Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 787
  • 890
  •   1
Отговори
# 180
Магентата фигурира в гардероба ми поне от 10 години и най- накрая да съм модерна Joy.

# 181
  • София
И аз съм рошава. Най-лесно ми е така.

# 182
Магентата фигурира в гардероба ми поне от 10 години и най- накрая да съм модерна Joy.
И в моя, макар, че аз рядо нося този цвят, но имам един много любим пуловер/блуза - от тънкото плетиво на MARKS & SPENCER. А с какво би се съчетавал този цвят най добре...освен с черно!

# 183
  • София
Ех, тези несъществуващи цветове! Готина е маджентата. Спомням си, че имаше и един нюанс на синьото, който "откриха" миналата година - магично красив.
По-скоро ние си ги класифицираме и така откриваме. 100% има някое цвете, което цъфти в маджента цвят.

Кафяво и мента и мен ме радва като комбинация, особено в по-графично изпълнение - ромбчета, квадратчета и т.н. Дава ми усещането за модата от 70-те.

И като казах 70-те вчера, както си тичах, ме сполетя желанието за bootcut дънки. Знам, че доста се опитват неуспешно да ги върнат на модната сцена, знам, че уж са класика, знам, че без висока обувка не са за джудже и пак ме влекат. Може би се дължи на факта, че поредна седмица най-шик дрехата, която нося е клинът ми на леопарди.

# 184
  • София
Мими, зависи какво е точно нещото. И с кафяво и с бежово и с оранжево може, а и с лилаво.

# 185
bootcut дънки и на мен много ми отиват, и имам поне 2-3 чифта и в момента. С малко токче или остри боти или обувки е комбинация - трепач. Нося ги когото съм с по-восока обувка и до днес. Не прекалено широки долу, но го има клоша. Крака имам и в повече, но с тях са ми като в лафа - до сливицете.  Визуално издължават.
Така че, Harpalike, ако ти стоят добре действай смело!

Ето такива имам:

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 11:31 от Sysly

# 186
  • Sofia
Bootcut стоят много хубаво с каубойски ботуши и перфектно скриват големи прасци и криви крака.

Маджента/фуксия много ми отива и като червило. Любимо съчетание ми е с тъмносиньо.

# 187
  • София
И сиво, особено сребристо.

# 188
  • София
Първо на вас да се похваля - ще ходя на работааа! Да, чак в края на месеца и то за две седмици, ама все пак - ще се носят тоалети!
Имам една кафява рокля и се чудя как да я съчетая, защото е плетиво с къс ръкав. Но може времето тогава да е баш за нея.

# 189
Rockstar, а честито! Като се върнах на работа след затварянето се чувствах като ученичка на първият учебен ден. Не спях цяла нощ от мераци . Relieved А една седмица преди това се обличах и преопличах като пред абитуриентски бал.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 15:24 от Sysly

# 190
  • В градината...
Панталон с леко разширяване на крачола от коляното надолу е единственият, който мога да обуя и разбира се, с високи обувки. Всичко друго ми стои ужасно - скъсява и удебелява.

# 191
Аууу значи пак съм модерна. Откакто съществуват bootcut дънките имам такива Joy. Нося ги само с гуменки или някакви спортни обувки независимо, че съм само 165см.

# 192
Sysly дънките са жестоки, от къде си ги купи ? Много харесвах този модел, но все по трудно намирах... от доста години и не нося дънки именно защото моделите не са моите.

# 193
Отдавна съм ги купвала от магазин Еспри, още докато имаше в Мол София. Имам такъв модел и Мис Сиксти, и Сислей.
А тези от снимката, с която визуализирах модела са от тук:
https://shop.mdl.bg/product/danki-bootcut има ги налични и съм на клик от "купи" Blush:

Р.р.
Проверих, за съжаление няма моят размер, има само 44. Sad

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:44 от Sysly

# 194
Почти всички предлагат такъв модел. Дори ХМ имат. Просто като са облечени с висок ток седят по- различно.

Общи условия

Активация на акаунт