намирам тук с любимата ти .
Серкан: Селин, ако искаш, да поговорим навън
Селин: Да говорим
Серкан: Добре
Еда: Няма за какво да се нервираш, Селин
Селин: Не се бъркай, знам какво искаш да постигнеш . Стой далеч от любимият ми
Дениз: И на мен ми дължиш обяснение, между другото
Серкан: Да, наистина не е ставало нищо между нас
Дениз: Извинявай, но трябваше да го попитам- Добре ли си?
Еда: Паднах. И кат паднах много ме болеше.Серкан ме намери
Дениз: Серкан тука… Боли ли те сега?
Еда: Не, добре съм
Серкан: Селин,малко се успокой
Селин7 Как да се успокоя, Серкан: Намирам те в една барака прегърнал бившата ти
Серкан: Добре де..Но загуби се, намерих я, нещо беше станало на коляното и, доведох я
Селин: Серкан, какво ми разправяш, какво? Всичко е ясно.Бяхте прегърнати
Серкан: Преувеличаваш
Селин: Преувеличавам ли?Аз ли преувеличавам?Серкан, днес е рожденият ми ден, рождения ми ден.Щях да разрежа щастлива тортата си с любимият си.Еда дойде и развали всичко.Всичко се обърна.Накрая намирам любимият си в една забравена от Бога барака прегърнал бившата си …
серкан: Заспахме
Селин: ти със всички ли заспиваш така?
Серкан: Не.Добре, съжалявам. Че точно на рождения ти ден се случи това и те нараних.Но бъди сигурна, между нас е нямало нищо.Не се случи.
Селин7 Серкан, в момента преживявам много голямо разочарование.Не мога да повярвам че ми го причини.Наистина не мога да повярвам.
Серкан: Не съм направил нищо, Селин. Загуби се .Загуби се .
Селин: Каквото и да е станало, все ти си правият нали.Постави се на мое място.Малко .Не мога да повярвам.
Селин7 Знам какво искаш да направиш, но ти ще загубиш, Еда. А аз ще спечеля. Чу ли ме?Набий си го в ума.
Еда: Не съм направила нещо за което да ти се извинявам.Но и не заслужаваш извинения.Съжалявам.
Селин: Аз ще си взема това, което си е мое, не се тревожи.
Еда: Ще видим
Серкан: Селин…
Дениз: Серкан спомни ли си за теб . Играта ни върши ли работа?
Еда: Не знам.Дениз, ще ме оставиш ли сама?Моля те
Дениз: Както поискаш

-------------------

Много си опасна, Селин

Скрит текст:
Дениз: Такова кафе ще ти направя, ще забравиш всякаква умора
Селин: Какво самочувствие
Дениз: Кипнах това кафе със 6 различни подправки.Невероятно.Да..Опитай го
Селин: Наистина било хубаво.Но аз не променям вкусовете си
Спомнят си вечерта със целувката на Селин
Селин : напрегнат ли си ?
Дениз: Защо
Селин: Снощи…Бях много ядосана..Беше нещо импулсивно, май те напрегнах.Затова, извини ме
Дениз: Не ми дължиш обяснение,защото знам кое защо се случи.Аз забравих, според мен и ти го забрави.И да приключим с темата
Селин: Добре. Супер, разбрахме се
Дениз:Е, как сте със Серкан.Изглежда си преживяла това в бараката
Селин: да, да , добре съм.
Дениз: Уау, не очаквах толкова бързо да се съвземеш
Селин: Ами…както изглеждам така съм.Добре съм
Дениз: Селин, какво направи? Да не си заключила Серкан вкъщи?
Селин: Не..VСеркан сам си се наказа , като го намерих да спи с Еда.
Дениз: Но тяхното беше невинно, и ти го знаеш
Селин: Да..Но това е възможност за мен и няма как да не я използвам.
Дениз: Ще го играеш на жертва
Селин: Ами..боли ме и ще се постарая Серкан да види че ме боли.Защото Серкан не остава равнодушен когато усети че ме е наранил
Дениз: Има логика.Селин, ти си много опасна.
Селин: Сега съм много щастлива и нищо не може да ми развали настроението

# 509
"Селин: Няма да се успокоя, Серкан- Днес е рождения ми ден и аз трябваше щастлива да разрежа тортата си .Не трябваше да те намирам тук с любимата ти ."

Ами с кой друг да го намериш бе, Селинке? Някоя мечка ли да е прегърнал или плюшено зайче? Пък и кой я кара да ходи да ги търси. Да си режв тортата, да си пее сама песничка, да си пляска сама, после пак сама да се оцапа малко с тортата. Едно-две селфита да качи в интернет, че й е супер забавно и готово.
Ама каква е шматчица, сама му казва, че Еда е любимата му 🥳🥳🥳 Дано продължава в същия дух.
И Серкан да внимава малко как я целува, че устни няма да й останат на Еда... Или поне другия път да й захапе горната, че долната ще й замине скоро 😏

Общи условия

Активация на акаунт