Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 109
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Бургас
Аз съм влюбена до уши в La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome и Sì Intense Eau de Parfum, не мога да повярвам, че ги купих от раз, а аз го правя това супер рядко.За мен са най- добри в своите линии и са много стилни предложения.Парфюм за днес ЛВЕБ Кристал, кокосово- ваниловото изкушение с повей на бели и жълти цветя, точно мой тип, чиста женственост и премерен във всяко едно отношение.3-ма човека ме питаха с какво съм. Bowtie Обожавам тези два парфюма.Sparkling Heart Продължавам да търся нови изкушения.

# 1 021
  • Варна/Лондон
Босилка, много точно си го написала, фантом😁, явно си е такъв, ама кате сме се взели, ще се търпим, до някое парфюмно разчистване. 😁
А, Фръц, знам аз какво да искам, ама и моя не се дава лесно, малка бутилка ще е, 40мл, че нали, да е равностойно уж. 😜
За Féve Délicieuse ми е в плана за събиране на малките 7.5мл на колекцията, и наистина изглежда че ще си допаднем за сериозна връзка. 😀

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:12 от Джеронимо

# 1 022
Dez, кой е парфюмът от първата снимка в ляво, в червеникаво-кафеникавата бутилка със элатни елементи? Съдейки по шишето ми харесва на външен вид поне 😃 Респект эа дъната на толкова много парфюми.

# 1 023
Благодаря ! Не познавам Бакараа,трябваше да избера между този, Olympea, Un jardin sur la lagune,World intense и една от роклите.  Не бях виждала и чувала този Аристократ,затова питах. Подарих на приятелка Инсоленс,защото хем не ми хареса,хем поръчах парфюм и вода,а тя се влюби в него и сега иска да ми подари нещо от тези

Всички от изброените взимам, преди да взема Аристократ! 😆 World intense има препратка към Олимпеа (с малко соленост а'ла Alien Mirage), та е 2 в 1.

# 1 024
Аз съм влюбена до уши в La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome и Sì Intense Eau de Parfum, не мога да повярвам, че ги купих от раз, а аз го правя това супер рядко.За мен са най- добри в своите линии и са много стилни предложения.Парфюм за днес ЛВЕБ Кристал, кокосово- ваниловото изкушение с повей на бели и жълти цветя, точно мой тип, чиста женственост и премерен във всяко едно отношение.3-ма човека ме питаха с какво съм. Bowtie Обожавам тези два парфюма.Sparkling Heart Продължавам да търся нови изкушения.
Кристалче, не знам дали познаваш Олимпеа Леджънд, но La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome е 80% копие. Ленджънд смазва със сладост, а тук има една идея великодушие преди да мине валяка. Flowers Hibiscus

# 1 025
  • Бургас
Босилче, Flowers Hibiscus познавам го, но аз не намирам никакви прилики.Този Кристален ЛВЕБ е и супер траен, на пуловер ухае великолепно, от Ланком много са се постарали.И най- важното за мен е, че НЕ прилича на никой друг от линията.Пренесох се на остров, мисля, че ще го скъсам от носене.Mask

# 1 026
  • BG-DE
И за моя нос между Olympea legend и LVEB Soleil Cristal няма нищо общо и Слава Богу 😊
Кристалче, радвам се, че и на теб ти е харесал Кристала 🤗  аз също съм "влюбена" в този аромат, откакто го взех се усещам, че все към него посягам 😊

# 1 027
Dez, кой е парфюмът от първата снимка в ляво, в червеникаво-кафеникавата бутилка със элатни елементи? Съдейки по шишето ми харесва на външен вид поне 😃 Респект эа дъната на толкова много парфюми.

Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses- прекрасен флорал с огромна трайност. Много харесвам линията, не познавам черното шише обаче, както и Chant d'Extase.
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/L-Extase-Caresse- … -Roses-35815.html

Любим ми е този, роза с карамел:
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/L-Extase-29668.html

Сърбят ме ръцете за нови попълнения, но искам да им освободя място. Още не съм пробвала LVEB Soleil, а не ми се гърми на сляпо.

Много харесвам една от Олимпеите, но не помня коя! Flushed Все се каня да пробвам на кожа, и все забравям и пробвам друго. Чакам да свърши локдауна, а днес валя гъст сняг, ще си нося зимните аромати до края на април.
Тогава най-вероятно ще ми падне пердето, и ще гръмна няколко наведнъж.

