Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 179
  • 890
  •   1
Отговори
# 780
Моето стъпало на дължина е 41 номер, на ширина е 38.
Всичко ми е широко. Няма обувка на ток, която да ми пасва. Затова си ходя с равни обувки с връзки или мокасини.
И твоята не е лесна Simple Smile Heart
Аз имам кецки със скрити платформи и си ги харесвам. Помня като купих последните от България, точно ти изобщо не ги хареса, но аз си ги нося и са ми удобни Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 781
Пробвай ги с чорап, който не се вижда над обувката. ✌️ Знам, че не си искала мнение, но като видя да се подават така чорапи и то цветни, просто отвътре ми напира да предложа чорап с нисък борд.

# 782
Док Мартенс не ви ли тежат? Искам лачени, но всичко на марката ми е тежко и твърдо, та ще се въздържа.
Лачените са много неудобни, тъй като са ужасно твърди. Имат модел който е кожа без подплата вътре и са Ок.
Ох,те по-зле и от кожените. Благодаря ти... категорично не са за мен.

# 783
Док Мартенс не ви ли тежат? Искам лачени, но всичко на марката ми е тежко и твърдо, та ще се въздържа.

Не ми тежат, но трябваше да ги нося винаги със скини дънки, на голо ми одираха жестоко краката, и премятах чорап отгоре. За дъждове бяха идеални, но овехтяха, и ги изхвърлих.

# 784
Пробвай ги с чорап, който не се вижда над обувката. ✌️ Знам, че не си искала мнение, но като видя да се подават така чорапи и то цветни, просто отвътре ми напира да предложа чорап с нисък борд.
Зависи с какво ги нося. С клин искам да се виждат цветни чорапки, с дънки не. Simple Smile Нали вече си говорихме, че не е нужно да мислим еднакво Simple Smile
Скрит текст:

# 785
На мен тези кецове на Махни са единствените обувки на скрита платформа, които ми харесва как изглеждат.

# 786
  • София
Някои докмартенси много тежат. Напоследък олекотиха кожените и са като балеринки леки. Не е нужно и да се очупват. 
Много си ги обичам едни в пастелно розово, тази година почти не ги носих, де.

# 787
  • София
Моето стъпало на дължина е 41 номер, на ширина е 38.
Всичко ми е широко. Няма обувка на ток, която да ми пасва. Затова си ходя с равни обувки с връзки или мокасини.

Моето обратното - на дължина 38, на ширина 40.
Поради това взимам по-голям номер от марки за широк крак.

# 788
Моите ги чистя преди да изляза и това е, ама знам ли, може да живея в някаква паралелна реалност. Ако не живеех в България, щях да реша, че тук са някакви разкопки навсякъде и сме на черни пътища. Дали не преувеличавате малко?
Зависи къде ходиш, Стрино Калино Wink Работила съм десетина години в голяма компания от тежката индустрия в провинцията. Разстоянията само вътре в цехове те бяха половин час пеша, отделно тези между сградите. Минавах ги с ток, и все бях с чисти и запазени обувки. Но, имаше тротоари, алеи и се поддържаше чисто. Сега десет години газя из Манастирски ливади... първите години и улици с асфалт почти нямаше, най-много чакъл засипан тук там... Обувки почиствам преди излизане от нас и при влизане в офиса. Няколко чифта на сезон изхвърлям, защото са излющени до обезобразяване... И на мен би ми звучало преувеличено, ако ми го разкаже някой преди 10 години Joy В много държави мият улиците всяка нощ. И на мен ми прави силно впечатление, че там обувките ми не се цапат и цял ден да съм вървяла...
Кецовете и маратонките и при мен си остават за свободното време. Геокс и Ессо са ми най-удобни. Иначе нося почти всичко без много високи и чисто равни. С такива не умея да вървя просто.
... Пак изписахме 50 страници Neutral Face Ще гледам да пусна нова тема в събота. Идеи за въпрос?

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 00:26 от Light Beam

# 789
Ето ги моите такива със скрита платформа. Не съм ги носила тази година, но отчитам, че са изключително удобни и смаляват визуално крака ( аз съм с 40-ти номер). Simple Smile
Скрит текст:
Приятелките ми, които имат и носят твърдят, че са им ужасно удобни и обикновено са от дребните, джобни гаджета, които нямат нищо против не само да се издължат с 10 см, но и да им е топло и сухо във всякакви атмосферни условия.

