Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 274
  • 890
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде под слънцето...
Всичко зависи от мотивацията и причините поради които се прави гладуването.
Никого в нищо не убеждавам.
Само споделих личен опит.
Всеки  сам мисли,  преценя и решава.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:42 от sl

# 541
  • София
7-8 килограма надолу и хормоните ще гръмнат! Или угаснат... Пазете се.

Аз този месец трупнах 2 кг. Ударих 48, което отдавна не се е случвало. Сега е един надолу пак, но излишният ме ядосва и ще му видя сметката в най-скоро време.

Всеки ден бягам и почти всеки ден правя йога, но ограничих разходките. Не че хабиш кой знае какви калории при разходки, но разведряват и не посягаш често към някакви излишни храни.

Умереното хранене и движението са ключът към бараката. Диетите овълчват, карат те да се чувстваш онеправдан и йо-йо е почти сигурно. Поне при мен е така.

# 542
  • някъде под слънцето...
Ако диетата е само диета, йо йо е гарантиран.
Ако се промени начина на хранене нещата стават по различни.

# 543
  • София
На мен ми стигат минус 3-4.

# 544
На мен ми стигат минус 3-4.
Аз също и на толкова ще съм доволна, то ясно, че няма да стана пак 50-55 Cry

# 545
7-8 килограма надолу и хормоните ще гръмнат! Или угаснат... Пазете се.

Аз този месец трупнах 2 кг. Ударих 48, което отдавна не се е случвало. Сега е един надолу пак, но излишният ме ядосва и ще му видя сметката в най-скоро време.

Всеки ден бягам и почти всеки ден правя йога, но ограничих разходките. Не че хабиш кой знае какви калории при разходки, но разведряват и не посягаш често към някакви излишни храни.

Умереното хранене и движението са ключът към бараката. Диетите овълчват, карат те да се чувстваш онеправдан и йо-йо е почти сигурно. Поне при мен е така.
Не знам колко си висока, но определено нямаш нужда да сваляш кила, а по- скоро да качиш.

# 546
Аз се движа и ходя много,според крачкомера за времето в което съм навън минимум 7-8 км ,максимум ми е било 15.Оказва влияние да,хич да не е са изгорени калории.А и повдига тонуса доста.

# 547
Аз също съм фен на здравословното гладуване, практикувам го периодично и се чувстеам супер. И ММ научих, и той се кефи, защото започна да променя себе си и храненето си сам, най-накрая..)

# 548
  • София
Аз съм с 10 кила нагоре за една година. Според мен е хормонално. Чакам си резултатите, но си имам пре мено симптоми.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 01:03 от Reunion

# 549
  • Бургас
Аз също съм фен на здравословното гладуване, практикувам го периодично и се чувстеам супер. И ММ научих, и той се кефи, защото започна да променя себе си и храненето си сам, най-накрая..)

Наистина това е един от най-лесните начини за поддържане на кг.Когато успея да го практикувам по-дълго винаги има резултат, който е траен.Обаче беше започнало да ми прилошава.Сега ги правя в по-лека форма, с лека храна или супа и ми е по-лесно, но като прекъсна и ми е трудно пак да го започна, все нещо ми "пречи" , но съм си поставила за цел да възобновя тези дни.Аз също качих едни 10-12 кг като седнах на бюро и не знам дали някога ще успея да си ги върна, но поне от няколко години спрях да качвам.

# 550
А, в локдауна ми беше най-лесно.
Иначе с многото социален живот ми беше по-трудно..)

# 551
Умереното хранене и движението са ключът към бараката.
Кожата се избистря, но не и при резки отслабвания. Тогава има голям риск да увисне, а за лицето с този намален колаген е пагубно.

На същото мнение съм и аз. Поставям си цели от сорта на 3 кг за три месеца. Проблемът с отпускането на кожата определено не е за подценяване след 40. Вече не се разтяга и събира като ластик, както на 20, за съжаление.

# 552
Аз съм от противниците на гладуването. Не мога да причиня такъв стрес на тялото си. Храня се много умерено, контролирам се, мога да кажа, че няма какво да ме изкуши. Обаче да стоя гладна, не, не е за мен.

# 553
Изобщо няма да рискувам аз с такива гладувания,минах през такива периоди Лидия Ковачева и Пол Брег и изобщо не беше добре ....но мор ...Пък за лицето ми ще бъде пагубно ,по добре с дупе отколкото с увиснало лице тъкмо го закрепих с козметика и сън  ,че генетиката не е на моя страна ....тънка кожа ,хлътнали кръгове под очите още от тийн годините ми 😜
Единственият детокс. С който ще се подложа е интернет ,махнала съм ФБ и Инстаграма за седмица и се замислям и  за тубата,нещата започнаха да излизат извън контрол и натискам паузата,оставила съм само форума.

# 554
От лечебните гладувания никога не ми се е смъквало лицето..
Виж, след развода и смъртта на майка ми - направо се стопи.

Общи условия

Активация на акаунт