Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 135
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Снощи и аз най-после пробвах Круизния Ангел 2020. Страхотен е! Свеж, кристален и с полъх на сладко от зелени смокини. Ще си го оставя за по-топли дни.
Днес, водена от мисълта за сочни смокини, сутринта се изкъпах с Kilian Adults и излезнах. Цял ден го усещам Heart

# 991
Много приятен се оказа този круизен. Тънко сладък, но носи свежестта и лятото в себе си. Точно като мармалад от узрели смокини, без момента с добавяне на лимонтузу (така ли се пише?). Май си открих най-случайно летен парфюм.Nature Sunny

# 992
Вижте какво открих случайно докато търсех парфюм с папирус:

https://www.perfumemaster.com/boucheron/la-collection-cuir-de-ve … -unisex-fragrance

Аз го искам много силно, пирамидата изглежда повече от интересно за мен 😍

Корекция!

И това! Това пачули пък не мога да си го изфантазирам даже...

https://www.perfumemaster.com/dolce-gabbana/velvet-black-patchou … -unisex-fragrance

Мисля, че рязко ще започна да гледам основно този сайт пред фрагрантика.

# 993
Това също ми изглежда идеално за лятото и с интересна пирамида,  но да видим:blush:

# 994
Това също ми изглежда идеално за лятото и с интересна пирамида,  но да видим:blush:

Точно щях да го кача и аз - сложила съм го в кошницата на предзаказ  от снощи и му се чудя .... много мое звучи .....

# 995
  • Germany
Момичета и момчета, имам питанка относно Attar Colection - мускуса страшен ли е като при Tiziana Terenzi ?
Не, нямат нищо общо. Муск кашмир е точно като бял, фин кашмирен пуловер, обгръщащ тялото. Мирише точно на мускус, на чисто, леко перилно и сапунено, на мокро тяло след баня. Успокояващ, нежен, но и добре излъчващ. Типа му е по скоро Есенс на НР, но по-изящно направен. Мускусите на ТТ са пращящи, целофанени, от тях избухват всички ноти и правят парфюмите на марката да крещят.

Страхотно Heart Eyes
И в ръцете й...Tobacolor, много искам да го душна това творение!

По случайност вчера носих Тобаколор и мога да помогна. Много се радвам, че лице на парфюма е точно Нина Добрев. Точно парфюм за брюнетка, за топъл тип жена или мъж е.

Приятно изненадана съм от Tobacolor, много при това. От ревютата, които гледах, очаквах съвсем друго нещо, а те се оказаха отново абсолютно неверни. И един ревюър от утвърдените като подеме, че е много сладък, и много зле, и вече всички започват да се надпреварват да дават същите оценки.

При мен този парфюм е много различен от всичко, което е правено от Диор, и ако някой ми го беше дал за тест на сляпо, със сигурност щях да кажа, че това е парфюм на Килиан, а не на Диор.

При мен започва много мъжкарски, дървесно, като миризмата на дъбова бъчва, поела алкохолния аромат на хубав ароматен бърбън, с чудна медена сладост и аромат на сушени плодове. За първи път да ми хареса мед в парфюм, нито е прекалено сладък, нито пиклив, а  по-скоро ми напомня усещането от лъжичка светъл акациев мед. Дървесните, и леко нагарчащи ноти са засладени от естествената сладост на сушени плодове. Представете си, че отваряте прясна кутия сушени сини сливи, обработени със захарен сироп, мекички, пружиниращи, и много вкусни. Точно така ги усещам там, и страшно ми напомнят и сливовото усещане от Ambre eccentico на Армани. Защо казах, че бих казала, че е парфюм на Килиан - защото в дървесно-алкохолното усещане, комбинирано със сладки сушени плодове на мен страшно ми напомня за любимият ми Straight to Heaven By Kilian. Само че тук е добавен и много тютюн. Тютюнът е сух, ароматен, доста суров в началото, подобен на този от Ред Табак на Мансера, но с развитието си се променя, и преминава от форма във форма. В един момент го усещам като ароматизиран ябълков тютюн, незапален, а току що отворен. В по-следващ момент, някъде три четири часа по-късно, става наистина сладък тютюн, подобен на този от Sweet Tobacco Spirits 18.21 Man Made. Обаче най-хубавото, взето от него, няма го онова мъчно медено, нечистоплътно и животинско усещане от него. В базата си е много красив - топъл, горчиво-сладък, с фин аромат на кафе, дървесно амбров, с повей на сладък тютюн и сливов мармалад. Изобщо не ми е сладък, и бих казала, че Fève Délicieuse и Ambre Nuit  от същата линия са много по-сладки от него. Съгласна съм донякъде и с оприличаването му на Mitzah, точно в частта с това фино амброво медено усещане се покрива и с него.
За мен  Тобаколор е страхотен парфюм от първо носене, по-скоро е мъжки, много хай, много тежкарски, и личи, че е хубаво направен. Трайността му също е доста осезаема, повече от 8 часа, след това го изкъпах. На шал стои просто лудница. И ако нямах няколко подобни на него, щях да го купя с огромно удоволствие.

# 996
Здравейте,
Утре смятам да пробвам   два-три  парфюма  на CH CONFIDENTIAL
С кои ще ме посъветвате да започна?

# 997
  • София
Arusi веднъж пробвах почти всички. Залагах, че ще харесам Nightfall Patchouli, но не помня какво стана, че не се харесахме. Спрях се на Burning Rose, но не дотолкова, че да го купя.

# 998
Здравейте,
Утре смятам да пробвам   два-три  парфюма  на CH CONFIDENTIAL
С кои ще ме посъветвате да започна?
Всички  са много много хубави.
Ако обичаш сладки парфюми Тонката е задължителна. Удът е най-хубавият чист уд, който притежавам. Розата е добра. Не харесвам Сандала аз.

# 999
Някой има ли опит с този аромат:
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-de-Mandarine-Ambree-18183.html

Ако може мнение Simple Smile

# 1 000
Освобождавам място за нови любимци, и си поиграх малко. Казвам сбогом на тези прекрасници преди да ги рециклирам:

И сбогом на финалистите от началото на годината:

# 1 001
  • София

Ен на брой бутилки съм изпръскала.. страхотен за лятото, и за разлика от други от тази серия, е и сравнително траен. Лято в бутилка Heartpulse

# 1 002
Леле, Dez, как успяваш? Врачанска школа или просто са били на финала всичките? Браво!

# 1 003
Освобождавам място за нови любимци, и си поиграх малко. Казвам сбогом на тези прекрасници преди да ги рециклирам:
...
И сбогом на финалистите от началото на годината:
...

как успяваш да се справяш с такава скорост?
аз много се старая, но дъна никакви!

днес ми е лятно и на сляпо поръчах Eau de Pamplemousse Rose Hermès, Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermès и Green Tea Yuzu Elizabeth Arden - душата ми жадува за свежест и хладен повей в горещина

# 1 004
Страхотен и за мен за жарко лято. Остър, но после мек, разхлаждащ, прелест. Много го харесвам аз.

Общи условия

Активация на акаунт