Отговори
# 120
БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ за Мариелка!  Grinning

Трогнахте ме. Да ви се връщат стократно хубавите помисли и честитки!  Hug

# 121
  • Русе
Честит рожден ден на Мариелка
на патерица и от нас
 bdbaloni happy bd newsm59  bigdance2 newsm59 happy bd bdbaloni
Желаем и много здраве dancing , щастие Two Hearts , любов newsm76, сбъднати мечти babydust7 и щастливо детство smile3540
На последък не успявам да отделя време за писане, но сега ще ви се оплача. Вчера ходих на едно интервю за работа и нищо не излезе. Оказа се, че това на което  държат е да имаш стабилен опит в областта на конфекцията, а аз нямам. По специалност съм текстилен инженер и специализациите ми са тъкачество и конфекция, но досега трудовият ми стаж е бил само в областта на тъкането. На времето аз държах да работя в тази област, защото беше по-трудно и по-интересно за мен, но тъкачните предприятия нямат бъдеще поне в Русе и се настройвам да опитам в конфекционни фирми, но там искат опит. А за тази работа вчера се бях навила, защото фирмата е френска и се надявам да са по-коректни работодатели, а и в обявата на частната трудова борса се казваше, че опитът е предимство, но не е задължителен. А заедно с французина снощи беше и една майка на съученик на Христо, която обслужва счетоводно френската фирма и от това се чувствам още по-зле, защото дефакто въобще не коментирахме какво съм работила или какво мога или дали има някаква възможност за обучение. Направо ме попитаха какъв опит имам в конфекционни фирми, тъй като прочели досието ми и не срещнали такъв. Аз отговорих, че нямам опит, тъй като съм работила само в тъкачни предприятия , а те от своя страна- че по-вече нямат какво да ми кажат и това беше. И за това интервю чаках от 18 до 20ч., като те закъсняха и дойдоха в 18,30, а бяхме общо 4 момичета. И снощи се чувствах зле и сега ми е гадно. Е, оплаках ви се, дано вашият ден да е хубав!

# 122
ето ни и нас... Hug

днес ходихме до училището в което се водя на работа...казвам водя..че нещо след днешният ми ден там..върло се замислям дали наистина да се връщам..ако знаете ШЕФЪТ какъв е ОТВРАт..представяте ли си някой , който е толкова самовлюбен, че дови не си вдигна главата от книжата за да ни поздрави и говори с нас..при това не бях сама а с Диди, през целият РАЗГОВОР, ако мога да го нареча такъв ОНЗИ си беше забил погледа в бюрото и само мънкаше на МУСТАЦИТЕ си..а аз като си казах приказката му казах приятен ден и си излязох...натоварена така много с отрицателна енергия..че чак главата ме заболя..отделно от това атмосферата в училището е толкова тягостна ... всички колежки изглеждаха посърнали и нещастни..направо съм в дилема..след като ми свършат всички видове отпуски..ако ми ги разреши ВЕЛИЧИЕТО де..че това беше поводът за посещението ми..май наистина ще взема да се махна ..само че като слушам РАЛИ и като знам какво е положението на борсата на труда...незнам... НАТОВАРИХ ВИ И ВАС с отрицателните си емоции ..но ще ме прощавате... ОПлАКАХ ви се  ooooh! #Crazy ooooh!

# 123
Честит Рожден Ден на малката Мариелка!  bouquet
Да расте здраво и весело дете и да помага на мама с бъдещото сестриче! Heart Eyes
Ох,Вили,съчувствам ти с този шеф и колектив!Майка ми е учителка и вече ходи с огромно нежелание и отвръщение на работа.Но ти си широко скроена личност и ще превъзмогнеш някои духовни пигмеи на работното място.
Рали,не се ядосвай,ще излезе нещо по-добро!В Русе май има много текстилни предприятия newsm78.И аз тия дни бях поядосана,че разни колежки-калпазанки,с много слаба квалификация и ниско IQ,си намериха места по отделения,пък аз още гния в спешна помощ.Не дръзвам и да кандидатствам за нова работа,че в моето положение ooooh!.Но след години ще направя удара Laughing......
И аз се чудя какъв подарък да купя за бузанка.Харесват ми тия люлеещи се кончета с дървена основа,но тук има само в Хиполенд.Мили,вашето е страхотно,но тук изборът е ограничен.
Много се ядосвам с малката,че не иска да яде,нищо не яде,направо се побърквам.Доскоро беше само на плодови млека,а сега и на тях се мръщи.Давам едни витамини като животни,давайте идеи за др.бонбонести витамини.
При моята бременност нищо ново,вчера даже не ме гледаха на ехограф #Crazy,за какво ли ходя по тия консултации.
Лека вечер на всички! Heart Eyes

