Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 147
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 945
WaltherP99, трудно ми е да те цитирам през телефона, но на въпроса ти - Phylosikos-ът е EDT.
Обожавам аромата, но е неприятно нетраен и се замислям за EDP, след като го приключа.
Имат ли осезаема разлика?
Днес се влюбих в парфюма на един младеж... толкова беше хубав и различен от масовките, а съм почти сигурна, че беше нещо ретро. Хем свежо, хем плътно, леко билково и горчиво, съвсееем леко сладнеещо и тръпчиво като пелин... чудо, чудо.
Браво! Страшно обичам хора, които имат свое виждане, и не следват сляпо тълпата, модата и пр.
Не посмях да го питам, че моментът и мястото не бяха удачни за small talks, но ще го запомня с добро. 🙂

# 946
Привет, дами,
преди няколко години по-активно пишех във форума, но се оказа, че съм си забравила паролата и се наложи да регистрирам нов профил. Влизам с конкретно питане. Много искам да си взема Rouge malachite на Armani, но имам съмнение относно автентичността в Дъглас. Породени са от поръчка от сайта им преди известно време на Bleu Lazuli. Парфюмът някак нямаше особена трайност. Дали може коментар от Вас и има ли смисъл да се притеснявам изобщо или е някакво по-скоро самовнушение?

# 947
Майтапиш ли се ментета в Дъглас?
Оригинали са. Трайността е различна при всички кожи и хора.

# 948
Привет, дами,
преди няколко години по-активно пишех във форума, но се оказа, че съм си забравила паролата и се наложи да регистрирам нов профил. Влизам с конкретно питане. Много искам да си взема Rouge malachite на Armani, но имам съмнение относно автентичността в Дъглас. Породени са от поръчка от сайта им преди известно време на Bleu Lazuli. Парфюмът някак нямаше особена трайност. Дали може коментар от Вас и има ли смисъл да се притеснявам изобщо или е някакво по-скоро самовнушение?
Това, че даден парфюм е нишов и като цяло е в по-висока ценова категория, не означава, че ще е траен и шлейфов. В някои случаи това зависи и от самата кожа.
Няма за какво да се притеснявате!

# 949
Майтапиш ли се ментета в Дъглас?
Оригинали са. Трайността е различна при всички кожи и хора.
Изобщо даже. Също така, за съжаление, част от структурата на бутилката му се разлепи, което при другите ми два парфюма от серията, закупени от чужбина, не се случи. Това пак не е доказателство за каквото и да било. Ясно е, че трайността варира, но тази на тестера в магазина беше значително по-голяма от тази на получения парфюм, поръчан от сайта им. С други оттам, закупени директно от магазина, не ми се е случвало, факт.
Прикачих и изображение на това, което се разлепи.

# 950
Купи си го от чужбина.

# 951
Привет, дами,
Rouge malachite + Врачанската школа = 4-5 часа трайност

# 952
  • Пловдив
Някой може ли да каже две думи за Shiseido -  Zen? Много ли прилича на Coco mademoiselle?

# 953
На мен ми прилича достатъчно много, но това е сигурно, защото не понасям Мадмоазелата.

# 954
Някой може ли да каже две думи за Shiseido -  Zen? Много ли прилича на Coco mademoiselle?
Определено са различни. Зен също е свеж, но е по-плодов и при него липсва острата нотка на ветивера.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 01:11 от Ваня Ставрева

# 955
Колко готина идея за ръчни рисуваните парфюмчета на сватба, супер яко ☺ Аз много бих се изкефила, а кой бих избрала - или loverdose на Дизел или Хипнозата на Ланком 💗

# 956
Привет, дами,
Моят Rouge Malachite e купуван точно от Дъглас. Нямам никакви съмнения за автентичността - трайността му, върху мен, е повече от 8+

# 957
Някой може ли да каже две думи за Shiseido -  Zen? Много ли прилича на Coco mademoiselle?
Аз не харесвам Zen, а харесвам Coco mademoiselle, според мен не си приличат много.

# 958
  • Sofia
За мен Зен е преплакнатото шише от Мадмоазел.
На Шисейдо харесвам всички  Ever bloom.

# 959
  • Пловдив
Благодаря ви. Аз не харесвам Coco mademoiselle. Ще тествам първо.

Общи условия

Активация на акаунт