Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 271
  • 890
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм качила 4 кг за последните 3-4 месеца и се чувствам ужасно.
Все се заричам да изкарам поне 36+ на пълен глад, но издържам най-много до 22-24.
А, аз се заричам да правя по един плодов на седмица и като се стопли да вървя покрай морето..всеки ден ходя километър и нещо, но не е достатъчно, малко е.

# 526
  • София
От 1г. много отслабнах. Преди това не съм била пълна, но от едни лекарства малко качих килограми и по-скоро бях подпухнала. 1г. не съм качила килограми, а имам апетит и си хапвам.

# 527
  • някъде под слънцето...
Все се заричам да изкарам поне 36+ на пълен глад, но издържам най-много до 22-24.
За 22  дни пълен глад се свалят към 7 или 8 кг(Няколко пъти стм правила йогийски глад 50 дни само дестилирана вода).
За 25 дни лечебен глад(до 800 грама плодове и чай с мед) се свалят също горе долу толкова .
15 дни Житен режим на Петър Дънов  около5 кг
Диета с елда  7 дни - 5 кг
Диета с ечемик 7 дни - 5 кг
Отрава само човек да си избере.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 11:06 от sl

# 528
Как ти се отрази гладът само на вода  в дългосрочен план?

# 529
Аз не искам такова драстично сваляне...искам за около месец-два да ги сваля. Ще огранича максимално въглехидратите, повече вода, но с движението ми е проблем. Цял ден седя на едно бюро, фитнеси не обичам, остава бягане и вървяне покрай морет. Карам и колело.

# 530
  • София
За 22 пълен глад се свалят към 7 или 8 кг(Няколко пъти стм оравила йогийски глад 50 дни само дестилирана вода).
За 25 дни лечебен глад(до 800 грама плодове и чай с мед) се свалят също горе долу толкова .
15 дни Житен режим на Петър Дънов  около5 кг
Диета с елда  7 дни - 5 кг
Диета с ечемик 7 дни - 5 кг
Осрава само човек да си избере.

Имах предвид часове, не дни.
Ако изкарам 3 дни на пълен глад ще сваля всички качени кг. и ще ми олекне, но не мога.
Трябва да издържа поне 36 часа за начало.

# 531
Движението не ми е проблем, контролът върху чинията не го владея:joy

Тези диети не са за мен. А толкова дни глад е невъзможно да направя. Аз трудно издържам до обяд да не ям, пък какво остава 22 дни.

# 532
  • Mediterraneo
Фастинг 16/8 правя аз, ама не действа. Разбира се, в прозореца за хранене не ям, каквото видя, но с години все по- трудно успявам да сваля каквото и да е. Примирила съм се, няма да прекарам живота си оттук насетне в борба с килограмите, нещастна и неудовлетворена!

# 533
Joy
Движението не ми е проблем, контролът върху чинията не го владея:joy

Тези диети не са за мен. А толкова дни глад е невъзможно да направя. Аз трудно издържам до обяд да не ям, пък какво остава 22 дни.
Joy
Все едно слушам себе си... Flushed

# 534
При нас е голям хит детокс на juice PLUS,и да кажа е доста ефективна програма.

# 535
  • София
И аз правих 16/8. Не работи.

# 536
С тези гладуващи диети нямате ли йо-йо ефект? Не съм фен на гладуването повече от 48 часа и то за да се задейства пречистванеи да вляза в кетоза. Всичко останало драстично смятам за вредно. Фен съм на постепенното и без резки ограничения отслабване, а с повече движение и опредлен режим на хранене. Вече съм дъртичка да се ограничавам от всичко, животът е кратък и прекрасен. Simple Smile Успях да си постигна целите и за 8 месеца смъкнах 8 килограма. Остават ми още 2. За мен здравословното отслабване включва на месец не повече от 2 килограма.

# 537
  • някъде под слънцето...
Как ти се отрази гладът само на вода  в дългосрочен план?
Чудесно.
Била съм и веган 7 години, когато дори не беше модерно(до края на 90те).
Също бях супер.
С лечебен глад , също в края на 90 те си  помогнах  за решаване на здравословен проблем.

Босилка,
Ако се приемат като диети, вероятно предизвикват йо йо , особено ако се върнат  старите навици .
Въпроса е , човек да се научи да слуша организма си и да не работи против него.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 00:12 от sl

# 538
  • София
Аз съм гладувала макс. 3 дни и ми се отрази мн. добре. Прекъснах, защото много ми прилоша на края на третия ден. След това отслабването продължава, защото не можеш да ядеш пак като преди.

# 539
sl, запозната съм доста отблизо и продължавам да смятам, че не е добре за организма. Пречистването и ограничаването от храна смятам за добре, но не и в такива драстични режими. Но това си е мое мнение, всеки е свободен да разполага и се чувства в тялото си по различен начин. Особено смятам за вредно гладуване при жени над 40 да съм в темата. Кожата се избистря, но не и при резки отслабвания. Тогава има голям риск да увисне, а за лицето с този намален колаген е пагубно. За мен 7-8 килограма на месец са нездравословни и дори вредни. Но пак казвам, това си е мое мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт