Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 068
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 230
И аз много харесвам  I want Choo , поръчах втора 40 тичка, ЛМ също много го хареса.Попадение си е.

# 1 231
Някой с няколко думи за нина на нина ричи, скъпи съфорумници?

# 1 232
Денси, мимозата, KristinaZ, може ли няколко думи за I want choo?Innocent

# 1 233
Искам Чу е прасковено,цветен ,наистина прилича на Обувката, но е по-цветен , по-фино елегантен има си плодовованиления драйдаун,но е по-свеж от Обувката ,не така сладък може би от мандарината,имам усещането че пирамидата му е по-богата от описаното във Фрагрантика.Траен , излъчващ ,елегантен.

# 1 234
  • Бургас
За мен I want Choo няма абсолютно нищо общо с непоносимата ми Обувка.Този е приятен без да е нищо особено поне за мен.

# 1 235
Здравейте! Днес в Дъглас си харесах Neroli Amara - Van Cleef&Arpels. Някой знае ли дали е траен този парфюм? Пръснах се на китката, но някак не го намерих за такъв, а ми хареса и искам да го купя.
Вчера пробвах First Instinct Sheer - Amercrombie&Fitch - и за него мисля същото. Та се питам в мен ли е грешката? Моля за мнения. Благодаря на който ще пише.

# 1 236
  • Бургас
Амара не е толкова траен и при мен, но е хубаво лятно предложение, което все още отлагам.

# 1 237
Това съм писала аз за I want Choo
Пролетта и желанието за нов чувствен парфюм ме вдъхновяват и ме карат да се чувствам радостна и щастлива. Комплиментите на обичния ми съпруг и децата ме карат да посягам отново към флакона, истински обект на желание и да се пръскам с женствения прасковен цвят на течността. Нека партито започне сега и да ме изпълни с емоции!
I want Choo е ориентал - флорал, който избухва с радост, смях и съблазнителен финал. Искрящ цитрусов връх от мандарина контрастира с мекотата на кадифени прасковени нюанси. Плътските слънчеви, наподобяващи ванилия нотки на червена “паякова” лилия се смесват с чувствен воал от жасмин самбак, за да разкрият уверена и дръзка съблазън.
Базата от ванилия и бензое държи аромата по тежък, жизнерадостен начин, като оставят наситена следа.
I Want Choo ме превръща в бляскава, уверена, енергична и изпълнена с радост жена. Пристрастих се към него бързо и не мога да спра да вдъхвам прекрасния му сок. Обожавам го, толкова е секси!
След дългото стоене вкъщи имам нужда от блясък и партита, от самочувствие и ведро пролетно настроение, от красота и в мода.

# 1 238
Уау, денси, страхотно описание!! Разглеждала съм блога ти, но не съм чела подробно досега. Май трябва да го направя.

Сега и аз искам Чу. Не съм го срещала в Дъглас май, но имам идея къде може да го има за проба.
Благодаря и на останалите за описанията!

# 1 239
  • Бургас
Точно в Дъглас го пробвах аз, има го.

# 1 240
Всъщност само в Дъглас го има,що се отнася до онлайн.Поне аз не съм го виждала на друго място, май го няма.Хубавото е ,че имат "Try first" - пращат мостра Simple Smile
 Аз го поръчах по коментарите с идеята , че може и да го върна, а то пък какво стана.😀

# 1 241
Някой с няколко думи за нина на нина ричи, скъпи съфорумници?
Тази Nina ли? Не обичам плодови парфюми, но тази Нина харесвам много и я имам. Жизнерадостен, леко киселичък, плодово-цветен, слънчев, сочен и хрупкав като зелена ябълка парфюм. Абсолютно неангажиращ аромат, просто носещ добро настроение и усмивка, женствен и красив. Носи вайб какъвто имат Eclat d'Arpege, Marry Me, Light Blue, A Girl In Capri.

# 1 242
Май тази Нина
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Nina-Rose-61210.html

свежичка ,приятна ,офис коректна.Не знам как е като трайност.Мога без нея ,иначе ми хареса.

# 1 243
Не мога да отгатна коя е само от въпроса, но обикновено като за само "Нина" се говори за тази, за която писах. Фланкърите се уточнават, че и те станаха безброй.

# 1 244
Мммммммм и замириса на море...
Този цвят е всичко!

Общи условия

Активация на акаунт