# 124
Здравейте момичета. Днес съм яхнала метлата здраво afwitch Първо сутринта ходих до поликлиниката, защото 6 ден пия антибиотик и ставам все по зле. 3 дни търся лекарката, но пред кабинета има опашки от по 20 човека а тя си пие кафенце. На всичкото отгоре на Вики му никнат два зъба едновременно и му текат сополи като рекичка. Аз си правя сметка да го давам на ясла, а сега с тея сополи....... Явно е кисел заради зъбите или не знам вече заради какво ,но направо днес ме побърка. Първо вдигна поликлиниката във въздуха, тичаше като заек и ревеше като родопска мечка, навъртя сигурно 10 км. в кръг, накрая се изпльоска на земята и си одра ръката, после съответно рев. Като излязохме от болницата, реши че се е уморил и седна в най голямата кал и хвана една празна, мръсна бутилка от бира и я надигна да пие #Crazy при което изпаднах в транс. Е кажете момичета как да не полудееш и да не крещиш!? Не стига това ми след обяд ходих до кафето, там направи хиляди поразии, и като се прибрахме останахме в градинката пред блока да изпуша една цигара уж на спокойствие, но уви. Хукна след едни деца, които бяха по големи от него и го бутаха, че им пречи, замалко да излезе на улицата пред един камион, аз крещя но няма кой да чуе. По някой път си мисля, че стената чува повече от него. Незнам какво да правя, не разбира от нищо , дали е период, който ще премине с възрастта? newsm78
Вили, наистина не ти завиждам с такъв шеф. Според мен е по добре да си потърсиш друга работа. Който търси намира, не си се венчала за това у-ще. Ти си много талантлива личност, така че смятам че може да си намериш много лесно работа. Човек не трябва да се кланя, на някои дето си мислят че са нещо повече от нас, защото имат малко повечко власт. Стискам палци и знам че ще намериш правилното решение newsm10
 Момичета моля помогнете със списък с необходимите неща за яслата Praynig
Желая ви приятна вечер и целувки от нас  bouquet

# 125
 Здравейте, аз съм Милена-20.04.1974. Искам да регистрирам моето малко момиченце при родените през октомври-2004г. Тя се казва Нети(Анета) и е родена на 6-ти октомври.2004г.

# 126
Милена, добре си ни дошла и Честит рожден ден на малката НЕТИ на патерици , бъдете щастливи и игриви...

вече ви добавих към списъка ни , така че почвай да ни запознаваш с малката принцеса.....пиши повечко , че тук сме ЛЮБОПИТНИ... Joy а и ако искате заповядайте на срещата която организираме в началото на НОЕМВРИ  - ОБЩ РОЖДЕН ДЕН на нашите сладурковци...  bouquet

# 127
Момичета здравейте и от мен Hug

Добре дошла на Миленка и Нети( а те между другото са наши много добри приятелки Heart Eyes) И аз я агитирах вече за нашата срещичка и форумче Heart Eyes

Май на всички днес е бил каръшки ден Sick

Вили,много се ядосах на този твой шеф #2gunfire #2gunfireМайка ми също е учителка и имат шефка,която се е забравила  и едва я понасят.Каза,че в социализма не е работила при такива условия на тирания и деспотизъм Sick Просто сменяш шефа и мястото,и изобщо не се отчайвай Naughty
А ти на Маргото ще се обадиш ли за срещата?
Рали,уепех и на теб в търсенето на работа Peace

Дори,дано по-бързо оздравявате с юнака PraynigА за яслата не трябва нещо специално,там ако искат нещо те ще ти кажат.Но по принцип,някакви пантофки,кецки или нещо друго,с което да ходи там,шишето му с водичка,резервни дрешки(чорапи,гащи,блузка,потниче и панталон),мокри кърпички и памперси.Еми аз това нося за Иван Rolling EyesПри нас в яслата си имат пижамки и чершафи,така че не ни искат.А също и ако си има някаква любима играчка му я вземи да му е другарче Heart Eyes

Креми,защо не опиташ за бузанка от тези сиропчета витаминните,те не са ли и за апетит newsm78 Да ни държиш в течение за малкият човек Hug

Ади не се появи да каже какво е направила с този 'Слон-балон' Rolling Eyes

Миленче,на теб до утре на кафето Heart Eyes Heart Eyes

Хайде момичета лека нощ и дано утре е по-успешен ден за всички  love001  love001

# 128
Слънчеви и усмихнати, есенни привети и от нас, Момичета!

Добре дошли и от мен на Миленката и Нети, към нашата Октомврийска дружинка! Няма да скучаете сред нас!
Мамарени, благодарим за новото попълнение!
Иренка, много добре изглежда Мама Пепи, много активна и дейна. Дано да успее да уреди хубава работа за Теб, струва ми се доста влиятелна и с характер. Бързо оздравяване на Никол желая! Hug
Дорий, какво Ти е та пиеш толкоз дълго антибиотик?
Козлю, да не би чакате някакво ново зъбче на Бузанка та Ти е толкоз нервничка и не папка?
Ралниче, да Ти пожелая и аз успех с търсенето на нова работа. Дано скоро живота Ти поднесе една приятна изненада. Hug
Вили, а Ти наистина се замисли сериозно над таланта си, имаш го и заложи на него. Фотошопа е началото! Успех и на Теб! Да се похвалиш как е минала Петята на зеленият бал утре, чули?! Hug
Волна душице, лека и приятна бременност и целувки за Мариелката! Heart Eyes

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 129
Добре дошли на мама Миленка и малката Нети   bouquet Дано се чувстват конфортно при нас и да пишат повече, че сме жадни за инфо вече, откак Маргото я няма никаква, а някои или спряха да пишат или се вясват веднъж годишно  Laughing (да не изброявам) ...  Naughty

Момичета, много гаден ден сте имали, направо ви съчувствам ... аз нямах време да пиша и вляза вчера през деня и не съм видяла перипетите ви ... Дано днешния е по- хубав и по- слънчев за вас ...  Praynig

Дори, нормално е според мен такова държание на Вики .. или и аз си имам същата фурия ... Вчера седнахме на лоби бара в хотела, тя се направи на маймуна .. то скача, то лежа по мокета, то пя, то танцува, то крещя (че биеше с една коктейлна пръчица по едно цвете) .. и понеже всички присъстващи й се радваха и й пляскаха, а тя ОБОЖАВА ДА Е ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ и напълно изкрейзи ... Станах 100 пъти, вдигна я, сложа я на стола, дам й сок, тя го гаврътне за секунда и пак става .. по едно време неиздържах и се прибрахме ...  #Crazy Шъ съ оправат ..  Peace ама КОГААААААААААаа  Laughing

Вили, аз след онзи репортаж по ТВ онзи ден, направо свалям шапка пред учителите ... те са подложени на такъв тормоз от страна на учениците, че просто нямам думи да опиша какви ЗВЕРОВЕ са станали ... без страх от учител, директор, изключване или каквото и да е там ... Като чух как жената се оплаква, че псуват, говорят цинизми, ритат гъбата и нарочно я ритат в панталона й и ТЯ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ - ПОТРЕСОХ СЕ ... аз ли съм със стари разбирания, но това не прилича на нищо .. и на тия БОКЛУЦИ разчитаме да са бъдещето на БГ .. незнам ... единственото нещо, което ме радва в ЕС е че ще се наложат най- накрая ЗАКОНИТЕ, от които така много имаме нужда ... не че няма да ги побългарим и че ПАРИТЕ пак закон няма да ги лови, но поне имам някаква надежда ..  Thinking

Ставам да будя Никол за ясла, като се върна пак ще пиша, че имам още да КАЗВАМ  Laughing

# 130
Добро добро утро! Дано лошотиите са останали назад от този слънчев ден!  Wink

Благодаря ви за хубавите пожелания за моята мама! Да ви се връщат и на вас хубавите думи  Heart Eyes

Добре дошла на Миленка и от нас с Андреята, както и на нейната Нети! Предлагам да ни пуснете бързичко една ваша снимка, за да ви се радваме  Grinning И да дойдете, разбира се, на срещичката ни, която се очертава на 4 ноември  Hug

Рени,браво за привличането на нови членове на нашия колектив  Party Целувки на бонбончо  Hug

Рали,отдавна съм разбрала, че "коректност" не липсва само в българския речник. Живяла съм във Виена и съм се нагледала на незнание на това буквосъчетание. Андрей пък е живял в Германия - същата работа. Как ще ви карат да чакате първо  #2gunfire Вие дори още не сте им подчинени  #Cussing out Радвай се, че не си отишла на тази работа, че щом още от интервюто се държат така, представяш ли си, ако работиш там. Ще намериш нещо, което заслужаваш, сигурна съм, не се отчайвай  Hug

Креми,съвсем ли не папкате  Sad Не зная за сиропи... Защо не опиташ да й даваш водичката с мед и лимон, отваряло апетита.... Сигурно затова пък сте фини, а не като нас - когато го нося за яслата, свалям по паласка и половина (е, преувеличих  Laughing То ако беше така, щях да го водя на ясла по три пъти на ден  Wink) А за ехографите и аз много мразех да ходя на консултация и да не си видя бебчето  Laughing Иначе как е, колко е голяма горе-долу вече бебка?  Hug

Доре,гледай ти да се оправяш, щото това с магариите май скоро няма да свърши. Аз най-редовно съм на метлата. С нервите - супер зле Sad. Иренка, като описва Никол, то е цяло злато! Мойто такива танци и песни не признава - всяко действие му е заплаха за нечий живот, най-често за неговия собствен  Sick Няма според мен скоро да се вразумят Rolling Eyes Търпение му е майката и да има кой да ни помага. А за яслата ето и моя списък: пантофки или някакви гуменки за вътре; резервен брой дрешки; памперси, надписани с името на детето; мокри кърпички; една нова опаковка  от лекарството, което пиете, когато вдигне температура; любима играчка; и ако пиете още с бебешко шише; Всяко нещо, освен дрехите, пантофките и играчката, трябва да е надписано с името на детето. Успех  Hug

Вили,а кое е твоето училище? Много гадно с такъв шеф бе!  #Cussing out Аз не бих издържала. Аз съм се махала от места, където имам иначе добри шансове за развитие, само заради отношението на шефа. Хайде да не давам примери, че въпросният бос е много известен издател. Но то не си е работа!!! Пожелавам ти да си намериш по-приветливо място с по-приветлив шеф и колектив и да ти носи удовлетворение работата  Hug

Кали, докъде стигна есента при вас? Знаеш ли колко е красива тук?  Simple Smile А принцеската ти как е, нищо не пишеш за нея, а знаеш колко я обичаме  Heart Eyes

Иренка,нали ще дойдете на срещата???  Praynig   bouquet Ние не сме ходили отдавна на Правец, но нещо въобще цялото лято и тази година като цяло са ми криви - нищо не ми се прави, никъде не ми се ходи. Надявам се да ви видим с Никол на софийски, слон-балонски терен  Hug

Да ви кажа. Днес, като оставих Андреята на яслата, и гледам на таблото с рисунките и стихчетата няколко илюстрации. На морковчета. Явно госпожите са им помогнали да нарисуват зеленото и да залепят готово изрязани оранжеви форми на морков под него. Леле как ви го обясних. Значи пак правя опит  Joy Самият морков е от хартия, направена в нужната форма на морков и залепена върху листа, а зеленото отгоре е нарисувано с фулмастер върху листа. Много сладки! И на пет-шест картинки разни именца до морковите и дата: 11.10.2006 Другите имена не ги знам и помислих, че са правени всички от големите деца. Гледам обаче името на наше приятелче - Коко. И бая се почудих. Кога гледам - изпод едни други листа се подава и нашето име - Андрея! С най-правилно залепеното морковче, абе на "мама рисунката"!  Laughing Не мога да ви опиша колко хубаво ми стана! Снимах го с телефона си, но още нямам кабел и не мога да свалям снимки, за да ви покажа. Но чувството е върховно  Grinning Въобще, да чукам надърво, яслата ни се оказва наистина много добра! Пу-пу, да не е уроки  Laughing

Хубав ден и ядовете - назад  Praynig
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 131
здравейте  Hug

благодаря ви за подкрепата..., днес ми се обадиха от училището, за да ми кажат , че ми УДоБРЯВАт платеният отпуск..и това малко ме обнадежди...но иначе не съм си променила отношението към ръководството...но поне за сега мога още да отлагам решението си... newsm78
Мили, училището в което работя е ПГЕА..или бившият техникум КИРОВ, ако си чувала за него... то от славата му на елитно училище вече и помен не е останал..ама карай....
ние с Диди днес се разходихме до близката детска градина...но така и не влязохме вътре..че трябвало да си напишем МОЛБАТА у дома и само да я занесем..та да видим ще ни вземат ли ..макар че аз сега само ще подам молба..та да може догодина да ни е сигурно МЯСТОТО..че нали и на работа ще трябва да се ходи...

# 132
Здравейте сладурчета. Добре дошли на мама Милена и Нети. Heart Eyes
Днес говорих с Маргото, Ками вече е добре, ходи на ясла от понеделник, даже вече е спала там. Дано се чувства добре малката бамбуча. Компа още им е скапан, но се надява тези дни да го оправят вече. Много поздрави и целувки на всички ви и на всички минали рожденници, които не е успяла да поздрави.
Мили вие в коя яслата сте? Андреята май добре се чувства там?
Калинка, не спирам да кашлям, запушен нос, отпадналост абе гадна работа, но ще се преборим някак няма да му се дам на тоя гаден вирус.
Момичета желая ви лека вечер и много целувки от нас  bouquet

# 133
Момичета,здравейте Hug

Кали,мила извинявай,че не ти отговорих за ремонта,но се отплеснах Sick Ами все още е 'Бейрут',днес като видях и нпарово ми се струва,че край не му се вижда #CrazyНо поне вече имаме прозорци,че до онзи ден бяхме БЕЗ Mr. Green Днес си харесах 'моя' диван,сега само се чудя дали ще ни стигнат и за него парите Rolling Eyes И това е в общи линии. Как е Даничка?Целувки от нас Heart Eyes

Мила,наистина е много трогателно това с рисунката на Андрейката Hug А вие в коя ясла го водите?

Вили,някъде четох,че в при вас било голям наплив за детските градини Shocked Наистина е добре да си се подсигурите Peace
За срещата има ли някакво развитие?

Хайде ставам,че Митко ме ръчка от половин час да ставам,да гледаме 'Лост' #CrazyСтава все по-голяма психария този филм #Crazy #Crazy