А докато търсех снимките попаднах и на това - 3 шик начина да носим ботуши Сорел:
https://www.whowhatwear.com/sorel-boots/

Колкото съм консервативна за дрехи толкова ми е кеф да си купя нова и различна обувка, нищо че пак ще си я нося със старите дрешки Grinning Много ви харесах всичките - и Магни и Босилка и Ейнджъл!

# 790
Моите ги чистя преди да изляза и това е, ама знам ли, може да живея в някаква паралелна реалност. Ако не живеех в България, щях да реша, че тук са някакви разкопки навсякъде и сме на черни пътища. Дали не преувеличавате малко?
Зависи къде ходиш, Стрино Калино Wink Работила съм десетина години в голяма компания от тежката индустрия в провинцията. Разстоянията само вътре в цехове те бяха половин час пеша, отделно тези между сградите. Минавах ги с ток, и все бях с чисти и запазени обувки. Но, имаше тротоари, алеи и се поддържаше чисто. Сега десет години газя из Манастирски ливади... първите години и улици с асфалт почти нямаше, най-много чакъл засипан тук там... Обувки почиствам преди излизане от нас и при влизане в офиса. Няколко чифта на сезон изхвърлям, защото са излющени до обезобразяване... И на мен би ми звучало преувеличено, ако ми го разкаже някой преди 10 години Joy В много държави мият улиците всяка нощ. И на мен ми прави силно впечатление, че там обувките ми не се цапат и цял ден да съм вървяла...
Кецовете и маратонките и при мен си остават за свободното време. Геокс и Ессо са ми най-удобни. Иначе нося почти всичко без много високи и чисто равни. С такива не умея да вървя просто.
... Пак изписахме 50 страници Neutral Face Ще гледам да пусна нова тема в събота. Идеи за въпрос?
Из Люлин ходя, а не се слави като богат квартал. Тук редовно виждам да мият улиците, дори междублоковите, но пролетта и лятото, зимата не съм ги виждала. Иначе метачките редовно ги засичам сутрин като излизам, стига да е сухо. Че не са чисти улиците, не са, ама и чак пък да се налага бърсане на обувки по 3 пъти на ден... Между другото, цапането на обувките много зависи и от походката. Имам приятелки, които вървят като някакви булдозери, спъват се постоянно, ритат си обувките една в друга, за половин час краката им изглеждат все едно са газили в някоя нива.

# 791
И при нас чистят редовно, след миналия март и дезинфекцират /широк център/.
Манастирски ливади тепърва се развива, познавам го - там ходя на зъболекар. Оформя се хубав квартал, но си трябва време.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 01:30 от Sweta

# 792

Приятелките ми, които имат и носят твърдят, че са им ужасно удобни и обикновено са от дребните, джобни гаджета, които нямат нищо против не само да се издължат с 10 см, но и да им е топло и сухо във всякакви атмосферни условия.
Аз не съм от дребните, джобни гаджета и не съм търсила ефект на издължаване. Имам два модела, които просто харесах (не заради скритата платформа) и наистина са ми удобни за разлика от тези например:
Скрит текст:
Щерката ми ги подари, но са твърди около глезена и отпред на пръстите.

# 793
  • Mediterraneo
Изрових моите. Много си ги харесвам, че луд на шаренко се радва.

# 794
Подобен тип обувки ми харесва как стоят на някои, на други категорично не. Може би зависи от модел, визия и осанка на дамата, не зная, малко love/ hate е положението при мен. Преди 10- ина години, когато излезнаха и бяха бум, се сдобих с такива. Обувала съм ги максимум 2 пъти. Тази зима, при следНГ преподреждане на гардероби и багажи, ми минаха през ръцете и ги изхвърлих. Не съжалявам хич.

В темата забелязвам цикличност, както и при модата. Grinning Няколко съм писала както за Конвърс, така и за "Биркитата", с обяснение защо едните ми докарват ужасни болки и проблеми със стъпалата, и защо другите ги обожавам и не само, че и вкъщи ходя обута с тях вместо пантофи, но и в банята влизам обута с тях.

Общи условия

Активация на акаунт