Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 161
  • 890
  •   1
Отговори
# 825
Цитат
Trussardi Skin Trussardi
Сигурно съм от малцината, които имат още малко от него. Лично на мен не ми хареса и ми е мъжки, но моят мъж го припозна и съм му го преотстъпила с облекчение. Жадор и аз обичам и нося, той ми е частичка носталгия по време оно, на моделките от 90-те, бях луда по тях. Шанел засега мога да нося само Коко М и интенз версията, другите не са моите.
Скрит текст:

# 826
Няма старомодни парфюми, хубавите, са си хубави винаги! Скин Трусарди съм имала, също го харесвам. Не мога да разбера каква е тази работа да спират хубави парфюми... а други не толкова хубави се въртят от 30 години. На бала /в предишната епоха Joy/ бях с Анайс Анайс на Кашарел и бях убедена, че вече никъде го няма, а то още се търкаля...Rolling Eyes

# 827
Цитат
Trussardi Skin Trussardi
Сигурно съм от малцината, които имат още малко от него. Лично на мен не ми хареса и ми е мъжки...
Пoкани ме на гости, моля, много моля! Grinning

Винаги съм обичала да нося и чисто мъжки и унисекс аромати. Мисля, че повлякох крак като ученика с XS Paco Rabanne И до ден днешен обичам когато сложа по-женствен тоалет (рокля/пола) да го балансирам и "офсетна" със мъжки парфюм. Всеки луд...  Simple Smile

PS Мими! На бала бях с Diva/Ungaro! Поднових го години по-късно и все още го имам! ДА си поговорим за шлейф и трайност - миришеш докатo нe се изкъпеш, а понякога и след това Grinning

PS Последната си половин бутилка Скин подарих когато приятелка, чието бебе гушках си го взе обратно, помириса си го и рече: "Трябва да имам този парфюм!"
И аз го извадих от чантата си и го подарих...

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 21:06 от Agent Provocateur

# 828
Е, Агентче, аз съм те поканила отдавна, още от грим темата. Simple Smile Само да се озапти тази история с маските, забраните, че много ни се обърка живота с тоя ковид пусти.
Иначе, моят вкус за парфюми доста варира през времето – от свежаци, цитруси, зелени шипри преди време, сега предпочитам топли женствени парфюми или да имат някакъв ряз / характер.

# 829
Агент, аз Анаиса не го поднових, помирисах го оня ден в Шипшандъра, ама отдавна не харесвам такива миризми..., а и вече нямам спомен дали и миналия век миришеше така. Joy

# 830
Върнахте ме в тийн годините и моята любов към Versace Blue Jeans & Red Jeans Blush Понякога съм се замисляла да си купя един за доброто старо време Joy В последните години въртя едни и същи - Chanel Allure, Coco Mademoiselle, Lancôme Miracle, La Vie Еst Belle, Calvin Klein Women.

Ходи ми се на някакво мероприятие да си купя нещо по-така. За съжаление, нямам нищо на хоризонта - чак през август сме канени на една quinceañera, но за нея вероятно ще си взема нещо под наем. 

Ейнджъл, намери ли рокля за сватбата?

# 831
Аз след втората бременност не мога да понасям парфюми и силни миризми изобщо 🙄 от 8 години парфюм не съм слагала и нямам изобщо....просто организмът ми го отхвърля...

# 832
Парфюмите, хубавите слънчеви очила и анти ейдж грижите за кожата май са единствената ми страст в момента, и то умерена. Преди години бях развила колекционерска мания за парфюми, то не бяха отливки, виали, спринцовки, малки и големи шишенца...
Спецификата на предишната ми работа беше такава, че трябваше да мириша различни аромати, в резултат на което обонянието ми пострада сериозно и ползвах единствено леки дезодоранти. Малко преди да напусна, любовта ми към парфюмите започна да се връща и съм доволна от сегашното й положение, дано си остана така.
1/3 от колекцията ми са мъжки аромати, много ги харесвам и си ги поддържам налични. На моята кожа стоят много свежо и меко.

Сякаш се пренаситих за дрехи и обувки. В момента имам малко, с хубаво качество, на добри марки и скучни цветове... черно, бяло, синьо, сиво, червено, по малко жълто и оранжево Grinning Grinning Предпочитам да отделям средства за спорт и за хобито ми, последното иска немалко ресурс.
Чанти почти не нося, въртя 3 ранички и една малка чанта с дълга дръжка през тялото.

Понеже заради вас си купих леопардова пола, да се похваля, че днес пристигна и се харесах в нея, а имах съмнения, че uk 6 ще ми е тясна.

# 833
Аз съм много скучна за парфюми. Не сменям "настроения" и дори сезони. Не, че не ми харесват, но в парфюмерия получавам блокаж още на първия аромат, нещо като моментално насищане на сетивата ми се получава. Отдавна съм се отказала. Приела съм, че имам мозъчен дефицит в тази област. Simple Smile)) Между другото и с музиката съм така - не мога да слушам безразборно, трансформира ми се в шум, ако не съм седнала специално да слушам спокойно.
Така че откакто си открих Jour d'Hermès Absolu преди 5-6 години някъде, това си купувам и край. 🤷

# 834
Оф, аз пък от това не ходене никъде ми се иска да купувам, купувам....чанти, парфюми, обувки. За последния месец си купих три чанти, и три нови парфюма и то такива, които преди никога не бих купилаа /за парфюмите имам предвид/.....при положение, че три години ходих с две малки чантички през тялото, естествена кожа, черна за зимата и пепел от рози съвсеееем бледа за лятото. Ми то каква радост ни остана... Blush

# 835
Предпочитам да отделям средства за спорт и за хобито ми, последното иска немалко ресурс.
А какво е хобито? Ако ти се споделя разбира се. С кеф и здраве да си носиш леопардовата пола!
Barbabeau, точно като теб съм. И за парфюми, и за музика Simple Smile

# 836
Barbabeau, нещо подобно съм... ако съм във фаза, една и съща песен мога да я въртя цяла вечер.

MagniМ, благодаря ти. Ще я нося със скучните ми бели и черни тениски и кецове. Мисля, че ще се получи добре, без да е твърде кичозно.
Хобито е свързано с емоции на 2 колела.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:00 от Linofrina

# 837
От мене някой с по- ретро вкус в парфюмите няма. За зимата нося Черути Simple Smile / сигурно само някои баби го ползват/, през пролетта и лятото Omnia Coral .И един нискобюджетен, който обожавам

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 10:27 от Amanda.D

# 838
Аманда, не само баби и аз си го нося, много е нежен и го обичам...!

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:14 от mimi.7299

# 839
Агент, Дива на Унгаро не мога да го понеса. Преди години бях си го купила и май м харесваше, но при една бременост всчко се промени. Минаха години, а аз все още получавам позиви за повръщане от него.

Общи условия

Активация на акаунт