Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 272
  • 890
  •   1
Отговори
# 510
Според мене всички тези спорове за хубаво и грозно са малко излишни, защото  имаме различни материали възможности, среда, професии, начин на живот.
А сега повечето си стоим приоритетно вкъщи:)  Някои качваме и килограми и в ни един стил не се харесваме:joy:
Много точно казано, Аманда! От килцата отгоре и аз не съм доволна, ама си ги нося няколко месеца вече Joy
Сложих си ваксина тази седмица и страничния ефект при мен е гадене и тотална загуба на апетит. Може пък да ми повлияе положително в повече от една посока Joy

# 511
Работя в операционна и поради риск от инфекции не ни е разрешено маникюр и бижута. В отделенията може само малки обици. Но да кажа че не работя в България.

# 512
Light Beam, аз съм предвидила за петък ваксина. Дано не се разболеем дотогава. Ще видя ефектите върху килцата:joy:

# 513
Според мене всички тези спорове за хубаво и грозно са малко излишни, защото  имаме различни материали възможности, среда, професии, начин на живот.
А сега повечето си стоим приоритетно вкъщи:)  Някои качваме и килограми и в ни един стил не се харесваме:joy:
Много точно казано, Аманда! От килцата отгоре и аз не съм доволна, ама си ги нося няколко месеца вече Joy
Сложих си ваксина тази седмица и страничния ефект при мен е гадене и тотална загуба на апетит. Може пък да ми повлияе положително в повече от една посока Joy
ООООх, да отивам и аз да се ваксинирам тогава, за една зима 4 кг отгоре, станах 64 кила, а никога не минавам 60, ужасавящо е. И днес цял ден ми се яде, чакам МЦ и все се озъртам за сладко...даже ми се върти в главата пак да направя тирамису. Disappointed Relieved
Кажете момичета как пъддържате килата...

# 514
  • София
Аз се ваксинирах във вторник с Пфайзер. Освен лека болка на мястото на инжектирането нямах други (д)ефекти.

# 515
  • София
От работата ще организират имунизация. Искам с Пфайзер да се имунизирам.

# 516
  • София
Вчера, с Астра Зенека, не ми повлия на апетита, ще му се незнае!

# 517
  • София
Аз ли съм единствената антиваксърка в темата? Simple Smile

# 518
  • Mediterraneo
Аз не съм антиваксърка, но в случая ще изчакам максимално. И без това при нас няма вариант да ходя да се ваксинирам на общо основание, та това положение ме устройва към момента.
Да не е спам

# 519
Не съм антиваксър, определено. Ако искаме да живеем в социум, то се налага и с някакви правила да се съобразяваме. Няма как да се спре разпространението на някакъв вирус, ако преобладаващата част от населението не са го преболедували или вксинирани. Направих го заради майка ми - на 65 с ХОББ и сърдечно заболяване и заради по-малката си сестра, която е с тежко хроничнозаболяване. И двете са високо рискови, но мнителни към ваксините. Това беше начина да ги убедя - да отидем заедно и да вляза преди тях...  
И ние сме с първа доза от вторник. Болката в ръката беше първата нощ само.
С крилата - не бях имала проблеми от години... За последната - 3 отгоре съм, както се жалих вече... За моя малък ръст това е доста осезаема разлика. Чувствам се като трудноподвижна мечка....

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 09:59 от Light Beam

# 520
И аз, 4 кила е сериозна разлика за нисък човек като мен...и не мога да сваля, но истината е че и ми се яде...

# 521
И аз чакам за ваксина другата седмица ,про ваксърите трябва да са повече за да оцелеят антиваксърите 🙄 Изкарах го но нямам АТ ,може и да имам клетъчен имунитет ,но познат лекар и жена ми едва не умряха ,казват ,че ги повторило и не ми се рискува ,майка ми е с белодробно хронично заболяване и диабет  ,ако я заразим няма да оцелее.

# 522
Аз се ваксинирах днес. Засега апетитът ми е добър, както винаги.Blush

# 523
Тази сутрин се ваксинирах с Астра. Половин час преди взех парацетамол, след 3 часа също. Досега никакви стр. ефекти.
Темата за килата ми е любима Simple Smile Тоест поддържам ги от години с малко храна и ежедневни тренировки. Но това е друга (дълга) тема. Правете дори няколкоминутни интензивни тренировки дневно, ускоряват метаболизма. И мааалко лимит на чинията. Wink

# 524
  • София
И аз съм качила 4 кг за последните 3-4 месеца и се чувствам ужасно.
Все се заричам да изкарам поне 36+ на пълен глад, но издържам най-много до 22-24.

Общи условия

Активация на акаунт