Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 883
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Аз пробвах Allure Sensuelle (в прити шоп намалението от 25% не важи за Шанел) и страшно много ми заприлича на Coco Mademoiselle. Като смеска на Алюр и СМ. Класическият ми идва по- плътен и по- секси. Нищо че има много ванилия.
ЕДТ-тата не са за мен. Което е супер.

Ирисът на Булгари първоначално ме отблъсна, но не преставам да си мириша китката. Има нещо интимно в него. Аз рядко намирам ирис по мой вкус, но тук хем е доста лек и може би няма да е траен, хем е натрапчив някак. Малко като откраднатата целувка. Уж лека, ефирна, но и наситена и си стои ли стои.

Рояла на Ели Сааб наистина съм го мирисала развален. Убедих се тотално. Доста ми допадна.

# 1 516
Гледах , че може сам да си направиш парфюм , пробвали ли сте?
Вие познавате съставките и може да си направите божествен микс.
Аз бих сложила ирис, гардения, дим, и нещо ориентал ( незнам какво ...) . Предполагам, че ще е кошмарна комбинация и доста basic 😁

# 1 517
Благодаря за отговорите на въпроса ми за Алюр ЕДТ. Май ще се придържам към ЕДП версията.

# 1 518
  • Чукарландия
Днес се запознах и с Ani! ❤️

Еее, не! Ще се скарам сериозно с Комшията... 🤣
Ей така съм с Анито:
Скрит текст:
Искам го (Анито, де)! 😜

# 1 519
BBeLLa  JoyJoy
Хиля се с гласКато свърши у вас с ремонтира, пращай го / с една проба от астероида/ ще компенсирам..
Аз пък днес си изкарах червеното Quatre, много добра работа са свършили..
Искам Чу наистина прилича на обувката , но по-цветен ,елегантен..
.

# 1 520
 Някой пробвал ли е Jicky или L'Heure Bleue на Герлен? Не съм ги срещала в магазин, а не мисля че са спряни.

# 1 521
  • Истанбул
Като сте заговорили за Нишане вижте какви красотички предлагат.15 мл.ароматно запознанство за 120 авро..Белл много се смях на поста ти,комшу комшу ама свян нямат!😃
От радост, че е толкова евтинко, не си сметнал правилно Laughing Цели 31,5 ml. са това. Рових и аз преди време в сайта им, да видя дали заради ниската лира не е по на далавера да се купува от там, но даже нямат цени в лири. Таргет групата си им е друга просто. Сега имат 15% отстъпка при предварителна покупка на най-новото им произведение Shem, струващо 495 евро. Хлъц.
   Не съм го написала правилно.По 15 мл.ароматно удоволствие.Този сет най-вероятно го има на щанда им на летище "Истанбул".

# 1 522
Някой пробвал ли е Jicky или L'Heure Bleue на Герлен? Не съм ги срещала в магазин, а не мисля че са спряни.
За пробване, сме ги пробвали, ама ти пробвала ли си ги? 😃 Не са спряни, доколкото знам.

# 1 523
  • Чукарландия
BBeLLa  JoyJoy
Хиля се с гласКато свърши у вас с ремонтира, пращай го / с една проба от астероида/ ще компенсирам..
Аз пък днес си изкарах червеното Quatre, много добра работа са свършили..
Искам Чу наистина прилича на обувката , но по-цветен ,елегантен..
.

Като свърши у нас с ремонтира, ще го пратя към вас да спринтира... 🤣
То и аз си се хиля като тиква, ама си е мъка, мъка... 😂
Цитрусите в комбинация с кое го прави толкова завладяващ? Страшна работа! Лудница ми е! ❤️

# 1 524
  • Велико Търново
Аз имам I want Choo, ако за него става въпрос , но не ми прилича на Обувката... Аз не я харесвам достатъчно, за да я придобия, но Чу си нося с удоволствие... Тази прасковка в него е неповторима 😘

# 1 525
Момичета, като сте заговорили за ANI да си кажа и аз.
От първо помирисване ми замириса точно на мъж. И не просто на мъж, а на моя мъж. Чак не можах да си повярвам и аз. След два дни пак го пробвам и пак на моя мъж ми мирише. Само да кажа,че той ако тръгне нещо да ремонтира директно инсталацията дава на късо у нас и посреднощ викаме аварийна група всеки път. Та този от снимката няма да е той.
Но съм леко шашардисана, и ако и при третият тест пак така се държи направо ще му го дам той да си го ползва.
И наистина е жесток парфюм, много секси, плътски, зашеметяващ просто.

# 1 526
Като сте заговорили за Нишане вижте какви красотички предлагат.15 мл.ароматно запознанство за 120 авро..Белл много се смях на поста ти,комшу комшу ама свян нямат!😃
От радост, че е толкова евтинко, не си сметнал правилно Laughing Цели 31,5 ml. са това. Рових и аз преди време в сайта им, да видя дали заради ниската лира не е по на далавера да се купува от там, но даже нямат цени в лири. Таргет групата си им е друга просто. Сега имат 15% отстъпка при предварителна покупка на най-новото им произведение Shem, струващо 495 евро. Хлъц.
  Не съм го написала правилно.По 15 мл.ароматно удоволствие.Този сет най-вероятно го има на щанда им на летище "Истанбул".
Haksev, това са мострички по 1,5 мл.. Ако бяха по 15 мл., пеша да съм тръгнала към Истанбул. Имат и минита по 15 мл., но са по 70 евро едното.
Извинявам се, че заради ника помислих, че си мъж Flowers Tulip

# 1 527
Вие сте уникално зарибяващи, и аз чакам утре I want choo и на един познат поръчах от Германия gucci bloom.
Сега остана да си взема и още нещо и съм готова за лятото.
Много сте прекрасни и добрички, удоволствие е да ви чета.
Мария

# 1 528
  • на майната си
За мен Ани е богиня(в добрия смисъл) и е точно в златната среда откъм полова принадлежност, въпрос на възприятие и вкус. Може би джинджифилът в комбинация с касиса, розата и кардамома не позволяват на ванилията да превземе пространства. В началото се хващат и цитруси, примесени с пипер и джинджифил, който надделява и ги оставя на заден план. Именно тази на пръв поглед монотонна битка между ванилията(истинската) и останалите нотки я прави странна, нетипична и интересна.
Една колежка при първо фъс не хареса Ани(без да казвам, че тя е критерий) меко казано, при мен точно обратното, въпросът е какво очакваш, как го възприемаш и накрая как го оценяш, игнорирайки хартийките, с които си се разделил.
За мен това в красива и нетипична ванилия, дали е най, не бих казал, че съм тествал много ванилии, за да бъда категоричен, но това не пречи да я о обожавам.

# 1 529
  • Чукарландия
Ихааа, много хубаво описание Lewiss! Наистина е в златната среда, защото е прекрасен и за мен. За ползване от мен!
Не мога да го опиша, но пак да си повторя, че го искам! 😂

Да добавя, че аз ванилията не я усещам толкова отчетливо. Цитруси + още нещо (може би джинджифила) правят за мен комбинацията уникална! ❤️

Имам много други ванилии - разнообразни и разнолики, преситила съм се на ванилии, но тук не я регистрирам в степен, да ми дотегне - всичко си му е на място в аромата! Топ!!!

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 00:24 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт