Отговори
# 105
Добро утро мили момичета, да ви се оплача, щото аз откачам направо ... трябваше да ми дойде на 2.10, а още го няма и вече ще се побъркам от притеснение .. хем и двамата с Драго сме 100% сигурни че няма начин да съм, корема ми се е свил на топка .. Имам чувството, че ако си купя тест, ще се окаже положителен и ме е страх да си взема .. оле, ще се побъркам вече, дано не съм ..
ТРЯБВА ми работа, не бебе  Wink

Кали, за работата търся .. по- точно съм си пуснала връзките на 2 бая яки места и чакам до края на месеца да ми се обадят ... ще видя какво ще излезе  Peace

Радвам се че снимките са ви харесали .. поиграх си много време с тях и въпреки че се забавих, неможех да ви лиша от възможността да ги видите ..  Heart Eyes

После пак ще пиша .. приятен и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 106
Момичета, БЛАГОДАРЯ!
Рано сутрин чак се просълзих!  Grinning Grinning Blush

Понеже съм на работа, нямам да имам възможност да пиша днес, че след края на работния ден ще ходим у родителите ми да празнуваме там.
А в събота - в Слон-Балон с други дечурлига, а в неделя - у свекърите и у София-ленд. Програмата е пълна и наситена.  Mr. Green

Честит Рожден ден на малчовците, които не съм поздравила. Да са весели, здрави и щастливи!   bouquet

# 107
  Мариелка, мила, честит рожден ден! Да си жива и здрава, голяма и красива да пораснеш, здраво бебе скоро да посрещнеш вкъщи и безброй щастливи години заедно да изживеете!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Иренка,страхотен празник си стегнала, а Никол е толкова прекрасна!  Heart Eyes А с новия подарък ще е първа помощничка на мама, нали  Wink Дето се вика, на един дъх "излапах" снимките - страхотно настроение, благодаря  Hug

Кали,как е възможно да срещаш неодобрение за това най-благородно нещо, което правиш - кърменето  newsm78 Невероятен е светът, в който живеем  Thinking  Целувки на малката принцеса  Hug

Вили,благодаря, мила, за линка, ще го пробвам на всяка цена  Laughing Значи и ти не се оправяш с вашата камера  Confused Абе то не е много женска работа, ама айде, нали сме силни момичета  Sick  Hug

Верче,
хубави снимки, върнаха ме в едни по-топли и по-чудесни дни  Hug

Ренка,благодаря за гласа ви в онзи фотоконкурс  Heart Eyes То нямаме никакви шансове, ама да гласуваме  Laughing Прегърни големия юнак  Hug

Колкото до срещата, аз също гласувах за ноември. Само да видим къде да го направим. Има много възможности, но е добре от сега да резервираме. И аз като Рени мисля, че 10.30 е окей. Може дори 11, защото някои са по-поспаливи. Казвам го от опит - на нашето парти позакъсняха всички, а беше от 11.

Хубав ден! Hug Heart Eyes Hug

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЕЛКА!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И ПЪРВА ОТМЯНА НА МАМА ЗА МАЛКОТО БЕБЧЕ!

newsm59 newsm38 newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Иренче,стегни се бе мила,какви са тези притеснения Rolling EyesОтиди и си вземи един тест и виж,пък тогава паника.А я виж колко мами има бременни,погледни и от другата страна-Никол може да си има братче или сестриче Grinning Но според мен провери....пожелавам ти да е така както искаш Praynig

За срещата нали Ади казваше за този 'Слон-балон' newsm78 Сега може и мама Free Soul да помогне с инфо за там и да решаваме,дали там или другаде Hug

Желая хубав ден на всички Hug Heart Eyes Hug

# 109
Ох, колко съм откачила  ooooh!
Иренски,съвсем забравих да ти напиша и аз две думи по въпроса със закъснението. Обикновено, нали знаеш, че при много емоции, смяна на сезони и въобще всякакви видове промени цикълът се разбърква. Казвам го така убедено, защото поне 4 пъти съм мислела, че съм бременна, без да съм. И, да ти кажа, все на есен или на пролет ! Няма страшно - щом сега не го искаш,то едва ли е станало  Wink

И още едно доказателство, че съм превъртяла. Цяла сутрин си мисля как ще ви черпя за днешния рожден ден на мама  Heart Eyes
Да ми е жива и здрава!

