Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 758
  • 890
  •   1
Отговори
# 60
Като цялостна визия някак ми допада, но "бродерията" с другия десен изобщо не си върви според мен. По скоро не бих я купила.

# 61
Роклята е като сладолед със спанак поръсен с мляно говеждо и френски макарон за украса.
Стъписах се.

# 62
  • Велико Търново
На мен роклята също не ми хареса.

# 63
Сама по себе си роклята не е лоша. Но съчетанието в нея на модел, десен, че и роза, шевици, плетки на една кука и качулка със сатенена връзка ми е като арт експеримент. Не.

# 64
Момичета, давайте съвет за тази рокля:

Чудя и се,че е доста странен микс между спортно-елигантна визия. Но напоследък точно такъв микс ми харесва. Повече от  20 години строги костюми носих, а и нося като цяло. Сега поне в свободното време ми се иска нещо не толкова строго.. Пък имам две малки щуротии и като съм с тях по площадките нещо по-лежерно искам.
Та харесва ли ви такъв тип дрехи и тази по-конкретно?
И какво спортно-елегатно облекло препоръчвате?
Щеше да изглежда много добре ако я нямаше качулката. Представям си я с еспадрили и пак повтарям - без качулката. Важно е на теб да ти харесва, ако е така...купувай смело. Няма как да угодиш на вкусовете на хората, пък и не е нужно. Simple Smile

# 65
  • София
Здравейте, не съм писала от доста време тук. Надявам се темата да е все така вдъхновяща.
Нямам набелязана пролетна визия, която да ме вдъхновява и грабва. В някакъв тотален социален застой съм, както и стилов такъв. 

# 66
  • Велико Търново
Здравейте, не съм писала от доста време тук. Надявам се темата да е все така вдъхновяща.
Нямам набелязана пролетна визия, която да ме вдъхновява и грабва. В някакъв тотален социален застой съм, както и стилов такъв. 

Скоро те споменавахме, но не помня тук или в трансформациите!Радвам се, че писа!

# 67
Harpalike, много се радвам да те видя!   Hug

За пролетна визия още не ме подкарва. Вчера излизах с обувки и тъкмо се бях засилила да прибирам зимните дрехи, то пак застудя. Днес пак нахлузих кубинките и надянах шапката. Студено ли ми е съм пълен блокаж. Ще чакам да се затопли та да ми се прииска да се глася и пазарувам. А и без това по магазините още няма нищо интересно.

Поръчах си кожено яке от естествена кожа и го чакам с нетърпение.

# 68
За тази рокля и не мен ми се прииска да се включа, за да кажа НЕ. Grinning
За детски площадки и спортна визия, ако искаш потърси "hoodie dress". В момента са актуални.

Харпа, издирвахме те. Simple Smile

# 69
Харпи, добре завърнала се! Питах за теб. Липсваш.

Сисли, покажи якето и откъде. Simple Smile И аз в търсене на ново кожено яке.

# 70
Еее появи се най-сетне. Даже писах, че липсваш сериозно от темата. Не знам колко е вдъхновяваща, но се обменят идеи и опит със сигурност.
И понеже сме на тема пролет, днес се насладих на слънцето и топлото време намъкнала удобни дънки и тениска - изобщо не мислих за стил, трябваше да съм навън задължително.
Скрит текст:
Роклята не е и моята, което не пречи да е в гардероба на друга жена. Но не на детска площадка, по-скоро за разходка и кафенце някъде в свободното време.

# 71
Харпа, много се радвам че се появяваш отново! Много си свежа и отличима, за да мине незабелязано отсъствието ти Hug

# 72
  • София
Харпа, добре дошла отново!
Ето ме и мен с ново яке от намалението.

# 73
Роки, много твоя визия! Чудесно изглеждаш Flowers Hibiscus
И понеже видях и торбичката в ръката ти, от Дъглас какво си взе? Пролет и кожата има нужда от рестарт Grinning
Аз последно взех ниацинамида на Revox за проба, но не съм отваряла. Може би и новия крем за лице на Кларанс ще пробвам. Сега гледам да доизразходя наличните по-плътни кремове, бустърите с вит. С и ретинол. Към края на април ги спирам.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 18:44 от Light Beam

# 74
Благодаря за обратната връзка за роклята: определено ми бяха полезни. Както казах: нещо ми харесва в нея (цветове, кройка), но и смущава (микса Simple Smile. Иначе аз до скоро само рокли носих, но съвсем спортно: нищо от опреди над 20-25 години. Сега гледам да разчупя малко. Тази година за първи път от години си купих клинове и спортни екипи.
Хареса ми предложението за: hoodie dress. Има идейни неща 👍

Общи условия

Активация на акаунт