Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 218
  • 890
  •   1
Отговори
# 720
Апропо: Павел Цацулин (The Pavel) препоръчва Конвърси като тренировъчни обувки за Ден за крака. И бога ми, страхотно усещаш И вътрешната страна на целия крак от горе до долу.
Пробвайте клекове, суингове с пудовка и тяги с Конвърс, разликата е огромна.

Имам всякакви тренировъчни обувки, не е като да нямам наблюдения, Павелът е прав. Smiley

Dez, силно ме заинтригува! Сетих се, че една от инструкторките във фитнеса, в който ходех, тренираше с гуменки.
Искам да си купя и аз, за да пробвам, но не съм сигурна с по-висок или с по-нисък профил трябва да са. Примерно тези дали стават:
https://www.sportdepot.bg/product/converse_obuvki_chuck_taylor_a … asic.html?size=40

Извън тренировки рядко слагам спортна обувка. За планината имам туристически, а в града най-спортното, което нося, са бели кецове от естествена кожа на Gianni, които имат малко лъскавко Blush

# 721
Аз преди месец си поръчах това от амазон. Водят го летни маратонки. Тегло - перо. С нетърпение чакам май месец. Майка ми като ме види ще ме попита що съм с цървулки Joy

# 722
  • Виена
Тези летни маратонки ще ги проуча Simple Smile Особено ако има ярък цвят. Много ще ми харесат ако са лекички

# 723
  • Mediterraneo
Аз с Конвърс пък така и не се споразумях. Купувам и връщам, все нещо не са ми ок- или ми тежат, или подметката не ми пасва, не знам.
Избирам платненки с малко по- дебели подметки, защото напоследък и аз имам проблеми със свода( по тази причина изхвърлих купища балеринки и равни сандали, просто не мога да ги нося повече от 10 минути).
Лятото нося платненки на босо. Нося и сандали. Но понеже съм предимно на работа лятото, се налага да нося нещо по- удобно и подходящо за дълго стоене на крак. Имам 3-4 чифта маратонки с подметки, подходящи за бягане и мрежести- не спарват дори и с чорап и при целодневно носене.

# 724
Аз почти не обувам сандали, цяло лято съм с гуменки и сникърси. Не ми запарва нищо, гуменките ми са от памучен плат. Но и аз нямам проблем с потене по никакви части на тялото. Кракът ми е тесен като вафла и намирането на сандали е живо мъчение. Досега не е имало случай да харесам нещо и да ми е добре на широчина, а никога не бих купила нещо, което не ми харесва на вид заради удобството. Много искам чехли, но и там е същата история, а и не мога да ходя с чехли, губя ги в движение, не знам защо, но редовно някой чехъл литва пред мен от краката ми.

# 725
И аз съм цяло лято със кецове -сандали да съм обула 4-5 пъти .....не мога и да карам кола с тях ,свикнала съм кракът ми да е стегнат ,не ми и спарват  кой знае колко ...даже напротив като сложа сандали и си чувствам краката прашни след като съм вървяла по улицата .
Много ми хареса съчетанието на лейди гага на тюркоаз с принт ,ще си търся такива топове за полата

# 726
  • София
Чета ви и се чувствам като бяла врана. Харесвам гуменки и спортни обувки само на друга жена. Въобще не са моят стил. Мога да имам какви ли не извратени и алтернативни обувки, но гуменки... нито са ми удобни, нито са ми красиви. Имам само едни бели кецки от кожа, които са с диско глитър звезди.

(не броим грозотиите за тичане, такива се намират 3 чифта винаги, че в дни като този се перат и съхнат още ден-два)

Сега обмислям имам ли нужда от друг must have, който нямам - дънково яке. От няколко сезона ми се върти из главата и все не си харесвам никакво.

# 727
  • пустинята Гоби
Дънково яке не бях носила от ученичка, но тази есен си купих. Вече беше студено и не съм го носила, но като цяло най-много ми харесва с пола или рокля.

# 728
  • Виена
Аз нося вталени със скъсен ръкав, но сега съм метнала око на едно от Дезигуал, мисля Харпи, че ще ти хареса

# 729
  • В полите на Пирин планина
И аз нямам гуменки. Харесвам спортно-елегантен тип обувки, като оксфордките, например. Или лоуфъри. Или от този тип:

Даже тези ги мисля от известно време... Simple Smile

Лятото съм изцяло със сандали.

# 730
  • София
Имам всякакъв тип обувки. Харесвам и кецове и токчета и сандали абе харесвам обувки 🤣 много.

# 731
И моята страст са обувките /всичко що е за обуване/. Имам такива които си стоят в кутиите, нови или обувани по един път. То или няма повод или са ми нещо неудобни. Взема да ги продавам вече.
И аз предпочитам сникърси в последно време, и то от естествена кожа. Взех си едни еко изработка само, че от Турция
да не показвам моите след един летен сезон активно носене на какво мязат.
Миналото лято си взех на Puma от Ferrari серията /не намирам подобна снимка в гугъл пространството/, но са кожа, не са мръднали, но пък бялото се захаби. Ще изпробвам описаните методи назад в темата, за да ги направя като нови.
И от днес още два нови чифта сникърси качени в темата за новите придобвки.
Следващия път ми мерак да си взема сникърси с по-висока пета, щото съм дребос и да стана строен дребос.

# 732

Това са моите любими.Много,много леки и удобни.От черните имам и едни цвят корал ли е сьомга ли,може би това ми е най-удобният модел който съм носила .Черното се връзва на всичко,но малко повече му личи като се напраши.

# 733
Апропо: Павел Цацулин (The Pavel) препоръчва Конвърси като тренировъчни обувки за Ден за крака. И бога ми, страхотно усещаш И вътрешната страна на целия крак от горе до долу.
Пробвайте клекове, суингове с пудовка и тяги с Конвърс, разликата е огромна.

Имам всякакви тренировъчни обувки, не е като да нямам наблюдения, Павелът е прав. Smiley

Dez, силно ме заинтригува! Сетих се, че една от инструкторките във фитнеса, в който ходех, тренираше с гуменки.
Искам да си купя и аз, за да пробвам, но не съм сигурна с по-висок или с по-нисък профил трябва да са. Примерно тези дали стават:
https://www.sportdepot.bg/product/converse_obuvki_chuck_taylor_a … asic.html?size=40

Извън тренировки рядко слагам спортна обувка. За планината имам туристически, а в града най-спортното, което нося, са бели кецове от естествена кожа на Gianni, които имат малко лъскавко Blush
Извинявам се за нахълтването, но Павелът е прав. Във фитнеса, който посещавам, много хора тренират с гуменки, предимно Converse и Vans. Пробвах с моите Vans и се оказаха страшно удобно. Някои са с гуменки и на пътеката за бягане, но там предпочитам да съм с подходящи маратонки. Тренирам от години, не е като да нямам спортни обувки и база за сравнение, но никога не е късно човек да научи нещо ново Simple Smile Vans са ми малко широки отпред, заради формата си и избягвам да ги обувам за дълги разходки. За залата са идеални.

# 734
Ами всъщност не преувеличавам изобщо. В България е голяма мизерия по улиците и съм изумена, че не ми вярвате.
Аз ти вярвам. Същото важи и за колите.

Общи условия

Активация на акаунт