От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 3

• 42 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Да и на мен ми го казаха това, но тя е за пълно вграждане, та външният и вид не ме тревожи, стига да работи добре. Новите модели от тази марка започват от 2000 лв нагоре, така че мисля че покупката си заслужава.

# 181
Да и на мен ми го казаха това, но тя е за пълно вграждане, та външният и вид не ме тревожи, стига да работи добре. Новите модели от тази марка започват от 2000 лв нагоре, така че мисля че покупката си заслужава.

Успях и аз да я поръчам с опция за преглед. Надявам се всичко да е наред! Благодаря, Милитана,много благодаря!

# 182
  • София
Честито, момичета! Безотказно да ви работят машинките Simple Smile

# 183
Убеден съм че ще ви харесат. Просто качеството и изработката на кошниците как плавно се плъзгат не може да се сравни с никоя друга марка дори със скъпите модели на Бош и АЕГ.

# 184
Благодаря за пожеланията! Дано да работят безупречно машинките, имам една сушилня Миле, сигурно 15-16 години работи безотказно. Мислех да я сменям с по-нов модел с термопомпа, но нещо се отказах.

# 185
Честити да са ви машините ! Дано да работят дълго , и без проблеми !

# 186
Убеден съм че ще ви харесат. Просто качеството и изработката на кошниците как плавно се плъзгат не може да се сравни с никоя друга марка дори със скъпите модели на Бош и АЕГ.

Piole,ти беше със същата,нали? Тя е с трето чекмедже за вилиците и лъжиците? А това трето чекмедже регулируемо ли е в средата,за да събира черпаци?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 19:29 от Goldeva

# 187
Благодаря за пожеланията! Дано да работят безупречно машинките, имам една сушилня Миле, сигурно 15-16 години работи безотказно. Мислех да я сменям с по-нов модел с термопомпа, но нещо се отказах.
И аз исках да сменя моята 15 годишна с нова с термопомпа, ама като чух, че суши 3 часа размислих, не си давам моята

# 188
Момичета , моля , използвайте темата за сушилни за това , тази е за съдомиялни .
Скрит текст:
Не е вярно , че сушилня с термопомпа суши три часа . Това е само ако е претъпкана , или е за профилактика .
Но ако сушилните ви са на 15 години , без термопомпа и работещи , ги пазете .
Днешните сушилни на са толкова качествени .

# 189
  • Велики Преслав
И аз исках да сменя моята 15 годишна с нова с термопомпа, ама като чух, че суши 3 часа размислих, не си давам моята

Това не е вярно.

# 190

Piole,ти беше със същата,нали? Тя е с трето чекмедже за вилиците и лъжиците? А това трето чекмедже регулируемо ли е в средата,за да събира черпаци?
Ще те излъжа, мисля че не, то посредата си е малко по-дълбоко и не ми се е налагало да регулирам. Сега не съм вкъщи, за да проверя дали се мърда още надолу.

# 191
Аз мисля да си запазя кошницата за прибори от старата миялна. Нещо тези новите хич не ме кефят как се подреждат приборите, даже и да няма трета кошница. Трябва всеки прибор поотделно да се подрежда, а аз ги слагам на секции по няколко и така става по-бързо. Е, сигурно не се измиват така добре като подредените, но пък се пести време и не съм забелязала неизмити прибори досега.

# 192
Запази я . Но виж дали ще стане в новата миялна .

# 193
  • Велики Преслав
Аз мисля да си запазя кошницата за прибори от старата миялна. Нещо тези новите хич не ме кефят как се подреждат приборите, даже и да няма трета кошница. Трябва всеки прибор поотделно да се подрежда, а аз ги слагам на секции по няколко и така става по-бързо. Е, сигурно не се измиват така добре като подредените, но пък се пести време и не съм забелязала неизмити прибори досега.
Е тя новата, трябва да има и двете.

# 194
Даже и да има кошница, на новите и скъпи модели АEG например тя е така направена, че всеки прибор се мушка отделно в дупката. А моята е от старите с по-големи секции. Това имах предвид. Това подреждане ме изнервя и е доста по-бавно. Предполагам и на Милето е по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт