Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
-
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Сексът и градът"?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Парфюмите"?

Тази работа в Холандия (Нидерландия) може да върви , те са от там , но на МНОГО други места ще те изгонят директно като куче. Имат и толеранс , понеже е жена 25-27г може би... В Щатите и УК е пълно с офиси , които още на входа има табели FRAGRANCE FREE ZONE , мен са ме гонили няколко пъти , от кафе , бар , ресторант .... И едно е да те удушат , без значение дали ти харесва , или не парфюма , но ако попаднеш на някой с Hyperosmia (не знам как се казва на БГ) , буквално с нейната стратегия ще му ...ш ......та с извинение. Не случайно послените години се наложи един израз overspraying / to overspray , който по принцип ползват бояджиите.
Ето и линк към видиото, на мен ми беше забавно. 

ли говориш?
, в
коняка е СИЛНО намален , което мен ме дразни. Приеми ги като по-евтни фланкъри , но не и като заместители. Ако тепъва се запознаваш с тях ще ти е по-лесно да ги приемеш.