Ето какво сготвих в нейна и ваша чест  Wink

# 110
Честит рожден ден Мариелка, расти здраво и щастливо дете!
 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67

Честит рожден ден и на майката на Мили, да е здрава, щастлива и заобиколена от много внуци, и живот и здраве правнуци!

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Момичета другият вторник най накрая тръгваме на ясла. Може ли някой да ми помогне със списък на необходимите неща, които трябва да нося първият ден. Освен памперси и резервни дрешки какво друго? Благодаря предварително. Целувки и лек ден.

# 111
Привет на всички от филибето!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАРИЕЛКА !
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕЯ!

Издебвам докато съм сама да драсна нещо,че много ме гонкат като видят, че се занимавам с детския сайт Sad
Замислих се върху идеята ви за общ рожден ден и реших,че може да се включим и ние.Ако разбира се нямате нищо против - в смисъл да не е само за софийската част.Ще ми е приятно да се запозная с всички вас.Аз също се присъединявам за 04.11 ,защото мисля ,че след като всички вече ще са отпразнували ще е по-спокойно откъм ангажименти.Като час  - 11.00 ч.мисля е добре.Но нека не ви звучи като наложително.Ние ставаме рано,така че часа няма да ни притесни,дори и да е по-рано.
Следобед сме на консултация и после ще ви информирам за мерки и теглилки Simple Smile,макар че нещо не вървим на ръст.По моя метър е 84-85 см и е 12.500 кг.
За инатлъка ако иска някой може да дойде да си го мери с нас - нямам идея как да се справям.За сега е зарязвам да реве,да се тръшка,но само ако сме си в къщи.Ако сме на улицата просто....нямам вече варианти на прилъгване.Едно си баба знае ,едно си бае.Като каже НЕ и ако щеш Sad
И един въпрос към софийските мами - предложете ми някой специалист от Горна баня - по повод плоскостъпието на Вики и съответно Х - изкривените и крачета.
Предварително ви благодаря!

# 112
Честит рожден ден на Мариелка, много здраве и щастливо детство , изпълнено с игри и веселие

Честит рожден ден и на Мили на мама , да е здрава и да се радва на внуци и правнуци

а сега и ние да почерпим , че нашата БАБА-свекърва също има рожден ден...да ни е жива и здрава...

Wine Glass Wine Glass

а за СРЕЩАТА за 4 ноември и час от 10.30 до 12.30 и аз съм съгласна..така че хайде да ИЗЛЪЧИМ едни ОТГОРОВНИК и да се заема с организацията и резервацията... newsm78

а ето ви как си реших проблема с вмешателството на Диди и компютъра...и това благодарение на Вега Тойс... Hug който ми донесоха поръчката   bouquet

Иренка, не си втълпявай разни страхове  ами или си купи тест или на доктор..но не се коркай много.... че ако е станала белята, ще си имате братче или сестриче..я виж примера от другите...  bouquet

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 16:46 от wily

# 113
Никакъв тест ми не требееееееееееее - дойдееееееееееееее и съм много, много, много, много, много щастливаааа  newsm18 newsm18 newsm18

Честит Рожден Ден на майката на Мила и свеки на Вили!

Да са живи и здрави рожденничките, много щастие и късмет в тоз бурен живот!

п.с. Радвам се че сте харесали снимките ни .. вашите вчера не пожелаха да ми се отворят, сега пак ще пробвам ...  Peace

# 114
  • София
Със огромно закъснение искам да честитя на всички рожденници, които пропуснах:
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ, АНДРЕЯ, ВИКИ, НИКО, ВАЛЬО, ТАНЯ, ВИКИ И МАРИЕЛА! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!
 newsm59  nbirthday  nbirthday  newsm59

От една седмица нямам интернет нито в работата (местихме си офиса, после трябваше да пуснат нет, но дойдоха на другия ден, после  да оправят мрежата, но те пък не успяха да я направят от първия път, че сме с един линукс-сърсър и нещо не се справиха) - бях изморена и бясна толкова, а в лъщи ми казаха, че имали проблем, който отстранявали, после се оказа, че няма да се справят дистанционно, трябвало да дойдат у нас да го оправят, накрая се оказа, че просто не е платен и затова ни е спрят - още един кошмар, идеше ми да креща!
Както и да е, не се оправдавам. Не видях да сте писали какво стана със срещата - дали някой запази някъде клуб, ако ви хареса онзи слон-балон мога да звънна да видя дали е свободен за 4.11.
иначе координати на почти всички клубове има тук : http://deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML

Вече имам нет и ще съм редовна  Embarassed

# 115
И от мен Честити Рожден Ден на Мили на майката и свекито на Вили! newsm51 newsm51 newsm51 bdbaloni bdbaloni
Да са Ви живи и здрави,много щастливи с внуци и правнуци!

