Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 790
  • 890
  •   1
Отговори
# 135
bombolino дай снимка на твоята. Детската рокличка е супер сладурска..!!!

# 136
Засега съм се пречупила само до принт "змия", евентуално зебра бих загледала. Другото с тигрите го асоциирам с една отминала епоха на чалга, евтини турски дрешки и една определена прослойка професии. Simple Smile

# 137
  • Виена
Моята на картинка не изглежда добре, и цветът изглежда избелял. Иначе отпред е по-къса, има и набор отзад, много хубава мързелива рокля. Навличаш с едно движение, обуваш сандалки с още едно движение, косата може да я оправиш и в асансьора, да 2 минути вкичко е готово

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 19:15 от bombolino

# 138
  • София
Честита баба Марта! Бъдете здрави, стилни и щастливи!

# 139
bombolino, много добре ти стои и мого те освежава този цвят. Харесва ми и цвета на косата ти. Hands Ok Hand

Леле, забравих. Старост - нерадост. Stuck Out Tongue Winking Eye
Честита баба марта! Много здраве, усмивки и приятни емоции!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 19:15 от Sysly

# 140
  • Mediterraneo
Роклята е супер, но би стояла изключително добре на малък бюст.

# 141
  • Виена
Може, но аз малък бюст нямам Simple Smile

# 142
  • София
Кравешкият и аз го пропускам! Но пък ме провокира и чопли как може да се направи впечатляващо добре.

Бомболино, много приятна изненада е как на жена с руси коси този цвят може да стои добре! Супер е!

ПП: Този тип рокля на жена с малък бюст стои като подарена. И това го казва човек с уклон към гаврош естетика.

# 143
  • Mediterraneo
ПП: Този тип рокля на жена с малък бюст стои като подарена. И това го казва човек с уклон към гаврош естетика.

В случая- също, ако трябва да съм честна. Теснее в раменете и бюста.

# 144
  • Sofia
Аз имам мебел с кравешка кожа - лежанка.

# 145
  • София
Имам една чанта с кравешки принт отпреди 12 години. Бяха на мода в Щатите по това време. Ще я изровя и съм в тренда Mr. Green

# 146
  • В градината...
За мебел е супер. Навява на нещо каубойско, някоя хижа на Запад.

# 147
HushedGrinningFlushedЖивотинките и тази година си остават тренд, колкото и да са противоречиви. Снимката на заглавната страница е с тазгодишни трендове, всъщност ... Flushed Озадачават ме леко всички визии на нея, но приемам, че просто остарявам Stuck Out Tongue Ако погледнете дама номер 3 на тази снимка от ляво на дясно - животинският принт е комбиниран и с леко бляскавко, и с пухкавко ..... това е нововъведението Hushed
Ето още малко

Не са точно моите, но в определени ситуации мога да ги понеса без да се чувствам абсурдно и вулгарно изглеждаща ... Като гледам третата рокля от първата снимка, мисля моята да мине за актуална и таз година. Една ми е повече от достатъчна Grinning
Кравичките - и те се прокрадват повече от година вече. Имам черно-бяла чанта с такава козинка от миналата зима. Показвала съм някъде, ще я изровя да покажа пак. Много твърда и много боде тази козина, обаче. Разказва ми играта на дрехите - разскубва всичко, до което се опре. Нося само с късо пухено палтенце и дънки по тази причина.

# 148
Ех, изпуснах роклята на Бомболино. Ако може на лични да ми я изпратиш, ако ли не ще си представям само каква е? Hands Pray
Аз понеже съм консерва не се виждам в животински принтове, на работа още по малко...! Там има дрес код и тези принтове не са към него! Wink

# 149
Това ми харесва
Но на такова лице и фигура нищо не би стояло вулгарно.

Общи условия

Активация на акаунт