Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 406
  • 1 914
  •   2
Отговори
# 615
Много интересна тема сте захванали Simple Smile
И аз не гледам никакви канали, по-скоро чета мнения от интерес( тази темичка така я намерих).Ползвам ги единствено за ориентир, което не значи че ако съм си наумила да пробвам нещо няма да го направя , защото някой си някъде не го харесва.Но определено ми е любопитно, за нови парфюми, за стари които не съм чула/пробвала.Според мен няма лоши аромати, а такива които не са ми по вкуса или определям като безлични.

Вече 1 час върху ръката ми  , новият La vie est belle доста ми допада за парфюм, поръчан на сляпо.Не мисля, че бих се изразила добре и полезно като някои мадами тук, които се справят страхотно с описанията, но ще кажа две приказки относно него - в началото много ми напомня на първия , но някак не е толкова рязък аромата, по-мекичък ми се струва,въпреки че е достатъчно силен.Усещам кокоса , не е супер осезаем , особено след един час - обгърнат е някак си, все пак според моя нос си е там в основата😄 По-лек е аромата , помирисвайки двата първия ми се струва някак по-тежък.
Като цяло съм доволна,много ми хареса парфюмчето, не съжалявам че го взех.

# 616
  • На черешатааа
Нищо не следя и не слушам. Тази тема ме "Лъзна" по тази страст Satisfied. В началото като четях, преди 100 лета се дивях как може да има човек 20-30 парфюма, защо са му за Бога. Аз имах 2-3 Innocent. Сега като минах 100, вече не се питам Satisfied  Ми болест, ко да праИш. Вчера ми пристигна този разкош . Исках го от края на миналата година може би. Прелест ми е. Купен чисто на сляпо, както повечето ми до сега и отново виждам, че интуитивно  си целя ароматите.  Благодаря на всички, които споделят и описват така красиво Flowers Hibiscus , аз не мога.
Да се изкажа и за БР харесвам го, бих си го купила пак , но чак не припадам по него.
Сега тая Италика ........... няма да се спи пак Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 617
  • Sofia
Здравейте!
Имам няколко забравени парфюма,които са станали по-тъмни и много силно миришат.Има ли начин и с какво мога да ги разредя,за да ги ползвам за ароматизиране напр.на гардероб или др ?

# 618
Пробвах новия Ла ви е бел-моят нос не отчете нищо от кокос,слънце,плаж,кристално звънтене...даже се учудих и пробвах на блотер и кожа,все едно не е фланкър,много по-различен,нито я има тази луксозна пухкава сладост,нищо...но затова пък Аз искам Джими Чу ми отвя акъла-страхотен,дълбок,чувствен,развива ми се загадъчно и ще взема едно 10 мл виалче за 33 лв....
Къде има 10мл.?

# 619
Вземи си потпури, напръскай ги с парфюмите без да ги разреждаш и ги сложи в органзени или муселинови торбички и по гардеробите, или където искаш да ти ухае на тях. Ако все още ти харесват.

# 620
Този Джереми или както изобщо му е името за мен е изключително неприятен, да не кажа противен тип, плиткоумен, алчен и некомпетентен, струва ми се, че не таи уважение нито към парфюмерното изкуство, нито към жените, нито към зрителите си.
Не знам дали ти е попадала информацията че въпросният вече има собствена парфюмна линия. Ти много точно обобщаваш впечатленията, които и аз имам - никакво уважение към парфюмното изкуство, поне съдейки по презентацията, нотките и цената. Да кажа, не съм ги пробвала, но по ревютата на другите влогъри - така изглежда.

# 621
Здравейте! Тайничко ви чета и се въхищавам на това, което знаете за парфюмите. За мен удоволствието да чета и слушам впечатления за даден аромат е почти равно на това да го нося. Ще си позволя да питам нещо "богохулно" на фона на по-специалните имена, които обсъждате, но дали някой е пробвал/ползвал парфюм на Ким Кардашиян? Въпреки че той е насочен към масовия потребител, чета предимно хубави отзиви и вярвам, че тя не прави компромис с качеството. На мен лично бутилките й никога не ми харесват, освен онази на Crystal Gardenia. Видях, че Евгения Джаферович говори за него в едно видео и че й е любим и винаги я питат какъв парфюм носи, когато е с него.

# 622
Dari_77 10 мл кутийки бяха подредени около тестера в Дъглас-33лв

# 623
Пробвах новия Ла ви е бел-моят нос не отчете нищо от кокос,слънце,плаж,кристално звънтене...даже се учудих и пробвах на блотер и кожа,все едно не е фланкър,много по-различен,нито я има тази луксозна пухкава сладост,нищо...но затова пък Аз искам Джими Чу ми отвя акъла-страхотен,дълбок,чувствен,развива ми се загадъчно и ще взема едно 10 мл виалче за 33 лв....
Къде има 10мл.?

В Дъглас го има.И аз съм му хвърлила око, но ще комбинирам с някаква следваща поръчка Simple Smile

# 624
Здравейте! Тайничко ви чета и се въхищавам на това, което знаете за парфюмите. За мен удоволствието да чета и слушам впечатления за даден аромат е почти равно на това да го нося. Ще си позволя да питам нещо "богохулно" на фона на по-специалните имена, които обсъждате, но дали някой е пробвал/ползвал парфюм на Ким Кардашиян? Въпреки че той е насочен към масовия потребител, чета предимно хубави отзиви и вярвам, че тя не прави компромис с качеството. На мен лично бутилките й никога не ми харесват, освен онази на Crystal Gardenia. Видях, че Евгения Джаферович говори за него в едно видео и че й е любим и винаги я питат какъв парфюм носи, когато е с него.

https://www.parfimo.bg/kim-kardashian-kim-kardashian-eau-de-parf … m-za-jeni-100-ml/

За този съм чела хубави отзиви. Стар е, знам че има и нови, но нямам информация за тях.

# 625
Много благодаря и аз за мненията за парфюмните влогове! Страхотни сте, супер обосновка! Довечера ще ги нацъкам всичките абонаменти. Радвам се, че не съм сама в мнението си за Джереми, направо сбъркана се почувствах. Grinning

Ах, ще го видя и аз този нов Ла Ви Е Бел, много искам аромат на кокос и плажно мляко да намеря Simple Smile))

# 626
  • Бургас
Чета, че супер много обсъждате новия ЛВЕБ, предния път забравих да го пробвам, както и новото Нарцизо.Отивам сл. малко, че утре пак ни затварят моловете тук, аман значи.

# 627
  • София
Някой може ли да сравни Narciso rouge edp и edt? Имах edp преди, но го размених, защото ми миришеше на моркови, от ириса предполагам. При edt версията пише, че се усеща момина сълза, мисля, че е по-подходяща за мен. Приличат ли си двете версии или са напълно различни?

# 628
Брайт да споделиш мнение за ЛВЕБ,ако е удобно разбира се,че ми стана интересно.

# 629
Извън темата, но къде затварят отново моловете? Не гледам новини много много, да не каже хич.

За да не е спам, най-накрая взех Aramis Calligraphy Rose. Голямо чудене, голямо нещо. Тепърва го и опознавам, абсолютно сляпа покупка беше.

Общи условия

Активация на акаунт