Иренка,радвам се ,че си спокойна вече Hug

Вяра,ама разбира се,че сте добре дошли на срещата HugМного ще се радваме даже Heart Eyes За специалист ортопед,не мога да ти дам мнение,защото нямам представа,другите мами ако знаят ще кажат.

Вили,Дидката е станала такава сладурана...... с дълга коса Grinning Няма да се познаят децата,всички толкова пораснали Heart Eyes Hug А детския комп,забавлявалия,да се насоча и аз към него newsm78

Ади,радвам се ,че се появи HugХайде ако не ти представлява трудност обади се до този 'Слон-балон' Grinning и ако може резервирай.Ако нещо имаш нужда мога да ти съдействам Peace

Чао и лека нощ да спите в кош newsm07 Отивам да гледам Брадърите smile3556

# 116
АДИ, АКО НЕ ТЕ затрудняваме...ЗВЪННИ В слон-балон И РАЗБЕРИ ДАЛИ ИМА СВОБОДЕН ЧАС ЗА 4 НОЕМВРИ В ИНТЕРВАЛА 10.30- 12.30   и ако има можеш смело да запишеш час..ако ще трябва някакво капаро свиркай да посъберем...

Вяра, ама може ли да не те искаме заповядайте    bouquet ще се радваме да се запознаем... Hug

Рени, компа за сега я забавлява- но колко ли ще продължи не знам...важното е че сяда до мене и ми обяснява аз да пиша на моята клавиатура , а тя на нейната... само дето вдига много шум..ама по-добре шум..отколкото да се пробва да пише заедно с мене... дано по за дълго да и е интересен..а и е само 13 лв  newsm78 до колкото си спомням...

# 117
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МАРИЕЛКА на мама Free Soul  !!!     

От мен и Вики-целувки и прегръдки!

От все сърце благодаря за хубавите пожелания за Рожденника!Да ви се връщат стократно!!! Hug

# 118
Мили,
Приеми и моите поздравления за Честит Рожден Ден на Майчето Ти ! Да е все така енергична и действена, и болежките все по- рядко да я притесняват. Hug

Вили,
Честит Рожден Ден и на Твоята Маминка! Да Ви е жива и здрава морската баба. Те кога ще идват на гости за РД на внучките? Hug

Иренката, успех с търсенето на работата! А Мама Пепи няма ли Я на някоя снимка, а това момиче с хубавите очи където държи Николетка тук да не е Илианка? Червеният панталон Ти стой страхотно! Hug
Мамарени, как върви ремонта? Hug
Пиленце, много работа напоследък, а? Hug
Ади, избра ли Си подарък за 17.? Hug

Лек, приятен и хубав нов есенен ден Ви желая!

# 119
Привет от нас, днес нямаме рожденници май, аз не ходя на 1 страница да ги гледам, а по постинга на Кали ги виждам кои са  Embarassed Laughing
Кали, мерси, дано си намеря хубава работа, че е много гадно да ходиш насила, само заради финансовата страна на нещата  Laughing
Мерси и за панталона, много добре ми седи наистина  Embarassed  жалко че му свърши сезона  Laughing
Мама Пепи е ето тук: http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3269393  А мацката дето държи Никол няма кой да е освен леля Нана (както й казва Никол) ..  Laughing (иначе снимката дето посочваш не се вижда, само колонките отстрани, но те разбрах  Peace)

Рени, мерси мила, бях бая се притеснила, въобще нямам намерение за бебе сега .. аз още едното не съм отгледала  Peace
На Драго не му казах хубавата новина, нека се попритесни още малко, да види добре ли ми беше на мен  Laughing Laughing Laughing Laughing

Момичета, гласувах за 10:30ч за срещата, ама при мен нещата нали се сещате, че не са сигурни до последно ... та съм под въпрос и то ГОЛЯМ  Laughing

Опаа, Николетка се събуди, нещо изтряска в спалнята, няма от кой друг да е ... айде това ми беше почивката ..  Laughing
Приятен ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт