Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 819
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 740
Привет.
Искам да ви попитам кой от тези парфюми да си взема, защото са доста намалени.
Имам само Скандал и Трезор и едва сега откривам колко много неща има, които не зная за парфюмите, но благодарение на вас научавам.
Мислех, че харесвам само, сладки и тежки, че са по трайни, а взех мостра на zadig&voltare girls can do anything и много хубаво ми стои.
Нямам къде да ида да тествам. .

# 1 741
Лалика е доста белоцветен и сапунен, на мен ми идва малко ретро, пуснат е на пазара 1992 и за мен е точно в духа на това време. Не е лош, майка ми много го харесва,но за някой като мен, свикнал на модерните компоти, този не ми е по вкуса.
Лагерфелда съм го виждала в дрогерии, сигурно има къде да се тества и сега.

# 1 742
Смяната на часовника ми докара приятно неделно мързелуване и ровене в старите теми за парфюмните страсти.
И що да видя - чаровната и мъдра подстрекателка densi цитирала gourmethouse.bg и аз, любопитната сврака, да не изтърва информация, надниквам и що да видя - едни италиански разкоши, невиждани и нечувани - Villa Buti! Гръмнах една 15-тичка от La Dolchissima.
Денси, със сигурност си пробвала нещо тяхно, много ще съм благодарна да споделиш! Шишенцата им са разкошни, дано и сокчето да е. Няма ги в базата на ФР, но пък са в списъците на parfumo.net, въпреки че за тях никой не е писал отзиви.
Благодаря за хубавите думи!
Не съм ги пробвала точно тези. Аз ходя в бутика за Лалик по принцип. Ще пробвам специално когато отида и ще пиша.

# 1 743
Ми неискам старо моден, и дрогериен неискам.
Искам хубав парфюм, заделила съм 150 лв  и искам нещо хубаво що годе.

# 1 744
  • виртуално
Hristo Michailov , бих препоръчала това ... като по-лек, ежедневе, летен и относително траен
https://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-eau-de-parfum- … tm_medium=product
може би и тeзи
https://www.parfumi-shop.net/product/22353-roberto-cavalli-parad … azzurro.html#1258
https://www.parfumi-shop.net/product/33013-elie-saab-girl-of-now … ever-b-o.html#623
https://makeup.bg/product/379000/#/option/625354/

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 17:05 от Рапунцел.

# 1 745

Съвсем на прима виста, аз бих взела Hermès Jour d'Hermès Absolu,  50 ml e 131 лв, 85 ml - 164 лв в Нотино. Не знам нормални ли са цените, но пък си струва:)

# 1 746
Аз не бих делила парфюмитена дрогериен, старомоден и т.н. Само да споделя, че последния път като бях в Лили, имаше заредени Elie Saab, Boucheron... Даже бих се радвала и други парфюми да са достъпни в масовите вериги.
Но предвид другите заглавия, които си дала, Лалика вероятно няма да ти хареса. От тази марка може да пробваш Аметист - той си е сладък касисов компот.

# 1 747
BoMarina, на нищо не ми заприлича Gold Myrrh Absolu като го тествах.... Обикновено ако някой парфюм ми напомня на нещо предишно, веднага изниква асоциация в главата ми. Но тук, зеро.
Да, определено е доста скъп. Но смятам, че някой, който търси и притежава нишови парфюми, ще го оцени. Което не означава, че останалите няма Simple Smile

# 1 748
За тези пари и щом търсиш по-луксозно звучене, разгледай парфюмите на Герлен, Ланком, Картие, Гучи, даже и за някои Шанели и Том Форд до 150 лв. се вместваш.

# 1 749
Мерси много за съветите. Сега ще ги разгледам. Том Форд мисля са много тежки.

# 1 750
BoMarina, на нищо не ми заприлича Gold Myrrh Absolu като го тествах.... Обикновено ако някой парфюм ми напомня на нещо предишно, веднага изниква асоциация в главата ми. Но тук, зеро.
Да, определено е доста скъп. Но смятам, че някой, който търси и притежава нишови парфюми, ще го оцени. Което не означава, че останалите няма Simple Smile
Jollie благодаря! Flowers Hibiscus
А според теб какаото прашно и сладко ли е или е горчиво  и като цяло как е като сладост самия парфюм?

# 1 751
  • Sofia

Съвсем на прима виста, аз бих взела Hermès Jour d'Hermès Absolu,  50 ml e 131 лв, 85 ml - 164 лв в Нотино. Не знам нормални ли са цените, но пък си струва:)

Никак не е всеобщ любимец този парфюм, трябва си проба, на някои кожи избива много странна нотка, особено първите 30 минути..

# 1 752
BoMarina, благодаря! Flowers Cherry Blossom
Снощи се чудих, чудих и реших да изчакам да го пробвам при първа възможност.
Зелени смокинови листа или плод по - скоро има в него?
Засега имам и нося смокинята на AdP, той ми е в питейни количества, тъй като получих от приятелка още един като подарък. Харесах много и смокиновия акорд в Gris Charnel, с който имах възможност да се запозная, Flowers Cherry Blossom но има една неопределена плодово - смокинова нотка, която се среща, а аз не я намирам привлекателна за себе си - в този парфюм от кой вид е?

# 1 753
Мерси много за съветите. Сега ще ги разгледам. Том Форд мисля са много тежки.

От мен предложения за роклите на Герлен, La vie est belle Lancome и Poison gril Dior. Последните два са точно по усещането на Скандал (част от любимите ми Grinning ) .
Също и La panthere edition soir Cartier.
Съвсем спокойно можеш да се вместиш с някои от тях и нещо на Ели Сааб (Girl of now е много красив, сладък аромат) .

# 1 754
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-sunflowers-sunlit-showers … e-za-jeni-100-ml/
За тези парфюмчета някой може ли нещо да сподели? Не съм ги срещала досега. Търся нещо ежедневно, непретенциозно, пролетно или лятно.

Общи условия

Активация на акаунт