Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 904
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 485
Азалия, интересно е това за Шанел, особено за любител на котките като мен. Аз пък да питам нещо за Алюр ЕДТ, извинявам се, ако е коментирано преди. Усеща ли се в него аромат на орлови нокти?

# 1 486
# 1 487
Аз пък да питам нещо за Алюр ЕДТ,...... Усеща ли се в него аромат на орлови нокти?
И аз да кажа не. За щастие! През лятото имах възможността да помириша орлови нокти направо от храста. Е, ужасни са за мен!

# 1 488
След CH Good girl си търся нова любов. Завладяващ, запомнящ се, силен, секси, шлейфов задължително!
Моля, препоръки.

# 1 489
След CH Good girl си търся нова любов. Завладяващ, запомнящ се, силен, секси, шлейфов задължително!
Моля, препоръки.

Flowerbomb Nectar.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Nectar-48062.html
Жъне успехи навсякъде, и отговаря на горните изисквания. Мъжете го харесват страшно много. Меко казано. Innocent

# 1 490
Примерно Good Girl Supreme? И май още някакъв нов фланкър имаше.
Или L'Interdit Intense, J'Adore Infinissime Dior, момичетата на Saab, Guerlain Petite Robe Noir perfecto..? La Belle le parfum JPG..?
Макар, че това със завладяването и сексито е относително, мен Good Girl не не ме е завладявал и все трябва да си вадя мострите, че да го запомня ясно.

# 1 491
Или L'Interdit Intense, J'Adore Infinissime Dior, момичетата на Saab, Guerlain Petite Robe Noir perfecto..? La Belle le parfum JPG..?
Чудя се на La belle...нещо още за него?
Dez, благодаря!

# 1 492
  • София
Гледам си или по-скоро си слушам NG Wild и чувам, че се споменава Chanel No5, та чак вдигнах глава "какво гледам аз!? не беше ли нещо за животни, какъв Chanel споменават?". А те пръскали някакви ароматни маркери в джунглата в Коста Рика, където изследват ягуарите, защото ароматът на Chanel No5 им действал като котешка трева! 😃
Супер интересно. Simple Smile Помня, че като прохождах в хобито преди много луни, се опитах да схвана на какво миришат алдехидите, четейки обзора на ароматния им профил във Фрагрантика (https://www.fragrantica.com/news/Aldehydes-2416.html) - оказа се необятна материя. Simple Smile

# 1 493
Чудя се на La belle...нещо още за него?
Dez, благодаря!

Аз го харесвам много, повече от първия дори. Пак е сладък, пак има круши, леко кафеено-карамелен, плътен. Виж и с търсачката, писано е за него.

# 1 494
Пристигна ми поръчката от make up. Перфектно опаковани и сравнително бързо. Ще е срамно да се опитвам да описвам миризмата им, сред експертите тук, затова накратко: nina nina ricci edt - прекрасен пролетно-летен, закачлив, коректен, с добра трайност. На мен ми мирише само и единствено на сапун (дав класическия, ако не се лъжа), не усещам цитруси, нито сладост. Обожавам миризмата на чисто и свежо, без да е на прах на пране или освежител за тоалетна Grinning а да има и женственост. Малко ме е яд, че взех 30-ца, но съм си обещала да не прекалявам с количествата, защото все искам ново и ново. Нямам търпение да му дойде времето. И за допълване на поръчката си поръчах avon summer white sunset за дните у дома. Исках нещо леко и ненапрягащо. Точно такова е. Даже съм впечатлена, защото не ми евтинее. За трайност още не мога да кажа. Страхотни попадения на сляпо.
Сега си търся перфектната свежа, росна виолетка Simple Smile

# 1 495
Klodilia, на мен също ми бяха интересни и преди време реших да поръчам няколко шишенца с материали, за да се запозная с тях.
Поръчах и една опаковка алдехид С10 - уж със свеж, портокалов аромат. Няма такъв кошмар!
При отварянето на шишето си накапах дрехите, а ароматът завзе цялата стая. Усещаше се и след като ги изпрах, а от ръцете ми - до следващия ден, въпреки многократното миене. Шишето държа в един шкаф, а то съумява да излъчва и през капачката!
Тънко умение и талант трябва, за да се работи с такова чудовище, а на мен ми мина желанието за проучване! Grinning

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:34 от silver pearl

# 1 496
  • София
blue75, би ли споделила впечатленията си от Illuninum? Кейт Мидълтън е била с White Gardenia Petals на сватбата си, като след събитието парфюмът за известно време става много търсен в Англия и в Щатите.
Азалия, парфюмът на Риана е на светлинни години от Secret sucre Yellow Heart .
Днес се нося в сиянието на Electric Purple Lalique.
Ковачева, благодаря за чудесното му описание преди време. Flowers Hibiscus
Няма какво да добавя, освен че е прекрасен Two Hearts. Фина композиция, но шлейфът се усеща добре и е страшно дълготраен. Притежава една сочност и дори е вкусен, но по много ефирен и елегантен начин. Нямам подобен и ме радва много. Едва ли бих платила сегашната му цена, но тази, на която го взех при намаленията в Н-но беше повече от добра.

# 1 497
Това е единственият парфюм на Лалик, който харесвам. Прелест е!

# 1 498
Моля, препоръки.
Аз бих препоръчала Loewe Aura Floral, 20 % концентрация, силен, излъчващ.
Ето го: https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Loewe-Aura-Floral-60643.html
Не съм носила Доброто момиче, препоръката ми е строго лична, но пък парфюмът е много красив, без да откроява една или друга нотка, и всичко е на ванилов фон. Другата ми нова красотичка е Loewe Aura Pink Magnolia - https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Aura-Loewe-Pink-Magnolia-60645.html
Креместо цветен и много силен, присъствен и женствен, също препоръчвам.
На цени и двете Аури са съизмерими с Обувката, макар че тя със сигурност се намира на суми, по-изгодни от тези в Нотино.
И да попитам, като пишете шлейфов, как усещата самата вие този шлейф? Аз парфюма си го усещам точно в обсега на аурата, на около 30 см от тялото, а за "шлейф" мога да гадая по остатъчния аромат в някоя стая.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 17:33 от Анонимен

# 1 499
Азалия, парфюмът на Риана е на светлинни години от Secret sucre Yellow Heart
Позволи ми да имам своето лично впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт