Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
-
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Сексът и градът"?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Парфюмите"?
Помня, че като прохождах в хобито преди много луни, се опитах да схвана на какво миришат алдехидите, четейки обзора на ароматния им профил във Фрагрантика (
а да има и женственост. Малко ме е яд, че взех 30-ца, но съм си обещала да не прекалявам с количествата, защото все искам ново и ново. Нямам търпение да му дойде времето. И за допълване на поръчката си поръчах avon summer white sunset за дните у дома. Исках нещо леко и ненапрягащо. Точно такова е. Даже съм впечатлена, защото не ми евтинее. За трайност още не мога да кажа. Страхотни попадения на сляпо.
.
. Фина композиция, но шлейфът се усеща добре и е страшно дълготраен. Притежава една сочност и дори е вкусен, но по много ефирен и елегантен начин. Нямам подобен и ме радва много. Едва ли бих платила сегашната му цена, но тази, на която го взех при намаленията в Н-но беше повече от добра.