Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 216
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 215
По препоръка поръчах 30мл Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum за жени 30 ml от parfimo. bg за 49лв. Най-накрая.

# 1 216
  • Варна/Лондон
Благодаря на всички за пожеланията, от сърце желая да ви се връщат, в кутия, с надпис, ако може 😜
За Dior jadore не помня първия с подробности, но в момента имам J'Adore in Joy и J'Adore Absolu и двата ми носят комплименти, но като че ли Абсолу е по-лесен за носене, по приятен(съдя по по-празната бутилка) 😁
Виж, за измъчен и труден парфюм на Диор, hipnotic poison и Едт и Едп, ами не става химията между нас и това e. Държа ги и аз не знам защо, да ги има.😀

# 1 217
Честит празник, Джеронимо ! Жива , здрава и щастлива - прекрасни подаръци !
Последното LVB изобщо не ме изкушава, Карат ми е мега безличен аромат/ никога не го купих / , Жадор ми е класен и женствен аромат .

SOTD : Oud Satin Mood Extrait de Parfum Maison Francis Kurkdjian или моят парфюмен хемелеон.Два дена го нося непрекъснато и съм очарована за пореден път от Мосю ! Началото с аромата на стъблата изчезна след като парфюма си почина 24 часа.Началото му е малко стряскащо удово, но това трае само час, след това се превръща в най прекрасният креместо, медено сладък розов аромат.Трайността му е безкрайна.Много по - сладък е от Satin Mood edp. Усещането ми не ме излъга, че ще е много мой.
Та след първо пръс няма шанс дори да предположи човек в какво се превръща този аромат. Това е първият ми парфюм , който има такова неочаквано  развитие.Цял ден се нося в облак от пурпурно червена роза, полята с мед и подправена с канела и ванилия....
Парфюм за жена, не за младо момиче . 🌹🌹🌹 Дори и по пижама, с него се чувствам така :

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 10:48 от macadamia

# 1 218
Честит рожден ден, Джеронимо! Със здраве да си ползваш подаръците!

Днес бил Международен ден на парфюма, така че честит празник на всички! Wink

dyvaromi, аз питах за Scarlet poppy. Благодаря за коментара!  Ще помисля още, аз съм вече пролетно-лятно настроена и ми се носят свежи и искрящи парфюми. Ще видя дали не мога да поръчам проба отнякъде.

Portrayal Amouage го усещам и след душ Open Mouth Може и с другите Амуажи да е така, но аз имам още само Reflection и той определено не е толкова траен.

# 1 219
Не ми е траен Burberry Her , в студено или топло го носите?

# 1 220
Portrayl е чудовище, голяма мощ, голямо чудо- така и не го купих, ще ме натовари ако го нося често .

# 1 221
Portrayl е чудовище, голяма мощ, голямо чудо- така и не го купих, ще ме натовари ако го нося често .
И индолов на всичкото отгоре.
Не мога да понасям Карат Картие.

Джеронимо, честит рожден ден!

# 1 222
Да, определено не е за всекидневно носене.

Мен не ме души, може би леко индолов го усещам в първите десетина минути, след това- не.

# 1 223

Аз го нося в топло . При мен е траен

# 1 224
Може ли мнение за gucci guilty edt..... Подходящ ли е за топлите месеци?

# 1 225
Носих го в хладно към студено, траен ми беше.

# 1 226
При мен също е сравнително траен 4-5 часа. Носих го тези дни. В много топло време още не съм го пробвала.

# 1 227
Може ли мнение за gucci guilty edt..... Подходящ ли е за топлите месеци?
Эа пролетта до макс ранното лято-ок е. Имам интенэ и е супер силен и сладък, леко ориенталски флорал, но и едт според мен е в таэи гама и лично на мен би ми дошъл прекалено тежък эа горещина. Эа времето сега преди да е станало эа къси панталонки и потници-е супер.

# 1 228
Аз пък си имам още един нов любимец - I want Choo ❤ Прекрасен, изчистен, женствен.Имам и други JC, но този го усетих изключително специален.Поръчах си един,после си поръчах и втори - да има 😅 И е доста силен, което за мен е страхотно.Ще си поделят моето лято със Soleil Cristal-a 😁

# 1 229
Аз съм пристрастена към I want Choo. Мъжът ми също. Иска вечер да го нося. Много секси и хубав парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт