Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 211
  • 890
  •   1
Отговори
# 645
  • Виена
Много е хубава. И аз имам подобна, нося я обаче само лятото, защото моята е без цип.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 16:56 от bombolino

# 646
mimi.7299, цветът е трепач!:heart_eyes:

# 647
Вчера (на 8-ми март) реших да ми е женско, непредсказуемо и шарено. Не се шашкайте, съчетах червено с лилаво. Червено овърсайз палто + лилав пуловер едра плетка, скини тъмно сини дънки, бели кецове и черна шопинг чанта. Червило – Guerlain Kiss Kiss Lipstick 331 french kiss, парфюм любимата ми Coco mademoiselle edp
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:26 от Босилка

# 648
На мен ми е перфектно! Много ми харесва. Но на моя екран лилавото го виждам повече като индигово, още по-добре.

# 649
Босилка, червилото също стои много добре на теб. Аз така и не се разбрах с тези Кис Кис. Цветните балсами са ми ок, но червилата са ми възсухи. Мадмоазелата и аз я подпипнах, но в крайна сметка сложих YSL Mon Paris.
Обичам големи червени чанти Heart Eyes     Нося през зимата най-често, особено с черните палта. Вадя от време на време и в другите сезони.
С дантелено бельо ме зарадваха мен Grinning Аз пък си самоподарих козметика

И минах да си взема подаръка от ЕЛ за миналата година

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 21:27 от Light Beam

# 650
  • София
Босилка, червено и лилаво е супер съчетание. Добре се е получило. 

А ти си с красота като от картина на прерафаелитски художник - много нежна!

# 651
Много приятно се е получило на Босилка, а самата тя фина и нежна...напомни ми на парижанките с дългите палта, шалчета  на чашка бяло вино с часове...! А Коко Шанел мадмоазел е моята неизменна голяма любов от десет години!
Лайт страхотни придобивки, да кажеш отзиви за Есте Лаудера??? Имам само серума прословут!

# 652
О, много сладко съчетание! И смело. Много лайк!

(аз по къса роклА се пуснах вчера, днес наваксах със строга и делова)

# 653
Лайт страхотни придобивки, да кажеш отзиви за Есте Лаудера??? Имам само серума прословут!
На мен техните околоочни са ми любимите общо взето. Този ми допада най-много може би, след гелчето от същата серия в опаковка като писалка, което май спряха.

# 654
  • София

Харесвам се! Блузата взех, понеже много ми хареса, полата на сляпо, от сайт, обаче успях да ги  мачна. Само с обувките май ще видя зор. С какво виждате този сет?

# 655
Кубинки?

# 656
И ярък аксесоар за цвят.

# 657
  • В полите на Пирин планина

Определено! Или лоуфъри, но леко по-грубички. Или оксфордки.

# 658
  • София
Кубинки нямам, оксфордки да, с по-дебела подметка, мисля че ще лепне направо.

# 659
A аз мисля бели кожени кецове. На тази дължина не бих сложила обувка, която се качва нагоре по глезена и прасеца, но трябва да се пробва. Хубава комбинация, Клеми. Hug

Общи условия

Активация на акаунт