Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 467
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Харесвали ви   Amouage Blossom Love ?Какво са възприятията ви за него?

Бих искала да питам също и за Lilac love, макар че в момента не мога да го открия на много добра цена.

# 271
А къде може да се тества в София Амуаж, освен в Нотино? Имаше Амуаж преди в магазинчето на Калоян до Висшия адвокатски съвет, но сега май вече го няма този магазин. Аз съм хвърлила око на Sunshine.

# 272
А къде може да се тества в София Амуаж, освен в Нотино? Имаше Амуаж преди в магазинчето на Калоян до Висшия адвокатски съвет, но сега май вече го няма този магазин. Аз съм хвърлила око на Sunshine.
Амуаж има в новия магазин на Елинор в бизнес парка в Младост 4.Там общо взето са основно нишови аромати и "арабели" Bowtie Имаше Амуаж и в магазина на Черни Връх,но в Младост май са доста повече.

Лично аз не. Не е лош, поносих го малко.............но има нещо в него,което не ми харесва.

# 273
Да, страшно много. Лилавият също.

# 274
Аз също ги харесвам много и двата.
Blossom сега направо си е чудесен. Трайност и шлейф без забележки😉

# 275
Blossom Love е невероятен. Много красив, модерен, много скъпи и трайни съставки. Това го прави много излъчващ и супер траен, усещам го 24 часа. Lilac Love също е хубав , траен и присъстващ  в това време е основно какао и люляк, при по -топло време е по -богат.

Да не забравя да си покажа мострите от Monegal. Страхотна презентация..Имам и 4 мостри екстра.

Дотук съм очарована от Flamenco , Ole , Flowerpower.

# 276
  • Пловдив
Тези допълнителните мостри при поръчка само на мостри ли ги изпратиха?
Аз съм много разочарована от тях, защото не получих нито една допълнителна мостра, а в мейлът им пишеше за безплатен сет при всяка поръчка без да уточняват какво да съдържа или не тази поръчка.

# 277
Тези допълнителните мостри при поръчка само на мостри ли ги изпратиха?
Аз съм много разочарована от тях, защото не получих нито една допълнителна мостра, а в мейлът им пишеше за безплатен сет при всяка поръчка без да уточняват какво да съдържа или не тази поръчка.
Да ,аз им писах като забележка ако може мострите да са тази,онази и така...

Първи впечатления от Sisley IZIA La Nuit , силна тъмночервена роза ,която със залп се появява при първото фъс ,солено -остра въпреки,че няма сол по пирамида .Поне аз усещам сол ,след товасе променя става прахообразно сладък ,като преди това се усеща свежа и сочна мандарина , свежа и нежна магнолия избутва розата.След това идва сладостта ,която го и прибира до кожата.
Солеността е различна от оригинала ,розата също.Може би му беше студено,имам чувството ,че оригинала е по-траен,по- дълго излъчва.

# 278
Девойки и господа, аз избухвам с едно мега странно питане за мен - в търсене съм на парфюм с ириси 🌸

Бюджетът ми е около 100 лв

За референция, харесвам много ирисa в Narciso Rouge EDP и L’ange Noir Givenchy. И двата ги притежавам, но искам още нещо, пуста лакомия ... 😂

Имам проба от Citizen Queen, благодарение на една прелестна дама, и ми се струва супер като аромат, но една идея по-тих и прибран, което е единственото, което не ми допада.

Пробвах и Moulin Rouge HdP, благодарение на друга страхотна дама, но той ми идва една идея ретро и прекалено кабаретен за дневно носене.

Основното ми колебание е между CK Eternity Intense и Boucheron Iris de Syracuse.

Идеалното за мен би било усилена версия на Citizen Queen.

Та, отворена съм на предложения и съвети Simple Smile

# 279
Значи... Boucheron Iris de Syracuse ще ти се види тихичък, той е траен, но не е мощен. Много ирисов, сладък и мощен ирис е Esprit d'Oscar, обаче началото е леко ретро като на Citizen Queen. После избуява ирис колкото щеш, на мен ми харесваше, но ми идваше твърде силен. CK Eternity Intense не го познавам.

# 280
Този Oscar de La Renta също ми е в полезрението отдавна! Още една опция в чуденката...

# 281
  • Чукарландия
...Ре - според мен, това е най-правилното и добро, което можеше да Ви се случи с тази мансера. Така, ако ви разочарова, нищо не губите. Макар и сравнително достъпни, цените на Мансeра не са съвсем подарък, така че ще имате възможност да си вземете бутилка от нещо наистина желано. Simple Smile
о да,така е:) Особено за толкова противоречив аромат,но нямаше от къде да взема проба( беше обещана).За мой късмет идва при мен Bowtie и нямам търпение да я пробвам,след това залагане За и Против Satisfied

Аз пък залагам "За"!😉
Не се знае от кой храст ще изскочи нещо неочаквано!

Jollie сега трябва да се включи Kovatcheva! 🤗
Тя е Кралицата на ирисите... (емотикон с ирис). 💜

А за себе си се радвам, че изтървах офертите на Ani и Marfa. Не искам тихички парфюми - особено на тези цени. Сега ми се дивее, искам нещо присъствено, шлейф, примерно двайсетина метра, такива ми ти работи. Ураган, след мен - цунами. Такова избухване ми се ще! 😜

# 282
  • by the sea
аа..Марфа не е тихичка, аз не бих си пръснала 3-4 пъти от нея, ще почина Grinning

Фенси радвам се че  ти харесва  Bal d'Afrique точно днес си стартирах деня с него, понеже знаех , че ще тежък ден и исках да мириша уверено. Днес го усещах по-флорален и чист като скъп сапун..ще си оставя малко от мострата и за по-топло време, май започва да ми харесва.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 21:32 от RedPanDa

# 283
  • До сърцето...
Девойки и господа, аз избухвам с едно мега странно питане за мен - в търсене съм на парфюм с ириси 🌸

Миналата тема беше пролетна и доста момичета писаха за ирисовите парфюми. Запомнила съм Атти с предложението за Montale So Iris Intense.

Но Белла е права - тук Ковачева ще е в стихията си Stuck Out Tongue Winking Eye

BBeLLa, последното, което бих казала за Марфа-та е "тихичка" Grinning Пръснах от мостра, без да погледна нотките, с тая тубероза щях да умра.... мих, трих, бърсах... още 100 часа стоя на ръката ми.

# 284
Нито Ани, нито Марфа са тихи парфюми.
Бел, и двата обаче въобще не са за теб, не съжалявай. Сега Ани ще се появи вероятно в размените, но не вземай без проба.

Общи условия

Активация на акаунт