Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 890
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Ще потърся и ще сравня, нямам го този на Риана. За не един и два бюджетни парфюма съм чела, че приличат на Secret sucre, но не съм намирала прилика в такава степен, просто е много пипнат, до съвършенство. И е гурме, и не е, много повече от гурме е. То и във Фрагрантика се вижда, не са отбелязани много неща отдолу да приличат на него. Че е тих, може би е по-прибран, но като го сложа, си го усещам цял ден. Точно от косата най-много.

# 1 501
Може ли и мнение за Burberry Body? Един коментар за него от Джеръми Фрейгрънс направо ме разби.
Доста "секси" парфюм. Да, може да не е нещо уникално, но мисля, че много рядко би предизвикал неприязън. На мен ми харесва, както почти всичко от "Бърбъри".

# 1 502
  • София
Азалия, парфюмът на Риана е на светлинни години от Secret sucre Yellow Heart
Позволи ми да имам своето лично впечатление.
Разбира се Hug . Пробвала съм този на Риана няколко пъти и моите впечатления са други. Но както се знае - зависи от кожа, хормони, сезони и какво ли не, на двама човека 1 и същи парфюм може да стои съвсем различно.

# 1 503
  • Бургас
След CH Good girl си търся нова любов. Завладяващ, запомнящ се, силен, секси, шлейфов задължително!
Моля, препоръки.
Армани Си Интенз 2021г! Нищо общо няма за мен Secret sucre с този на Риана, ама грам нищо.

# 1 504
  • Велико Търново
Кристалче, според теб дали ще ми,, легне,, това Si intense? 😉 Вече няма къде да тествам, а ме сърбят ръцете да си направя още един подарък...
Между другото, забравих да споделя, че тествах новия Sparkling Bouquet, и.... Мне, не ми носи тази радост както класическия Мон, или другите му версии, даже направо,, опоскан,, го усещам, може би защото аз не си падам по много цветните парфюми. Тъй де, един дерт по - малко 😉 иначе, в наличност винаги си имам Мон - че.

# 1 505
  • Истанбул
Като сте заговорили за Нишане вижте какви красотички предлагат.15 мл.ароматно запознанство за 120 авро..Белл много се смях на поста ти,комшу комшу ама свян нямат!😃

# 1 506
  • Бургас
Бисквит, по- добре е да не рискуваме, че и парите са му доста, че е нов.Да ти пратя проба по- добре.Blue Heart

# 1 507
Здравейте,парфюмни! Влизам за съвет-този парфюм подходящ ли е за покупка на сляпо? Цената е добра,нямам къде да го подуша,а пък гледам и да не го изпусна.😀😀😀

# 1 508
Здравейте,парфюмни! Влизам за съвет-този парфюм подходящ ли е за покупка на сляпо? Цената е добра,нямам къде да го подуша,а пък гледам и да не го изпусна.😀😀😀

Не се притеснявай, постоянно варира 24-28 лв в парфимо от месеци Simple Smile
Доста го купуват на сляпо ,четох - вкл. и аз Simple Smile Не е лош, в началото лимона много бие,после се разлива сякаш и става доста приятен.Обаче розата взима прекалено връх,заобиколена е де, но не обичам прекалено осезаеми рози и започна да ме дразни.Ако те интересува съм го предложила за размяна Simple Smile

# 1 509
  • Sofia
За мен е безобиден аромат, цветен и свежичък, с добра трайност, за лятото е чудесна алтернативна за всеки ден.

# 1 510
  • Велико Търново
Кристалче, благодаря ти 😘 не е спешно сега, не се занимавай с отливки, като отворят магазините ще го тествам.

# 1 511
  • sofia
За мен Karl  е абсолютно безобиден, лесен, но пък не и нещо особно..даже и трърде обикновен цветен, лек, неангажиращ, свеж Simple Smile

# 1 512
Пръснала съм си на ръката I want Choo Jimmy Choo, ( видях, че има травъли по 10-мл 😍) и се чудя на какво ми прилича. Като стигнах до поста на malika$, веднага се сетих. После видях, че и във Фрагрантика го сравняват с Обувката, не съм открила топлата вода явно. I want Choo е някак по-заоблен и мек. Мисля, че ще набере още популярност.  Повече ми харесва от Good girl, ще си изпръскам с кеф 10-те мл.

# 1 513
Днешната битка спечели JPG La belle, да видим като дойде...
А Good girl, ах, любов, сега си го разнасям след баня

Искам шлейфов парфюм, да се усеща след мен, например с Доброто момиче се усеща откъде съм минала.

# 1 514
Като сте заговорили за Нишане вижте какви красотички предлагат.15 мл.ароматно запознанство за 120 авро..Белл много се смях на поста ти,комшу комшу ама свян нямат!😃
От радост, че е толкова евтинко, не си сметнал правилно Laughing Цели 31,5 ml. са това. Рових и аз преди време в сайта им, да видя дали заради ниската лира не е по на далавера да се купува от там, но даже нямат цени в лири. Таргет групата си им е друга просто. Сега имат 15% отстъпка при предварителна покупка на най-новото им произведение Shem, струващо 495 евро. Хлъц.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:08 от Аlly

Общи условия

Активация на акаунт