Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 951
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 380
личният вкус на човек е занемарен заради желанието за одобрение от другите.

това е въпрос на избор - до колко си готов да приемеш негативната реакция заради собственото удоволствие от даден парфюм
откакто нося и мъжки аромати, все по-често печеля странни погледи - вероятно защото са мъжки, а не защото не са красиви, плътни и трайни
дори и в момента до ръката ми има остатък от Б-мен и не се сещам що за човек би бил този, заради чието неодобрение бих спряла да го нося вкл. и вън

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:10 от bubanka

# 1 381
Искам да попитам, дали има тема със синтезирана информация за парфюмите от членове на форума? Аз съм новак в това, но ми стана много интересно да чета описанията на специалистите в тези теми. 😊 Интересува ме също Versace bright crystal absolut, дали оставя шлейф след себе си?

# 1 382
ако има специалисти, то не са се обявили като такива
иначе - търсачката за конкретни неща и целите теми за пълно удоволствие

# 1 383
ако има специалисти, то не са се обявили като такива
иначе - търсачката за конкретни неща и целите теми за пълно удоволствие
Не е нужно да се обявят, за такива, писанията са им достатъчни. За мен лично са специалисти, особено за аматьор като мен.

# 1 384
Интересува ме също Versace bright crystal absolut, дали оставя шлейф след себе си?
VERSACE BRIGHT CRYSTAL ABSOLU оставя шлейф след себе си и е траен. Не е LVEB по шлейф, но все пак се забелязва от околните. Отлично съотношение цена/качество за мен.

# 1 385
  • The Evergreen State
..това е въпрос на избор - до колко си готов да приемеш негативната реакция заради собственото удоволствие от даден парфюм
..дори и в момента до ръката ми има остатък от Б-мен и не се сещам защо за човек би бил този, заради чието неодобрение бих спряла да го нося вкл. и вън

Абсолютно подкрепям това мнение. Преди време станах свидетел на коментар от типа "парфюма ти е много неприятен" от една "приятелка" към друга и се замислих че негативите дори не са към самия парфюм а към този който го носи и целят само и единствено да засегнат. Една добра приятелка никога не би казала на друга че парфюма й е лош, дори и да не го харесва и да си го мисли. За съжаление подобни коментари биват подхвърляни понякога и в семейството от близки или роднини и проблема както се сещате далеч не е в парфюма... Парфюм човек избира и носи за лично удоволствие, и ако не прекалява с дозата - не, не трябва да се тревожи какво мислят околните за този избор, това е техен проблем, ако го има и той не е парфюмен Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:55 от Athena

# 1 386
Dari_77, благодаря! Този отговор ме устройва. Чакам го VERSACE - то и то за 49лв., 30мл.
Следващия, който ми се иска да пробвам е точно този, който пишеш. Само се чудя, дали да е cristal  или нормалното belle.

# 1 387
  • Бургас
Лиана, и класическия ЛВЕБ и Кристала са страхотни парфюми и влачат шлейф.Вземи и двата при възможност, защото те всъщност нямат грам общо.

# 1 388
. Парфюм човек избира и носи за лично удоволствие, и ако не прекалява с дозата - не, не трябва да се тревожи какво мислят околните за този избор, това е техен проблем и той не е парфюмен Simple Smile

Обаче някои прекаляват и тогава околните трябва да ги търпят 😕

Лорелай , аз те разбирам добре. Следя темата от десетина години, но периодично ( прави като мен 😉) . Момичетата и момчетата  от темата са увличащи и пристрастяващи. Но ако ги следях постоянно, сигурно щях да съм зарината с парфюми. Напоследък обаче поръчвам повече мостри и възможно най-малките разфасовки парфюми. En passant си взех 10мл например, да ми мине мерака. 
Снощи в продължение на 10 минути търсих един парфюм, в едното чекмедже , в другото, на етажерката...Не е добре това...
Но и темата, и парфюмите ми действат разведряващо, а с тая проточила се пандемия имам нужда от положителни емоции.

# 1 389
Лиана, и класическия ЛВЕБ и Кристала са страхотни парфюми и влачат шлейф.Вземи и двата при възможност, защото те всъщност нямат грам общо.
При мен е кофти, че няма къде да ги тествам и ще се ориентирам от тук. Не харесвам много сладникави парфюми, кой от двата ще е по-подходящ?

# 1 390
  • виртуално
Една добра приятелка никога не би казала на друга че парфюма й е лош, дори и да не го харесва и да си го мисли. За съжаление подобни коментари биват подхвърляни понякога и в семейството от близки или роднини и проблема както се сещате далеч не е в парфюма... Парфюм човек избира и носи за лично удоволствие, и ако не прекалява с дозата - не, не трябва да се тревожи какво мислят околните за този избор, това е техен проблем, ако го има и той не е парфюмен Simple Smile
така е, но не съвсем
Органически не понасям Womanity, докарва ми направо позиви за повръщане, но дъщерята го харесва.
Казвала съм и моето мнение, но заедно с това и го купих да си го носи.
Парфюмът го нося за себе си и искам да науча и нея да има собствено мнение и да не се влияе от чужди такива

# 1 391
  • Варна/Лондон
Много се смях на сравнението с пералните. 😁В такъв случай  аз имам 4-5 Candy и  една по-стар модел Miele. Ама то на ръка пере ли се, кажете ми!? 😁
Майтапа настрана и в своя защита ще кажа, че всичките са обмислени и на сляпо купени и си ме радват много. Плюс това имам извинение, почти 3 години не съм си купила нито един парфюм, карах на каквото имам, ама така е, като родиш второ дете на преклонна възраст от почти 40г.😁
Не мога да отрека, че има ужасно много изкушения и понякога е наистина трудно да устиска човек, просто от чисто любопитство какво го прави дадения парфюм толкова уникален за другите.
Има и такива, на които устоявам успешно  - Nasomatto например и не ми е и любопитен. Е, ако някой ми подари, няма да го върна. 😊

# 1 392
  • by the sea
Е, аз от скоро имам финансова възможност да си купувам по-скъпички, не се знае докога ще продължи този златен век на моите финанси затова си угаждам Grinning Пък и ако знаете какво точно искате, какво ви пречи да си съберете 3-4 месеца пари и да си го купите, вместо 5, които няма да ви направят щастливи? Ако бройката ви радва повече-тогава окей.
Обичам парфюми с рози.
Една много мила съфорумка ми даде Делина пробичка, много красив, обаче ме подсети за Oriflame Rose of Dreams, хич не е скъп , а е много красив и качествен,  също си купих Stella тази година, така са го окепазили.. при някоя реформулация че.... този на Орифлейм ми се стори и от него по-хубав.

# 1 393
  • Бургас
Ред панда, хаха викаш забогатяяяя.Bowtie Лиана, тогава забрави за ЛВЕБ той е много сладък.Кристала за мен е много премерен от към сладост, но пък някой се изказаха, че им бил сладък съветвам те да търсиш проби тук във форума.

# 1 394
Нещо за Versace eros pour femme и Lady million PR?

Общи условия

Активация на акаунт