Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 275
  • 890
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Чета, чета!
Писах, че от въпросния сайт имам един артикул, който се оказа сполучлив и нося пет години, след моя отговор ти намесваш годините, които съм споменала.
Перуника ни пита пазарували ли сме от сайта и показва тя какво е харесала, като не ни пита дали да го купи.
 Хубав следобяд на всички пожелавам!

Редактирам се след последния отговор -тук не пишат само модни икони, бизнес дами и жени, които пазаруват от бутиците в центъра на Милано, а съвсем обикновени жени, които са със своя си вкус/добър, лош или никакъв според трети/.Не е  нужно да сме лицемерни и да казваме, че всичко ни харесва, но на 40+ аз не бих си изказвала мнението, когато не ме питат и нямам да кажа нищо добро.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 15:06 от siska79

# 496
  • Mediterraneo
Преди много носех бижута, колкото по- големи, ярки и шармантни, по- добре. Имитационна бижутерия. Преди около 5 години развих неочаквано някаква алергия, след 30 години носене на обеци и вече мога да нося само злато. Нося по две златни халки на двете си уши, не ги свалям никога. Халка и два златни пръстена, тънки и обикновени, нося на двата безименни пръста, които също никога не свалям .Това са ми бижутата вече. Дори и часовник не понасям лятото вече.
Ето малка част от колекцията ми обеци, които само събират прах вече Sad Останалите са по кутийки. Повечето са модели- уникати, правени по веднъж Simple Smile

И някои от дългите гердани, които също спрях да нося( виждат се и няколко детски герданчета) . Имам и много колиета.

# 497
Дами,страхотни сте!
Сиска,Ейнджъл,Босилка ,много сте красиви!Случайно попаднах на темата,но много ми допада и ще ви следя с интерес.Надявам се ,че приемате и 30+.

# 498
  • Велико Търново
Ние не сме се събрали тук за да си търсим недостатъци.

# 499
Благодаря за инфото, Сиска!
Преди около 4-5 години си поръчах две кожени якета от този сайт (изкуствена кожа) и още са като нови, а ги обличах постоянно. Също така си отговарят на размерите.

# 500
  • Бургас
Както облеклото е въпрос на вкус, така и изказа  е въпрос на възпитание.Мнение всички имаме. Поколението, което сме събрани в тази тема сме възпитавани в други ценности.

# 501
  • София
Много груби коментари Савова, които не са ти за пръв път.
Коментираш агресивно другите, но ти самата нито веднъж не се показа.
Може да е заради бременността, която често споменаваш.
Все пак темата е за жени на 40+, а на тая възраст бременността е рядкост.
Да не би тийнката да си ти?
Показвала съм се Wink, не съм идеална но пък трудно можеш да ми намериш кусури в стила ми на обличане .Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото коментирам дрехи! Никога не коментирам собствениците им !
Повечето хора смятат, че имат добър стил. Това важи и за мен. Важи и за циганките от Факултета.
Но съвсем не означава, че наистина стилът е безупречен.

Не помня да съм те виждала, затова и не знам какъв е твоят стил и дали е добър.

И за да не е само спам, днес съм на зимна вълна. Персонален треньор ми е великата Катя Дафовска

# 502
Ние не сме се събрали тук за да си търсим недостатъци.

Да се разберем сега..... тук жени с недостатъци няма Hug Всяка е уникална и има своите предимства и силни страни.
Напълнихте ми душата със снимките от последните страници, момичета! Всички ми харесахте много - и с елегантни визии, и с къси панталонки, и въоръжени. В различна среда, държава ако щете, е нормално стиловете и предпочитанията ни да са различни. Най-важно е човек да умее да се чувства добре в собствената си кожа. Тогава излъчва една вътрешна увереност, не изпитва необходимост да се самодоказва непрекъснато и в човека отсреща не търси недостатъци, а оценява предимствата.

Дез, в безупречна форма си! Браво! Завидях Blush

Идеята с шкафченцата за бижута ми хареса. Имам доста и нося всеки ден, най-често дребни обеци плюс гривна или плюс колие. Повече от три неща не слагам. Държа ги в куфарче и всевъзможни кутии за бижута. Срам ме е, но ще покажа как са насипани в момента често носените ми ....
Скрит текст:
Веднъж на няколко месеца ги подреждам прилежно по комплекти в собствените им кутийки. После пак насипвам в тази след сваляне вечер .....
В крайна сметка, през 60% от времето си ходя с тези обеци:
Скрит текст:
Имат си и колие, но него почти никога не нося
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 18:24 от Light Beam

# 503
Аз харесвам малки нежни бижута и най вече държа да не видя някой друг със същото бижу ,това ми е най любимо

На работа обаче е строго забранено да се ходи с маникюр и бижута. Страст са ми слънчевите очила и големите но не груби часовници.

# 504
Аз харесвам и едри и дребни. Това кръстченце не свалям, съвсем дребно е с точици диаманти.
Обичам и наслоени вериги... Wink

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 18:41 от mimi.7299

# 505
Наоми, красиво колие! Аз също бих носила с удоволствие. Обещавам, че няма да ме видиш Wink
Едно и също бижу/дреха могат да изглеждат съвсем различно върху двама души. На мен не ми пречи да видя друг със същите като моите неща.
Като цяло и без това върху всеки изглеждат различно.
И обратно на въпросите за добрия стил, днес съм тотално небрежен тип - с дънки и топло яке, на кратка разходка по баира срещу нас
Скрит текст:

Имам щастието да гледам от прозореца един от най-старите растителни резервати в бг. За интроверт като мен няма по-голям кеф от това да хване гората и да се "изгуби" между тревичките при всяка удобна възможност Blush

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 10:29 от Light Beam

# 506
На живо стои много по добре, с малки камъчета от циркони на слънцето отразява светлината.

# 507
  • някъде под слънцето...
Понеже не можах да избера , накрая взех и двете, а  бях тръгнала  за нори.

# 508
Според мене всички тези спорове за хубаво и грозно са малко излишни, защото  имаме различни материали възможности, среда, професии, начин на живот. Ако работиш по- артистична и свободна професия, средата и облеклото са едни, ако си юрист, банков служител, в администрацията- други. Трети, ако не работиш нищо, а придружаващ само половинката на партита. Четвърти, ако работиш в сферата на услугите.
А сега повечето си стоим приоритетно вкъщи:)  Някои качваме и килограми и в нито един стил не се харесваме:joy:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 19:09 от Amanda.D

# 509
Наоми какво работиш? Стана ми много интересно Страхотно е колието поръчах си подобно за подарък за 8 март ,ще го снимам като ми го подарят.Нося малко обици с цветни камъни ,черна халка без символика и големи часовници.понякога слагам дълги висящи обици .

Общи условия

Активация на акаунт