Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 335
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 720
Сега прочетох във fragrantica, че Narciso Poudree и Narciso Rouge на Narciso Rodriguez са с българска роза. Определено най-малкото ще ги тествам Grinning

# 721
За мен също розата в Делина е локуместа-бледо розов локум,ненакъртващ,а семпло сладък,нежно момичешка,закачлива и осезаема.
Ей това е за мен най-точното определение за тоз аромат което съм чела досега, благодаря , същото усещане абсолютно People Dancer

# 722
  • Бургас
На някой дали му се занимава да разкаже за -https://www.fragrantica.ru/perfume/Tiffany/Tiffany-Co-Intense-50796.html Денс, Ковачева Stuck Out Tongue Closed Eyes или някой друг? В момента марката има 25% и 30-ката идва без пари на 67лв.Интересува ме дали става за мен.

# 723
  • София
Ре  - Много хубави снимки!
Радвам се, че тази латафа ти е допаднала - гледал съм хубави ревюта и навсякъде я хвалят. Аз също съм я сложил в списъка с желаните, но когато наскоро се чудех кой - Velvet Oud  или Afnan Rare Carbon, реших да избера този, който чака от по-отдавна Simple Smile Твоята позитивна емоция се усеща от поста ти и наистина ми е драго, че си щастлива с новите ти красиви придобивки.

# 724
Отдавна търся някой вълшебен розов парфюм...
Честно казано, такива големи изисквания имам към подобен парфюм, че даже не смея да пробвам да се сдобия с такъв.
И не знам за модерните гурмета с рози, някак си едни скъпи ми се струват и не искам да ухая на сладкиши.
Абе, иска ми се, ако ще е роза да е истинска - дали ще е бяла, тъмно-червена или розова (особено искам тъмно-червена), да не говоря за някои извънземни жълти рози пък ... да мирише на окъпана от росата и нагряна от слънцето истинска роза.
Сещате ли се за нещо подобно?

# 725
.....Твоята позитивна емоция се усеща от поста ти и наистина ми е драго, че си щастлива с новите ти красиви придобивки.
Благодaря:)))))))))))))))))))))
Много се радвам Simple Smile А Velvet Oud наистина е страхотен, страхотна кожа!!!

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 14:21 от Ре

# 726
  • Пловдив
Аз също страшно харесах Делина и си поръчах сега от Нотино сета 3 х 10мл, нищо, че цената му е малко по-висока от предния път.
На моята кожа единственото общо между Делина и Розата на Пол Смит са розите.
При Пол Смит са доста реални и натуралистични, но също е много, много добър парфюм. Аз също като Emia бях тръгнала да го разменям преди години, но в крайна сметка го запазих за себе си.
При Делина ми харесва локуместото усещане, но пък ревенът го балансира и на моята кожа е приказка просто. Не намирам нищо дистанциращо или грубо в него.

# 727

А като се прибрах,куриера ме зарадва една голяма красота на смешна цена - Velvet Oud Lattafa Yellow Heart Препоръчаха ми я като любител на La Yuqawam Homme Rasasi да го пробвам,защото бил много блиък и доста добър.Аз направо го поръчах и останах очарована.Наистина е много близък до Расаси,  вместо малини има цитруси,някак по-лек е,но пак е много хубава и мека кожа Simple Smile Мисля,че всеки кожоман трябва да го пробва!

Много го харесвам този аромат!
Само дето не намирам нищо мъжко в него, а е унисекс!
За цената си е превъзходен!

# 728
......Много го харесвам този аромат!
Само дето не намирам нищо мъжко в него, а е унисекс!
За цената си е превъзходен!
Не знам за кой от двата говорите, но и двата са страхотни и унисекс и за мен Simple Smile

# 729
  • Бургас
На някой дали му се занимава да разкаже за -https://www.fragrantica.ru/perfume/Tiffany/Tiffany-Co-Intense-50796.html Денс, Ковачева Stuck Out Tongue Closed Eyes или някой друг? В момента марката има 25% и 30-ката идва без пари на 67лв.Интересува ме дали става за мен.
Ако се запознаеш с мен ще те запозная с Тифани Smiling Imp Хич обаче ни ми звучи като да е "твой" аромат. Ти харесваш някак по-пищни, а той е сух, елегантен /не чи ти не си/, но доста по-обран от разточителните парфюми които харесваш.... май

# 730
Честно казано, такива големи изисквания имам към подобен парфюм, че даже не смея да пробвам да се сдобия с такъв.
И не знам за модерните гурмета с рози, някак си едни скъпи ми се струват и не искам да ухая на сладкиши.
Абе, иска ми се, ако ще е роза да е истинска - дали ще е бяла, тъмно-червена или розова (особено искам тъмно-червена), да не говоря за някои извънземни жълти рози пък ... да мирише на окъпана от росата и нагряна от слънцето истинска роза.

Love in Paris Nina Ricci е непретнциозна и елегантна роза-роза. Няма гурме, няма изненади. Червени разцъфтели рози. Може да отидеш и на работа, и на опера с нея.

Chopard Love Chopard - изкусителна роза, малко по-сладка, малко по-драматична, съвсем леко опушена.

Lancome Idole Intense - свежа и игрива роза.

Любимата ми нова роза (напоследък доста харесвам всякакви рози май), е тази
Mon nom est rouge Majda Bekkali - разточителна, ултра наситена тъмночервена, потчи черно-червена роза, в стая с тъмни плюшени завеси, окадена с тамян и тайнствени балсами. Има и кардамон, и тютюн, и сантал, огън и земя. Магьоснически аромат, вкл за магьосници от мъжки пол, защо не. Според мен, това е парфюма на тази госпожа:

# 731
  • София
Да пробвам и тук :
Ужасно много харесвам червената Интеза Секс Унисекс Амбра Д'Арабиа - дезодорант има навсякъде почти, а тоалетната вода отдавна не се произвежда. Има ли някъде аналогичен продукт на друга фирма като тоалетна или парфюмна вода?

# 732
Ако се запознаеш с мен ще те запозная с Тифани Smiling Imp Хич обаче ни ми звучи като да е "твой" аромат. Ти харесваш някак по-пищни, а той е сух, елегантен /не чи ти не си/, но доста по-обран от разточителните парфюми които харесваш.... май
Сега сравних Intense с моя Limited Edition - първият е по-богат на съставки и със сигурност ще е по-пищен и различен от лимитирания. И двата са дело на Даниела (Рош) Андрие, много харесвам парфюмите ѝ.
Bright Crystal, ако любимият ти парфюм съвпада с ника ти, много вероятно е да харесаш и Intense.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 15:14 от Анонимен

# 733
Точно същото щях да напиша като двелфен-ако все още си фен на кристал-а, тифани интенэ не е далеч от таэи траектория, макар да е много по-наситен, эа мен пудрест, но и чист, кристален.

# 734
Swiss Arabian Sehr al Sheila - тъмночервена, богата и упойваща роза.
Ето тук съм писала за нея - https://bg-mam.ma/p/1266412/41680951
Аз обаче колкото и да я харесвам, трудно я нося.

Общи условия

Активация на акаунт