От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 3

• 43 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Аз сега съм с Електролукс и не съм доволна. Писала съм и преди, но повече на тази марка нищо не бих взела.
Купувай бюджетния Уърпул.
Какъв и е проблема? Аз бях доволна от предната и пак такава си взех, много си я харесвам

# 361
  • Бургас
На моята миялна ѝ се напука пластмасата на панела с бутоните. За мен това е ниско качество. И се напука малко след втората година, въпреки това я ползвам, докато не сдаде багажа.
Може би скъпите им уреди да са хубави, но моя горчив опит с фурна за 700+ лв, миялна за 600+ и плот 500+, купувано преди повече от 5 години е че са тотални боклуци. Скоро ще трябва и нова фурна да взема най-вероятно, защото техника който дойде за да смени вентилатора, като видя ръждата се хвана за главата.
И трите ми уреда са купени от Техмарт, не знам дали това има значение или че са в ниския ценови диапазон, но за мен вече е без значение.

# 362
  • Велики Преслав
Така, фурните им и аз знам че дъната имат язви след 3 години. Но миялната очевидно е скапана бройка. Плота няма да го коментирам, защото не даде подробности.
На фурната сложи ли тавата за мазнини долу или не?

# 363
  • Бургас
Винаги ми е долу тавата. Дъното е като ново, но гърба където е вентилатора вече има 2 дупки.

# 364
  • Велики Преслав
Е, тогава значи според мен все попадаш, на лоши бройки. Електролукс за миялни не са лоши. Аз като бюджетна миялна харесвам Беко и Шарп.

# 365
  • София
Благодаря за мненията!

Родителите ми са с Електролукс и я ползвам и аз като ходим на гости, добре се държи.

Ще почета повече за Уърпул.

# 366
  • Бургас
Е, тогава значи според мен все попадаш, на лоши бройки. Електролукс за миялни не са лоши. Аз като бюджетна миялна харесвам Беко и Шарп.

Може и дефектни да са, нямам представа. Както казах и трите уреда са купени заедно от Техмарт. Не знам от къде си внасят стоката, но магазина им в Бургас изглежда доста мизерен и неподдържан. Там ходим вече само, за да видим определен модел и после евентуално да го поръчам от другаде.

# 367
  • София
Май се спираме на ей този Електролукс https://zora.bg/product/eea12100l-9-komplekta-990-litritsikl-a

Някой има ли мнение? Или ако виждате нещо в характеристиките, което не е ок казвайте.

# 368
https://www.technopolis.bg/bg/S%C3%A0domiyalni-za-vgrazhdane/S%C … EQ42200L/p/688383

Тази предлагам аз, моята е същата, но 60 см и с трета кошница /което не е нищо особено/. Програмите са супер- 30 мин, 1 час, 1,30 и т.н.

# 369
Супер са Electrolux !!!

# 370
  • Велики Преслав
Мария, извинявай за въпроса, но ми е любопитно, ти с какво би заменила Електролукса. АЕГ, са по-високия им клас, Зануси по ниския. Бош, аз лично, не бих си взел, защото 500 лв за едно просто моторче не ми се дават. Та искам да кажа, че ти имаш висок клас миялна, от която не си доволна и ми е лйбопитно с какво бия заменила.

# 371
  • Бургас
Това висок клас искрено ме разсмя! 😄
Ако това е висок клас не ми се мисли какъв е ниския. А и миялна за 6-700 лв няма как да е висок клас.
Аз съм писала вече каква машина взехме за другото жилище, но все още не я използвам и не мога да кажа нищо за нея. Купихме Whirlpool WIC 3C23 PEF
Към нея нямам някакви високи очаквания, точно защото е Whirlpool, пък дано ме изненада приятно. Иначе ако бюджета ми беше по-висок щях да взема някой Сименс или Неф.

# 372
  • Велики Преслав
Добре де. Да не е висок клас, ама малко над среден.
   Потребител Alena си купи Whirlpool, каза че мие хубаво,  но не суши добре. Но мисля, че не беше сложила гланц.

# 373
  • София
Това висок клас искрено ме разсмя! 😄
Ако това е висок клас не ми се мисли какъв е ниския. А и миялна за 6-700 лв няма как да е висок клас.
Кое точно те разсмя? АЕГ е по-високия клас от бранда, но като цяло марката сама си има нисък, среден и висок клас, като моделите им започват от 8-900лв. и мараката са доста читави машини като цяло.

# 374
  • Бургас
Писала съм кое точно ме разсмя, смятам можеш да четеш?
И хиляда човека да се изредят да ми кажат колко е читава марката моето мнение няма да се промени, след като още им сърбам попарата.
Ти колко уреда Електролукс си имала, от които си много доволна та заключи, че са читави?

Общи условия

Активация на акаунт