Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 203
  • 890
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Клеми, като крем се е получило - нежен. Много стилно и повечето бижута допълват композицията.
За обувки, идеално ми се вижда с велурени обувки с по-дебел облечен ток, все пак отворени отпред. Ако пък имаш такива в наситен цвят, например синьо или лилаво... ще ми е интересно как би стояло.

Момичета, видях този панталон и предадох богу дух! Страхотен е! Ще търся нещо подобно, макар че надали, защото начинът по който пада материята е 70% от ефекта
Скрит текст:

# 661
  • Виена
Велурени ботуши, които прилепват по крака, в цвета на сета

# 662
  • Някъде там
Страхотна комбинация се е получило, много ми харесва как ти стои полата.
Мисля, че с оксфордки с по груба подметка ще стои супер.

# 663
  • София

Харесвам се! Блузата взех, понеже много ми хареса, полата на сляпо, от сайт, обаче успях да ги  мачна. Само с обувките май ще видя зор. С какво виждате този сет?

с ботуши.

# 664
  • София
Нямам никакви кецове, кожени пък съвсем. Може би ще се разгледам за някакви кремави оксфордки. Велурена обувка нямам, децата имаха като малки. Това нещо няма чистене и поддържане, заклех се повече да не купувам такива обувки. Не обичам да съм роб на дрехи и обувки и ако искат аз да им служа, не е нашата връзка това.
Благодаря за идеите!

# 665
  • София
Бели кожени са мн актуални сега. Не е зле да си вземеш, с всичко вървят.

# 666
Целият ми гардероб е построен върху бели кецове ,реално само тях нося ....

# 667
  • София
Целият ми гардероб е построен върху бели кецове ,реално само тях нося ....
И аз почти само тях нося, намерих си и спрей за почистване на бели подметки и се родих.

# 668
  • София
Аз чакам да стане по-топло за бели кецове. Уж бях тръгнала да купувам черни, ама хванах бордо на промоция.

# 669
Змия, кажи за спрея..Wink

# 670
  • София

Купих го от някой от моловете, беше голям магазин за обувки, не помня повече.
Но наистина чисти белите подметки.

# 671
В детството тези трикове :
- Бяла паста за зъби с малко вода и изтъркайте замърсената област на кожени или платнени обувки, след това избършете излишното с влажна кърпа.
-За гуменки-платнени обувки, които имат жълти следи върху тях. Накиснете парчета тоалетна хартия с вода и покрийте кецките с тях. Оставете да изсъхне за 12 часа. Обелете хартията и - готово
-Мицеларна вода еми просто напръскайте вода върху чиста кърпа и разтрийте. Този трик действа при кожа, гума и велур.
Магическата гъба - намокряте с вода и изтривате гумата

# 672
  • София
Чувала съм, че и мицеларната вода върши работа, но не съм го пробвала.
Това може да си го отбележат и тия, които не я отмиват.

# 673
  • В полите на Пирин планина
Обикновени мокри кърпички (бебешки), също чистят светли кожени обувки.

# 674
  • Mediterraneo
Кожени бели маратонки и аз чистя само с мокри кърпи, бебешки. Имам бежови велурени боти, тях ги чистя с гъба за велур, а подметките с магическата гъба( те не са чисто бели). Паста за зъби действа безеотказно също, само е малко по- голяма играчка.

Общи условия

Активация на акаунт