Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 229
  • 890
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не е много нов тренд, но тепърва се налага, понякога съм като бяла врана, но продължавам. Говоря за всичко в тон. Първо сиво, бежово, бяло, после и цветно - синьо, розово и бордо, зелено и т.н.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 08:43 от Rockstar

# 631
Празнувам всичко и аз, само си търся поводи. За утре мисля и аз парфюм да си подаря. Все пак е интернационалният ден на жената. Ние жени ли сме, или какво ❤

Да се върна за малко на животинския принт с една пола, която си поръчах и на снимката изглеждаше ужасно, викам си ще я прежаля. Тя пък се оказа много сполучлива и удобна, не ме стяга ня корема както много поли с ластици. Седи с висока талия и мога да си намъкна зимния пуловер също. Зимен и летен аутфит, барабар с три пластовата верига.

Скрит текст:

Хубав ден утре на който празнува и не празнува, да сме живи и здрави и все с така с желание и стил да я караме през живота 🌸

Страхотни комбинации.
А полата е разкошна..откъде е купена? 🌸

# 632
От тазгодишните трендове нищо не ми е легнало на сърце. Не е типично за мен, все успявам да си разпозная нещо "мое". Пастелните цветове по принцип изобилстват в гардероба ми, но от новите неща, доколкото изобщо ги има за момента, не съм харесала нищо. Не е късно да ми дойде музата, де...
Транс, джендъри и т.н. не ме дразнят. Признавам, възхищавам се на прецизността, с която умеят да си подредят миглите със спирала, например и на перфектния грим... изобщо старанието им в това отношение. Аз съм доста по-небрежна.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 00:11 от Light Beam

# 633
Честит празник Дами!

# 634
  • София
Честит празник, дами!

# 635
Честит празник,дами!
От мен семпло за разходка,стига съм спамила,да се покажа и аз
На шала му трябва лилаво червило май,но го сложих да се върже с кецовете,а и да не ми е черно всичко.

# 636
Честит празник дами!

Днес ми е розово - лилаво Simple Smile, с малко черно за баланс.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 07:33 от pep_si

# 637
  • София
Всичко празнувам аз, що може да се празнува! И без това има достатъчно сиви и лоши неща в живота, не виждам какво лошо има в празниците. И подаръци обичам.
Тази вечер сме си вкъщи, малката ми дъщеричка пак е болна, но и да не беше, пак не сме планирали ресторант. Сложихме ваксини, този месец е добре да се пазим, при все, че не е ясно изкарали ли сме вече коронясаната болест или не.
От трендовете май всичко ми харесва този път. Или нещата, които не харесвам ги игнорирам и не ме дразнят, че да ги забележа.
Монохромните сетове много ми харесват, по принцип, но и сега съм решила нарочно да наблегна.

# 638
  • Някъде там
Честит празник, дами!
За бижутата да се включа и аз.
Преди носех злато, но от както загубих халката си Sad минах на сребро.
Нсоя едно сребърно пръстенче което е подарък от дъщеря ми и една гривна с червено конче на лявата ми ръка.
Часовници обожавам, имам и смарт такъв.
Един от най любимите ми часовници е ето този на дясната ръка нося една гривничка пандора плюс още една подарък от дъщеря ми.

Обеци нося много, имам най различни.
И пръстени на дясната ръка правя такива съчетания според настроението.

# 639
Честит празник, дами!
Можете ли да съдействате със сайт за сребърни бижута, който да предлага корекция на размера, или изработка в конкретен размер? Навсякъде са огромни размерите на пръстените.

# 640
  • Някъде там
Честит празник, дами!
Можете ли да съдействате със сайт за сребърни бижута, който да предлага корекция на размера, или изработка в конкретен размер? Навсякъде са огромни размерите на пръстените.
Харесвам mysilver.bg.
Най малкия размер който предлагат е 48(което ме устройва)
От там поръчах ето този

# 641
Честит празник, дами!
Харесвам mysilver.bg.
От там поръчах ето този
На мен ми трябва 46.😅😅😅😅

# 642
  • В градината...
С парите от РД /не се осмеляват да ми купуват подаръци, трудно е/, днес си купих обици от My.silver/. Оказа се, че сме имали техен магазин.
Скрит текст:

# 643
  • Някъде там
Честит празник, дами!
Харесвам mysilver.bg.
От там поръчах ето този
На мен ми трябва 46.😅😅😅😅
Бижутер трябва да търсиш Blush
Може да им пишеш и да ги попиташ, може и да изработят такъв най вероятно.

# 644
Привет момичета...след празника затишие...

Да си покажа чантата, ще я нося с тъмносиньо яке и шал в същия цвят за сега! Wink

Общи условия

Активация на акаунт