Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 191
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Бургас
Гучи Блуум е прелестен, подкрепям Туали за La Tulipe Byredo, но пробата е задължителна.При доста хора чета, че бил нетраен.Иначе аз препоръчвам тази версия на Блуум-https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Ambrosia-d … -Fiori-57355.html Просто топ, забравих да тествам жълтия от линията.За друг хубав цветен парфюм може да видите Картие Карат и Мон Герлен Флорал, комплиментите се сипят , сипят с тях.Bowtie

# 1 186
La Tulipe Byredo е нетрайно и срамно скъпо, за това което представлява.

# 1 187
Привет !
От серията Gucci Bloom аз съм фен на Ambrosia и  Nettare , жълтия не видях да ми е различен с нещо..

SOTD Delina La Rosee
Прекрасна свежа розова млада роза , с капки лимонов сок ,много нежна и красива .В началото има нещо от Chance Tender edp ..Приказка.На по-топло ще е още по-хубава.

# 1 188
Може ли някой да сподели мнението си за Miss Dior Rose N'Roses?
За мен е абсолютна боза и абсолютно ненужен парфюм, но това си е моето мнение.Клое ЕДП си вземи, влачи жесток шлейф и е неподвластна на времето класика.
Да си кажа, имам авоари да си купя само 1 парфюм. Този, на Диор не съм го мирисала и тъй ми се иска нещо с роза... Преди имах Боди Тендър на Бърбъри и там някак доста си паснахме с него и завоалираната роза... Клое, не знам защо, въпреки голямото ми желание, не можах да се спогодя. Върху моята кожа не излъчва нищо(((.
Амброзиа ди фиори на Гучи Блуум много ми допадна, но за мен е много сходен с А ла Нюит на Серж Лаутенс с една идея по-блудкав... Т. Е. жасминът преобладава, розата се губи някъде.
И трето - Ле жарден сюр ла лагун на Ермес - свеж, готин...
А, харесах един, но на Армани Май уей ли беше... Нещо Ин лов беше май... Сладък, класен, женствен...

# 1 189
  • София
Ако търсиш роза, защо не пробваш споменатия от мен Roses Elixir? Млада свежа роза, с плодов уклон. Има и пачули обаче, ако не те бърка, защото се усеща.
Но е много пролетен и звънлив, по- осезаем от Chloe edp

# 1 190
Леле, Мимоз, каква красота , флакона е wow, предполагам и сока. Честит и със здраве да си го ползваш /както си се развихрила, щанд за Ниш можеш да отвориш - покани ме на откриването за идеята, която дадох - хихи / 😊

# 1 191
Отдавна не съм ви чела, извинявам се ако се повтаря, но на какво наподобява Lancome LVEB  Soleil Cristal? Прилича ли на първообраза си и до каква степен?

# 1 192
  • София
За мен това в най- далечният фланкър от първообраза. Има кокос в него, отчетливо усещам и пачулито. Във фрагрантика пише, че наподобява Трезор Нюд, но според мен е доста подвеждащо. И в двата има кокос, но Ла Ви-то е много звънлив и по- траен, наситен някак. Другото си е топъл кокос. Пробвайте, има го вече зареден във всички по- големи магазини, но... е изкупен по всички нам известни сайтове с приемливи цени.
Ах, вие Grinning

# 1 193
  • The Evergreen State
..и тъй ми се иска нещо с роза... Преди имах Боди Тендър на Бърбъри и там някак доста си паснахме с него и завоалираната роза...

Hastar пробвай Idole Lancome, там розата е завоалирана подобно на Body Tender Burberry.

# 1 194
Отдавна не съм ви чела, извинявам се ако се повтаря, но на какво наподобява Lancome LVEB  Soleil Cristal? Прилича ли на първообраза си и до каква степен?
На мен не ми прилича на другите Ла Ви. Тук има много кокос, иланг и е много кремообразен парфюм. Дори към плажен ваканционен отива. Другите фланкъри са със съвсем различен тип сладост.

# 1 195
Цитат на: Hastar в нд, 21 мар 2021, 12:28
"..и тъй ми се иска нещо с роза... Преди имах Боди Тендър на Бърбъри и там някак доста си паснахме с него и завоалираната роза..."

Защо не пробваш https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Rose-d-Isparta-61496.html ?

Не го познавам все още, но Денси беше писала много хубави неща за него, та и аз му се чудя. Thinking

# 1 196
  • Бургас
Отдавна не съм ви чела, извинявам се ако се повтаря, но на какво наподобява Lancome LVEB  Soleil Cristal? Прилича ли на първообраза си и до каква степен?
Не, изобщо не се усеща духа на серията дори.Този е самостоятелен парфюм и e можел да не попада въобще в тази линия.По- скоро има допирни точки за мен в кокоса с Holidays Mancera, който много харесвам.И да не ме разберете погрешно, приликите свършват до тук.

# 1 197
Благодаря за детайлите Simple Smile

# 1 198
Момичета, бихте ли дали  мнения за J'adore L'or  ?
Дълготраен и сладък ли е ? Каква е разликата с оригиналния J'adore ( имах го и много ми харесваше ) ?

# 1 199
Привет.
Картие Карат е около 100 лв за 100 мл. Дали да рискувам да го поръчам без проба?
Траен ли е, за вас?

Общи условия

Активация на акаунт