Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 914
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 470
Може ли и мнение за Burberry Body? Един коментар за него от Джеръми Фрейгрънс направо ме разби.

# 1 471
RedPanDa, ако харесваш дървесно  - ароматни композиции, има опасност да се влюбиш безпаметно в B-612. Много луксозно дърво е това. На любителките на типичните дамски женствени аромати ще им се стори твърде мъжки може би. На моята кожа започва остро с лавандула и подправки, направо мъжкарски, както бях писала в другата тема (сигурно заради баобабите, опитващи се за завземат планетата). А послеее...наистина е космически този аромат. Ако трябва да го заземя, бих го описала като луксозна поръчкова яхта, построена от най-скъпия и екзотичен материал, пред която ви чака парфюмиран младият и собственик, с разрошена от морския бриз коса (тук всеки да си сложи бленувания образ пред яхтата, щото някой може да иска мъж без коса Smile). С две пръсвания се усеща цял ден, че и по нощите, а пък духне ли и малко ветрец...
И старата пералня си работи добре. Аз поне, ако тръгна да си броя хубавите емоции, все ще ми се струват малко и ще искам и още, и още, и още. Е, с тия слепи поръчки, понякога вместо в чужда държава, се озовавам в двора на съседа, ама...

# 1 472
Body е остри, почти синтетични праскови в началото, роза, дървесни и мека като кашмир база, като затоплен кашмирен пуловер е в драйдауна. Страхотна трайност и проекция. Дълго време ми беше нещо като парфюмен подпис и до ден днешен много си го обичам. В момента имам само Intense варианта, там са засилени дървесните акорди сякаш, но разликата с първообраза е минимална.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 12:08 от tuali

# 1 473
  • Пловдив
Е, с тия слепи поръчки, понякога вместо в чужда държава, се озовавам в двора на съседа, ама...
Ха ха през последната година обиколих много съседи.
За Бърбъри- то.. За мен не е впечатляващ, Джеръми също Simple Smile

# 1 474
След това описание на  B-612, аз съм готова да го поръчам ня сляпо😍

# 1 475
Нещо за Versace eros pour femme и Lady million PR?

В ерос-а усещам някаква бръснарска нотка в драйдауна и за това не го харесвам, другия не мога да коментирам. Пако Рабан има супер попадения, но точно този и всички фланкъри просто не са моето нещо , нищо изключително не са ми
Благодаря ви!

# 1 476
EE Bbella защо така ми запали чергата ?! Кажете повече за тоя астероид ,моля !И без това станах фен на съседската парфюмна къща .

Някой питаше доста по назад за Izia La Nuit  сравнено спрямо оригинала.Имат прилика ,но и доста разлика ,много по-сух, сладко сух / прашливо сладък/ ,розата не е същата ,тук е доста по-тъмна ,почти не се усеща солената нотка на Izia ,има я ,но основното тук е друго розата с амбър ,кардамона , ванилията .. те дават арабски привкус на тая роза .

Момичета и момчета , как да си преподредя гардеробчето въ Фрагрантика?Преди като ги закачиш и местиш и си ги подреждаш по дизайнер или каквото си искаш,а сега отиват където си искат  по последно качване..Много смотано.

# 1 477
Отгоре на всяка редичка има едно бутонче като гайка, натиска се да стане червено и тогава може да се влачат, когато ги подредиш пак се натиска за да спрат да се местят и да останат така.

# 1 478
Момичета и момчета , как да си преподредя гардеробчето въ Фрагрантика?Преди като ги закачиш и местиш и си ги подреждаш по дизайнер или каквото си искаш,а сега отиват където си искат  по последно качване..Много смотано.

# 1 479
  • София
С натискане на зъбчатото колело в горния десен ъгъл - могат да се местят след това ръчно по виртуалните "рафтчета". Simple Smile
За мен лично беше нелогично, че червените 'х' бутони за махане на парфюм от даден рафт са в левия ъгъл на картинката, а не в десния и докато свикна, махнах няколко пъти грешни неща. Grinning

# 1 480
Почти всички от темата имаме Le Parfum Royal ES, как без него Simple Smile Бихме могли да се изброим.
Моят (Направих снимката си на нищо, защото може до 5 МБ)
Скрит текст:

От една седмица разносвам станалия популярен от „Аз преди теб“ La-Chasse-aux-Papillons https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chass … pillons-1268.html Ако сте любопитни да разберете на какво ухае, да ви кажа, прилича на Fleur de Portofino Acqua ТF https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Fleur-de-Portofino-Acqua-55658.html . В началото се чудех, нося подобен парфюм и докато включа Simple Smile Приличат  си по пролетно-летните вибрации и по портокаловите цветчета с жасмина плюс леко цитрус. Без ФР нямаше да зная в какво е приликата.

# 1 481
E благодаря!Бях опитала по тоя начин обаче явно не съм го направила правилно ,че само изтрих един парфюм..

# 1 482
Le Parfum Royal Elie Saab при мен започва като кисело просеко. Ужас безподобен. Без проба не.
А съм огромен фен на Момичетата, обожавам и In White, който като нищо и ще потретя.

# 1 483
Някоя да е пробвала Michael Kors Gorgeous! ? Интересен ми е като му гледам пирамидата, чудя се все още дали да не пробвам една 10-ка 🤔

# 1 484
Гледам си или по-скоро си слушам NG Wild и чувам, че се споменава Chanel No5, та чак вдигнах глава "какво гледам аз!? не беше ли нещо за животни, какъв Chanel споменават?". А те пръскали някакви ароматни маркери в джунглата в Коста Рика, където изследват ягуарите, защото ароматът на Chanel No5 им действал като котешка трева! 😃

Общи условия

Активация на акаунт