Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 196
  • 890
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
О, розовите са супер! Моите жълтите ги знаете, светя, светя с тях Simple Smile

# 691
  • София
Ъъъ, не знам как вали 10 дни от годината, но цяла зима е кално. Да не говоря за пролетта. За хора, които не ходят пеша може и да са ок гуменки.

# 692
  • Mediterraneo
Ъъъ, не знам как вали 10 дни от годината, но цяла зима е кално. Да не говоря за пролетта. За хора, които не ходят пеша може и да са ок гуменки.

Ъъъъ, при мен си вали баш 10 дни в годината, 3 вече минаха Simple Smile

# 693
Вали повече от 10 дена, но няма проблем. Единия чифт който имам са с gore tex технология и не пропускат вода.

# 694
Аз ходя пеша целогодишно и нямам впечатления да ми е вечно кално. Почти постоянно съм с един висок велурен Найк в цвят камел и свети.

# 695
  • пустинята Гоби
Не е кално, но е прашно. Чистя си обувките по няколко пъти на ден и пак са прашни. В чужбина никога не ми се прашат обувките, супер чистичко е.

И моите бели са на Суперга, малко са ми твърдички обаче, но аз съм с широк крак и почти нищо не ми е удобно. Имам на Лакост кожени гуменки, също са ми ужасно неудобни (подарък са).

Но реално харесвам само платнени кецове и май само една марка - класическите Конвърс. Консерва съм и това е, нося ги от ученическите години и май ще откарам до пенсия.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 08:36 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 696
Моите ги чистя преди да изляза и това е, ама знам ли, може да живея в някаква паралелна реалност. Ако не живеех в България, щях да реша, че тук са някакви разкопки навсякъде и сме на черни пътища. Дали не преувеличавате малко?

# 697
Аз ходя пеша целогодишно и нямам впечатления да ми е вечно кално. Почти постоянно съм с един висок велурен Найк в цвят камел и свети.
Найк са от някаква материя,която не задържа прахоляк и мръсотив.Имам един черен велурен,сив от смесени материи ,три ню баланса и два чифта кожени Чемпиън.Всичко се носи почти целогодишно ,но найковете най-малко се цапат.
Маратонките си комбинирам с палта,тренч,сако,жилетки,якета всякакви.
Аз също съм пешак ,имам бебе с което бриша улици и паркове,не съм се каляла.Ботите ми почти не ги нося,с маратонки ми е най-удобно.

# 698
  • пустинята Гоби
Ами всъщност не преувеличавам изобщо. В България е голяма мизерия по улиците и съм изумена, че не ми вярвате.

# 699
  • София
От ноември до април улиците около блока са рядка трагедия.

# 700
  • София
Бели кожени са мн актуални сега. Не е зле да си вземеш, с всичко вървят.
Не мога да ги нося на работа. Автоматично -80% от времето.

# 701
  • Някъде там
Обожавам бели гумени, от плат от кожа, всяка година си взимам нови и нови, затрупан съм, мания са ми Simple Smile
Сега съм хвърлила око на едни червени

Утре очаквам ето тези не са бели, но мисля, че ще ходят на доста неща Simple Smile
Очаквам и този керамичен пръстен заедно с другия тънък сребърен пръстен никога не съм носила такъв тип бижу Simple SmileДано ми харесат Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 07:26 от Искрица

# 702
Такива са ми зимните на Зара ,скъсах ги от носене

Имам и едни зелени пума  велурени и едни
Диадора бордо  с лъскаВко златничко 😆 дето си ги пазя за пролетта .

# 703
Гуменките са най-прекрасните обувки на света. Имам един любим откъс от "Вино от глухарчета" по темата гуменки и лято
Скрит текст:
А можеш ли да ми кажеш защо са ти нови гуменки? Можеш ли?—Ами...Защото олицетворяваха онова, което чувстваш всяко лято, когато хвърлиш тежките обувки и за пръв път хукнеш бос в тревата. Онова, което изпитваш зиме, когато измъкнеш крака изпод топлите завивки, оставиш студения вятър през отворения прозорец да духне върху тях внезапно, държиш ги дълго време тъй, а сетне пак ги мушнеш под юргана —ледени като снежни тухли. Гуменките —това бе все едно за пръв път лете да нагазиш в ленивите води на рекичката и да видиш нозете си там, долу, два сантиметра по-напред от тялото ти, пречупени от отражението във водата.
—Татко —въздъхна Дъглас —просто не мога да ти го обясня.
Производителите на гуменки знаеха точно какво им трябва на момчетата и какво търсят. В подметките напъхваха среда от мек и пухкав хляб, навиваха пружини и жилави треви, калени и сушени в пустошта. А вътре някъде в меките стелки на обувките скриваха влакно от най-тънките, най-жилавите мускули на елен. Хората, които произвеждаха гуменки, сигурно дълго са гледали как ветровете брулят дървесата и как реките се оттичат в езерата. Каквото и да беше това нещо, то беше скрито в гуменките и се зовеше лято.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 09:30 от Amanda.D

# 704
Бредбъри ми напълни душата! Аманда, благодаря ти!
Забравила съм това, толкова отдавна съм чела "Вино от глухарчета", но е възможно да ме е "белязало" за цял живот. (Купих я сега с един клик на Киндъл).
Converse са много повече от обувка, те са светоусещане, освен цветоусещане.
И не знам за друга обувка която да е такъв символ на свободата на избора и антикифлизма.

Бели, ниски кожени и аз взех, но "гуменките" имат специално място в сърцето ми.
Ето ги следващите:

Чудя се между високи и ниски.

Общи условия

Активация на акаунт