# 1 028

М даа, и аз така с LVEB - въпреки ,че ми е супер летен - умирам да се фъскам с него всеки ден 😁🏖🏝 Редувам с V&R Flowerbomb - постоянно искам да ги душкам и двата, пристрастена съм
😌

Утре чакам JC - I want Choo, V&R Flowerbomb Midnight и Givenchy LI blossom crush - пак на сляпо всичко, разбира се, редовното😆

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:56 от KristinaZ

# 1 029
  • BG-DE
След като днес в Мола се оказа, че единствения магазин в който може да се влезе без да си си запазил предварително час за посещение е Мюлер се наложи да "убия" известно време в него и така попаднах на червеното Нарцисо в edp вариант чието начало направо ме плени но после в базата, върху мен, си се разви като класическото бяло кубче, което имам и много харесвам но така ми се иска парфюм с уханието на началните нотки на Narciso Rouge, дали някъде в парфюмното пространство съществува такъв 🤔

# 1 030
Босилче, Flowers Hibiscus познавам го, но аз не намирам никакви прилики.Този Кристален ЛВЕБ е и супер траен, на пуловер ухае великолепно, от Ланком много са се постарали.И най- важното за мен е, че НЕ прилича на никой друг от линията.Пренесох се на остров, мисля, че ще го скъсам от носене.Mask
И за мен нямат нищо общо и Слава Богу.
Много е готин Солей Кристал Ланком и на мен не ми прилича на никой от линията. Харесва ми кокоса. Усещам и кокосова вода, а обичам и имам прекрасни спомени с нея, защото в един труден период от живота ми пиех по лекарска препоръка по половин до един литър дневно задължително 4 месеца и така се спасих от големи ядове.

# 1 031
  • by the sea
Първи впечатления от MFK Gentle Fluidity Gold

Извинявам се предварително , че ще го сравнявам с други аромати, просто е много рафиниран и не мога да отлича отчетливо нотки.
Усещам го точно както е по пирамида във фрагрантика - ванилов ,пудрен, дървесен,сладостта му е по-слаба от при Бакара Руж, например. 
Първото нещо, което се усеща е ванилия, носладка като в лосиона за тяло Bettina Barty -Vanilla т.е. бие леко на плодова-черешова сладост.
Да ви кажа очаквах да е по-свеж и може би по-нахален, по-унисекс, а всъщност е много уютен, гушлив,дамски и тих. 
Обичам да нося парфюми дискретно, нека е тих, но можеше да е малко по-траен. При мен 3 часа изкарва.
Бих го препоръчала на някой, който харесва Chloe Love, Dahlia Divin edt , Mon Guerlain.
Не мисля че ще ми стане от любимите парфюми, но пък е лесен за носене, не ме дразни с нищо.
Бих го носила по срещи и командировки.

Можеше и нещо по-хубаво да си взема за 200 лв Grinning
все пак отчитам покупката за успешна, защото става за носене.

Дано съм била полезна Flowers Cherry Blossom Flowers Cherries

# 1 032
RedPaNda, благодаря- успокоих се след ревюто ти, правилно съм се ориентирала и си очаквам Oud Satin Mood Extrait 😊

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 08:49 от macadamia

# 1 033
При мен Gentle fluidity gold издържа доста време - от 9 сутринта до към 16-17 часа, като накрая го усещах едвам,но за моя голяма изненада издържа. Тих е определено и се надявам, като се затопли, да се развива по-добре.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:36 от Anika ❤

# 1 034
При мен издържа има няма 12-тина часа, т.е. до вечерта, после се изкъпах, иначе не знам още колко щеше да издържи 😁
Подчертавам, че само си го бях пръснала на ръката, веднъж, не съм го тествала по-обстойно.
В началото ми се стори сууупер познат, мислих го дълго... и накрая се сетих - Intense Cafe. Като се прибрах вкъщи ги сравних и усетих и разликите - Instense Cafe  на мен ми идва малко по-синтетичен (простете ми определението) и розата се усеща много в него. В gentle fluidity gold уж такава няма, но определено човек, който познава и двата аромата би могъл да се заблуди, заради самата асоциация с Intense Cafe.
В началото не ме впечатли особено, но колкото повече го носих, толкова повече ми хареса. Усещат се главно ванилията и амбрата, сладнее, но не твърде много.
На първо четене, много женствен и уютен аромат, малко за разнообразие 😊

Общи условия

Активация на акаунт