Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 213
  • 890
  •   1
Отговори
# 705
Ода за гуменката Smiley Никога повече не съм носила, освен в часовете по физкултура преди н-броя години. Кракът не е ли на равно, не се ли чувства умора?

# 706
Ако е тънка подметка и равна ,тип балеринка се чувства умора,ако е около 2-3 см ,не.Поне според мен.

# 707
Ода за гуменката Smiley Никога повече не съм носила, освен в часовете по физкултура преди н-броя години. Кракът не е ли на равно, не се ли чувства умора?

Изобщо не. Подметката на Converse е по-дебела,  изолира земята, нищо общо с физкултурните безумства.
Леки са, ние ходехме много до зоологическата, имаме/имахме годишна карта. Цял ден ходене не е проблем. Много от рускините са на висок ток винаги, чудя се защо. Масовата чешка етно мамина е с трекинг сандали (с чорап Scream) което за мен е еквивалент на анти-женствеността, може и да са удобни, но са ми антипатични.

И ниските са идеални за кежуъл аутфит с рокля, има характер, не е като масовата безгръбначна обувка.

Апропо: Павел Цацулин (The Pavel) препоръчва Конвърси като тренировъчни обувки за Ден за крака. И бога ми, страхотно усещаш И вътрешната страна на целия крак от горе до долу.
Пробвайте клекове, суингове с пудовка и тяги с Конвърс, разликата е огромна.

Имам всякакви тренировъчни обувки, не е като да нямам наблюдения, Павелът е прав. Smiley

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 08:39 от Dez

# 708
Аз съм с паднал свод и не мога изобщо на равна подметка..(
Все на леко вдигнато ходя, иначе силни болки.
Имам нещо като кецове, но и те са с лека платформа. Конверските събират прах само..(

# 709
  • Sofia
А как ги носите лятото, не ви ли запарват ? В жегата не мога да си представя нещо различно от сандали и чехли.

# 710
  • София
И аз съм с паднал свод, всъщност вече почти нямам свод.
Ходенето на ток е истинско мъчение.
2-3 пъти годишно доброволно се подлагам на него.
Лятото кецове и мокасини нося с чорапки тип цвички.
На босо обувам само сандали и джапанки.

# 711
Аз имам сандали,които така си стоят.Все ми се пързалят краката вътре,нещо не ми е тамън.А и на работа не можеше с отворени пръсти и тотално отвикнах от тях.Последните ги взех от Бианки,с ест.кожа са вътре ,но пак ми се пързалят и ми правят пришки на стъпалата.
Целогодишно пръскам един охлаждащ дезодорант за крака.

# 712
Аз вече не нося платнени гуменки и намирам кожените за лесни за поддръжка.
И за мен платнените гуменки са в историята. Най- вече, защото обикновено са с недостатъчно дебели подметки, като по този начин ми причиняват сериозни проблеми със стъпалата.

Барб, показаните от теб модели ме пронизаха право в сърцето. Особено розово- червените. Страхотни са! Сега започвам да търся подобни, просто ТРЯБВА да имам такива!

# 713
А как ги носите лятото, не ви ли запарват ? В жегата не мога да си представя нещо различно от сандали и чехли.

Ние нямаме жега. Рядко, за 2-3 седмици, които дори не са поредни. Юни е хладен, понякога и за кожено яке.
Аз съм и по-зиморничава от масовата гражданка, мразя да ми е студено на краката.
Като видя англичани по сандали май-юни месец в Прага, ми замръзва мозъка. Чехите май и затова ходят по сандали с чорапи.

За жега имам сандали. Чехли мразя от дън душа. Така и не разбрах защо майка ми така ги обича. Има страшно много, и никога достатъчно.
Аз и към сандалите имам специфични изисквания, за да не влязат в графа "безгръбначни".

О, да, и на работа не ходя/ходех с отворени пръсти също. Сега в ХО ходя боса. Satisfied

# 714
  • пустинята Гоби
Ха ха, и аз съм така, но миналото лято си купих чехли Birkenstock. Малко ми е странно да ходя с тях, ама все пак си ги нося.

# 715
  • София
Аз като се затопли стабилно, не мога да сложа закрита обувка. Имам 2 чифта платненки, но рядко ги нося, затова са като нови. Иначе кожени кецове и маратонки - имам много.

# 716
  • Sofia
Аз обичам да ми е леко хладно  и пускам климатика на колата да ми духа в краката, понякога събувам  сандалите и шофирам боса.

# 717
  • В градината...
Пред нас вчера от дъжда е като язовир - само с големи платформи и токове може да се премине. А днес снегът е много мокър.
Платненки имах веднъж, на височина 3-4 см, но ми бяха неудобни, защото нямаха височина отзад. Наравно ме болят много прасците, а ако изляза навън, се чувствам все едно ходя в панички. Непривично ми е.

# 718
Не мога да ходя с отворени обувки, освен на почивка. Лятото съм предимно с гуменки. Ето това си взех миналата седмица

# 719
  • Виена
На мен обувките затворени до глезена и с връзки са ми много нееестетични за жена. Затова и единствените конверс, които имам са с деколте. Между другото са адски тежки и неудобни с тая подметка, обула съм ги 3 пъти.
Кожените гуменки, които масово наричат кецки, са ми откровено грозни.
И маратонки не нося, иначе имам дори Пачоти, също обувани 2 пъти.

Нося скечърси с мемори пяна понякога, имам едни любими. И обмислям да купя още едни ако намеря модел като на детето в размер 38 Simple Smile
[/img]
За свободното време зимата нося боти, а през лятото сандали

Общи условия

Активация на акаунт