Приятна вечер и целувки от нас  bouquet

# 134
  • Русе
Здравейте момичета! Днеска писах от 15 до 17 ч и накрая всичко отиде  в небитието. Започвам отново, пък дано се сетя за всичко, което днес исках да ви кажа.
Мили, първо да кажа, че все пропускам и ние гласувахме за вашата снимка- не само от солидарност, а защото сте страхотни- толкова емоция има в тази муцунка, жалко, че други критерии, не толкова чисти определят снимката с най-много гласове. И като гледам май ще си създадем фен-клуб на вашето люлеещо конче( имам предвид Кремито, де).
Радвам се, че си открила и артистичен талант в твоето съкровище, за 1 юни ще получите първият самостоятелен албум от произведенията на Андреята през учебната година. Аз пазя всички албуми на Христо от яслата и детската градина и когато ми е тъжно ги разглеждам. Толкова бързо растат тези деца. Sad
Вили, щом можеш остани си още малко в къщи, не си струва да си тровиш нервите с шефове-темерути и деца- акселератчета, които се утвърждават газейки и отричайки всичко. От сега ме е страх след някоя друга година накъде ще потеглят и моите момчета, всички възпитаваме децата си в къщи, а тези които срещаме по улицата сякаш, че не са научени на нищо. На мен въобще не ми се тръгва на работа, но няма начин, стягам се и пълен напред.
А моята история с интервюто има продължение. Днес трябваше да прибираме учениците от театъра след училище и там срещнах майката на съученика на Христо, която присъства на интервюто. Тя ми се извини, че така се е получло, въпреки, че тя нямаше никакво участие, само присъстваше. Обясни ми, че съм имала лош късмет да се явя последна и французина е бил много изнервен особенно от момичето, което влезе преди мен. Било посредствено, с  "простовато" държание и се държало нагло. Но донякъде и аз съм си виновна, защото и аз така оцених "конкуренцията", но реших, че ако съм след нея ще имам по-вече шансове при евентуално сравнение, но на човека явно му е дошло много. А и първоначалната идея била да вземат хора, които да се обучават и постепенно да навлязът в работата, затова и така са пуснали поръчката към трудовата борса. Но при визитата си в България французинът е решил, че екипът му тук го кради и решил радикално да смени хората си и затова в момента търси хора с опит, които веднага да поемат работата. Не, че не сме крадлив народ, но ако французинът е някой параноик, може би е по-добре, че нищо не излезе и това за мен да е по-малкото зло. Ще видим.
И аз ходих да подам молба за детската градина, но не ми я взеха- трябвало да се подаде в първите дни на януари. Е, дано не се окаже, че тогава сме закъснели.
Креми, баща ми е фелдшер, започнал е работа като селски доктор, после дълго време работи в Бърза помощ, след това и в други служби, сега е в приемно отделение- терапевтичен кабинет, но той все казва, че работата на село и в спешната помощ е най-добрата школа за един лекар, и че там си проличават златните зрънца сред пясъка. И аз мисля, че е прав, всички млади лекари, на които се е радвал как се учат и израстват в Бърза помощ вече са утвърдени и с добро име специалисти. Сигурна съм, че и при теб нещата така ще се развият. Знам, че за медиците е много важно времето, с всичките му там изпити и специализации и че ти се струва, че изоставаш, но ти имаш хъс и ще се утвърдиш. В каква област искаш да се развиваш, върти ми се нещо за кардиология, но може да си съчинявам?
По въпроса за злоядството- не знам, за мен е непозната територия, моите момчета ядат здраво, все са гладни и все нещо искат да дъвчат. Но нямаме проблеми с килограмите, а малкият е направо дребосък, изглежда най-малък в групата.
Дори, мисля, че всяка ясла има своите изисквания. При постъпването на нас ни дадоха един списък с нещата, които трябва да носим- освен това, което са ти написали другите мами на нас ни искаха и 5 бр. бархетни кърпи с определени размери(но не ги помня), за бърсане на ръце, 5 бр.лигавничета(пак с определени размери), 1 нова книжка и 1 нова играчка, които остават за яслата. А днес ми дадоха нов списък с нещата за работа с децата- 1 тетрадка голям формат 60 листа с облекло, 1 син и 1 червен химикал, 2 блока №4, 2 гланцови блокчета, 1 сухо липило, 1 тиксо средно, 1 фулмастери- не по-малко от 6 цвята и 4 бр.батерии от 1,5 V за музикалните играчки. Всеки месец носим по 1 тоалетна хартия и 1 салфетки. В някои ясли искат и по 1 опаковка прах за пране. Ако не знаеш по книжарниците се продават текстилни маркери, с които можеш да надпишеш дрешките и които не избеляват при прането и не пускат.
Миленка и Нети, добре дошли в отбора.  bouquet И аз съм отскоро, но ммомичетата тук са гостоприемни  Heart Eyes Hug Heart Eyes и ще се чувствате добре.
 Днес писах и за още нещо, но сега не се сещам , а и трябва да глася масата, че мъжете ми ще се приберат гладни.
Ох, сетих се имам да ви пиша за курса по Нурбеков, Христо ходи вече 1 седмица и твърди, че има полза, но аз съм Тома Неверни и като свършат заниманията ще го заведа пак на лекар да му премерят диоптъра. Но за това- друг път, че сигурно вече много ви омръзнах.
Лека нощ и приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт