Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 50 330
  • 890
  •   1
Отговори
# 750
И аз се смеех на Биркитата, че са за немски пенсионери, ама лятото си купих тихомълком едни зелени, че даже взех да се оглеждам за втори.
Ще ме накарате и аз да си купя! Щом са удобни...
Аз цяло лято изкарах до плажа с джапанки на платформи, уж удобни бяха и накрая токът се сцепи,...явно килцата са си казали думата, ха,ха

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 19:14 от mimi.7299

# 751
PS Чакайте да ви покажа едни канадски ботуши, много популярни и харесвани по моите краища, които бяха сериозно освиркани във Форум Бг-Мамма... Grinning

Ох, на страната на бг-мама съм този път. Grin

Босилке, превръщам се в заклет фен на твоята хубост. Hug
А тия обувки с това палто и цвят чанта са трепач. Мерло, розе и какво ли не...изобщо наздраве! Smile

Аманда, мерси и на теб за виното. Wink
Готини съчетания с полата!

# 752
Моите Биркита бяха с плафтформа.. съвсем бях забравила за тях   Laughing Laughing

Тази зима я изкарах с ниски кожени кецове, голи глезени и скъсани дънки. Нагоре, зимно яке, шалче, бъфче, добре увита, понякога и шапка Simple Smile

# 753

PS Чакайте да ви покажа едни канадски ботуши, много популярни и харесвани по моите краища, които бяха сериозно освиркани във Форум Бг-Мамма... Grinning

На мен тези ми харесват и бих ги носила!

# 754
  • София
На мен ми харесват ботушите на Агент, но да са без вградения ток.
Като видя подобно нещо, получавам позиви за повръщане.

# 755
Linofrina от къде купи бирките с платформа, харесаха ми?

# 756
Barb, сакън, влизаш в контра с Кебекарките Wink

Защо ви ги показвам.... аз толкова съм свикнала да ги виждам по улицата (аз самата нямам такива), че наистина се изненадах, като казаха във форума, че са ужасно грозни.

# 757
Мими, от Германия, преди много ,много години. Отдавна са на боклука.

Канадските ботуши ми харесват и то в показания цвят.

# 758
На мен пък са ми много готини, жалко че и тук няма!

# 759
  • София
Тук вградените платформи бяха модерни преди 10 г и се надявам никога да не се върнат. На снимка изглежда криво-ляво, обаче на живо е като копито.

# 760
Тук вградените платформи бяха модерни преди 10 г и се надявам никога да не се върнат. На снимка изглежда криво-ляво, обаче на живо е като копито.
Самите показани обувки изглеждат здрави и качествени обаче. И явно са удобни щом ги носят толкова...!

# 761
Агент, аз имам такива на Geox.
Супер удобни са ми и вече 3 чифт си купувам..)

Ей ме парижанка с тях:

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 19:08 от Angel_wing

# 762
  • В градината...
Лятото ми е най-удобно със сандали на точно такава височина и подметка. Мекичка, пружинира, удобобна за дълго ходене. https://www.newchic.com/sandals-3601/p-1815338.html?rmmds=theme

# 763
Агент, като изключим платформата са хубави, но предполагам за тамошния климат платформата е идеална, тъй като ще предпазва от студ.
Много ми напомнят на тези боти, които пък бяха много популярни в Англия.

# 764
  • Някъде там
Лятото ми е най-удобно със сандали на точно такава височина и подметка. Мекичка, пружинира, удобобна за дълго ходене. https://www.newchic.com/sandals-3601/p-1815338.html?rmmds=theme
И моите любими са точно такива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт