Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 037
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 065
Мен лично с нищо не ме впечатли - скучен и мейнстрийм, сякаш съм го мирисала 100 пъти преди. А много го исках, заради бутилката. Сладък. Според мен не е за насляпо, задължително го душни някъде.
И аз по същата причина го пробвах, изобщо не ми допадна. Трайностра хич не беше добра при мен, което в случая си беше плюс

# 1 066
  • Бургас
И от мен едно не за  Monblanc Signature, не бих си го купила, не е мой тип.

# 1 067
Прекрасно ревю, densi! Подобно усещане ми донесе новата ми придобивка - Loewe Aura Pink Magnolia, чуден добре композиран парфюм с малко съставки, но с много силно и омайно присъствие.
Започна с леко остър вкус на микс от червени плодове, веднага след него мускът го омекоти и открои магнолията, подплатена със сандалово дърво. То пък се усеща като лека игрива нотка, сякаш играе на криеница и отвреме на време се показва благороден дървесен мирис.
Присъствен, женствен, красив парфюм, младежите веднага ме нанюхаха и "ау мами страшен парфюм".
https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Aura-Loewe-Pink-Magnolia-60645.html
Loewe мааалко можеха да се постараят с кутията за тия пари, нещо кадифенце, велурче ама айде много искам Simple Smile Инак бутилчето е много красиво, хем семпло, хем разкошно, с облицована с дърво стабилна капачка, отгоре с релефното лого - напомня на печат. Сокчето е бледо синьо, нетипично за "розов" парфюм по заглавие.

Pink Magnolia би се харесал на дами, които обичат присъствени, но по-меки креместо-цветно-мускусни аромати, не много сладки, без непредвидими "завои" в нотките. Концентрацията на есенциални масла е 20 % и трайността е очаквано дълга. Модерна класика, доказваща, че и без рози, уд и ванилия се правят зашеметяващи парфюми.

# 1 068
  • Варна/Лондон
По-напред питах за линията Her на Burberry, препоръчаха ми интенс, но поръчах чистата, да има къде да надграждам, ако си допаднем. Ми много готино звучене, свежо, леко пък осезаемо, с присъствие. Много ми хареса, началото му е силно цветно, като се намести ми заприлича за момент на Boss The Scent For Her edp, който също много харесвам. Значи, ще се надгражда. 😁

# 1 069
  • Пловдив
Момичета, какво мислите за Monblanc Signature? Миналото лято една приятелка беше с него и помня, че много ми допадна, но не съм сигурна дали си заслужава да го поръчам на сляпо.
На мен не ми харесва много сладък ,ама много като мляко с ориз дето са му изсипали четворна доза захар чак горчи.Мъчих го и накрая приятелка го хареса и и го подарих.
Това е най - точното описание според мен.
Не е лош, не е неприятно чудовище, но аз го купих на сляпо и бързо го размених.

# 1 070
Моnt Blanc е чист и леко пудрен аромат. Специфичен е за мен и там му е хубостта. Аз си купих 30 мл и като ми писне от сладости, се пръскам с кеф.

# 1 071
Прекрасно ревю, densi! Подобно усещане ми донесе новата ми придобивка - Loewe Aura Pink Magnolia
Develfen, Честита Розова Магнолия! Желая ти хубави моменти с нея. Тя беше едно от откритията ми миналата година, лимонена магнолия. Ще се напръскам утре с нея.

# 1 072
  • Велико Търново
Аз си ползвам Монблан, доставя ми спокойствие и уют🙂 Днес поръчах Кристалния Ла ви е бел, на сляпо, пък ще видим. Още нося последиците в обонянието си от Ковид, не е напълно възстановено, но пък две седмици без каквито и да е аромати ми дойде в повече. Та, реших да си доставя удоволствие 🙂 ще пиша впечатления.

# 1 073
От вчера се радвам на Elie Saab In White, който изненадващо много ми харесва.
В средните нотки много ми напомня на Либре Интенс, определено има разлики, но имат общ вайб.

Поръчах на сляпо този на Korres https://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Vanilla-Freesia-64750.html
всички съставки са ми любими, да видим Blue Heart

# 1 074
  • Пловдив
Монтбланк Сигнатуре ми е любим парфюм.При мен е супер траен ,усещам го  и му се радвам по над 9 часа .

# 1 075
Аз да се оплача , днес съм се Обакарила Blush  плюс същия лосион за тяло. Кефя се на парфюма и в това време се прибира 14г тийнка и казва : Ауу миришеш на леля/ това всъщност е лелята на баща и, която е лекар на 73-74 г, запалена парфюманка , но все пак над 70/ и продължава-Моля те повече никога,  ама никога не го ползвай..?! Imp

# 1 076
  • Чукарландия
Има ли кой да ми разкаже за L'Homme Idéal Extrême Guerlain? 🤗
Хубав ли е колкото предшествениците си от същата линия?

# 1 077
По-напред питах за линията Her на Burberry, препоръчаха ми интенс, но поръчах чистата, да има къде да надграждам, ако си допаднем. Ми много готино звучене, свежо, леко пък осезаемо, с присъствие. Много ми хареса, началото му е силно цветно, като се намести ми заприлича за момент на Boss The Scent For Her edp, който също много харесвам. Значи, ще се надгражда. 😁
Аз още свиквам с Her, при мен са диви ягоди и дим , ако мога да определя така. Доста интересно, че не го усещам силен , а получих доста въпроси кой ми е парфюма.
Завиждам ти, че усещаш цветя.

# 1 078
  • Варна/Лондон
И дим усетих, но после, като улегна и си наврях ръката да подуша, но си помислих, че тоя дим ще е остатък от попския парфюм, дето снощи имах глупостта след душ да се напръскам. Значи викаш може и от Burberry - то да е, не от онова чудовище. 😁 Обаче за трайност не знам, след 5 часа и грам не го усещам.

# 1 079
Аз много харесвам Her в началото, но после ми изкарва някаква медицинска нотка, която не е силна, но на мен направо ми бърка в душата. Мислех, че ще отмине, но не, остана си до края.
Пак си го ползвам от време на време 😄

Общи условия

Активация на акаунт