Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 339
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 705
И аз имам психологическа бариера за купуване, и не мисля да излизам от комфортната си зона за сега, пък било то и за тази прекрасница Делина.
Аз при финансова невъзможност се насочвам към фабрични минита - сетове или част от тях Simple Smile Когато си ги делим със съфорумци, приятели, не се усеща толкова тежестта върху джоба. Даже си преценям след 10-11мл искам ли все още голямо бутилче.

# 706
Вземате си Розата на Пол Смит и мирясвате на тема Делина.
Не е същото, но носи почти същото усещане, а усещането за джоба е приятно Laughing

# 707
  • София
За мен Делината е като някакво дежа вю. Съвсем отскоро го имам, но ми е толкова познат, все едно съм го имала и преди и просто е било въпрос на време да си купя втора бутилка. Писах вече, че в главата ми е този аромат е почти едно към едно с един евтинджос на Orsay отпреди години (той е даже отпреди  да пуснат Делина на пазара) , който много харесвах и носех - L'Or de Say No. 2, жалко че вече го няма, веднага щях да го купя пак и да ги сравня. От всички описания, които съм чела, Делината си го представях точно такъв, какъвто е.
Абсолютно да! И за мен навява асоциация за нещо, което съм имала и много съм харесвала. Било е доста преди, и а-ха ми е на езика/носа да се сетя какво е, но не успявам.

# 708
Аз не харесвам как ми стоят рози в парфюм. В Делина много ли се усеща розата?

# 709
За мен Делина носи вайба на това чудо, което си бях купила за една Коледа преди 100 години /едвам го изпръсках - душеше ме и ми заставаше на гърлото/
https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Promesse-240.html

# 710
Здравейте, момичета!
Може ли да ми опишете Burberry Brit for Her !

Привлече ме бадемът в него, чудя се дали не е много захарен?

За мен е твърде сладък и мирише някак евтино. Момичето на Ели Сааб съм имала и го предпочитам като вариант за бадем.

# 711
За мен Делината е като някакво дежа вю.
Първообразът на Delina е Manakara на Indult, лансиран през 2006 г.
Оттогава насам този акорд има много интерпретации. Според мен единствената причина точно Делина да стане такъв хит, а не някой от подобните парфюми, лансирани в годините преди нея, е значителният рекламен бюджет, отделен за влогъри Simple Smile

Делина е на пазара отдавна, аз лично се учудвам, че чак сега се разшумя толкова в темата за него, лично на мен много ми беше  харесала бутилката  преди година и го взех по локдаунските велики намаления.  Има един парфюм, за който все не остава бюджет да си го взема, а е в списъка ми отдавна - Tihota Indult. Сега и Manakara ще влезе в него. Miyako , благодаря за отзива ти относно Divine, ще си поръчам сет с пробички от тях.

# 712
То си е само роза с личи. Не харесваш ли пози стой далеч.
Белла обаче да си вземе една 10-ка от размените.

# 713
  • Бургас
Делина много ми харсеа, харесва се и на хората около мен, дъщеря ми също е във възхита, а аромата освен, че е чудесен за мен е и уникално траен. Да, има много парфюми с които има допирателни, но и много се отличава от тях. За мен цената на сетчето 3*10 в нотино е съвсем приемлива /за разлика от голямата бутилка, за която няма да се прежаля такава сума/. Много мейнстрийм аромати струват по 100-тина лв за 30 мл, така че за мен сета си заслужава и е силно преувеличено да се каже, че е ценово надценен, освен ако не държите на "розов флакон", че имаше въпрос за ... "не познавам ароматите, ама пък червената капачка повече ми харесва" да ме извини дамата
То си е само роза с личи. Не харесваш ли пози стой далеч.
Белла обаче да си вземе една 10-ка от размените.
Розата е сладка, не е спиртна българска роза или мазна турска, каквито не харесвам. Белла да знае, че 10-тичките са без пулверизатор, т.е. има, но само един в кутията.

# 714
Никога не обявявам даден парфюм за копие на друг просто защото ми идва скъп.
Нищо общо нямат Делина и Rose Paul Smith, нито с Promesse. Има хиляди парфюми с роза, личи и ревен, но нито един не е Делина.
Аз също бих се насочила към малко количество или просто ще търся в друга ценова група, ще спестявам или ще опитам да забравя 🤣🙈
Няма смисъл да се самозаблуждаваме- популярните парфюми са скъпи, тази наша лудост е скъпа, но вярвам всеки един парфюман осъзнава кое как. Дали пренасочва финанси от друго перо, дали просто не пробва та да не го мисли...

# 715
  • Варна/Лондон
Aз от мострата на Delina rosee усещам рози, но не от онези, с които свързвам навремето на село при баба ми например, тежки аромати на различни рози, а много нежно и ефирно, няма плътност . В Dior Rose gipsy я усещам доста по осезаемо например. Но както всеки казва, до кожа е.

# 716
Смарти, напълно съм съгласна с търсенето на копия. Ако харесвам един парфюм мога да нося и оригинала и копието, не ми пречи. И двете, дядо попе, както се казва...
 За мен розата на Пол Смит не е копие, написах, че носи същото усещане, аз обичам горчивината и свежестта там. Бях тръгнала да я разменям, но я оцених със закъснение. Имам Делина, имам и Пол Смит, вторият определено повече ми харесва. Делината е локум и ЗА МЕН не си оправдава цената, но това си е мое мнение. Получих го като подарък и ми беше любопитен, но не бих спестявала за него.

# 717
Хораааа,няма как да не ви се похваля,след като ви надух главата- имам си Pearl Mancera,тола, топла, сутринта тичах да си я взема още в 10 ч Stuck Out Tongue Много съм щастлива. Ако още някой търси,да ми пише на ЛС,ще му кажа къде има още бройки Simple Smile
А като се прибрах,куриера ме зарадва една голяма красота на смешна цена - Velvet Oud Lattafa Yellow Heart Препоръчаха ми я като любител на La Yuqawam Homme Rasasi да го пробвам,защото бил много блиък и доста добър.Аз направо го поръчах и останах очарована.Наистина е много близък до Расаси,  вместо малини има цитруси,някак по-лек е,но пак е много хубава и мека кожа Simple Smile Мисля,че всеки кожоман трябва да го пробва!

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:46 от Ре

# 718
За мен също розата в Делина е локуместа-бледо розов локум,ненакъртващ,а семпло сладък,нежно момичешка,закачлива и осезаема.

# 719
  • София
За мен Elie Saab Essence N1 Rose е перфектният розов локум. Вече не знам дали се намира по бг сайтовете.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 13:52 от Lizia

Общи условия

Активация на акаунт